Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim süt ürünlerini kaç ay tuketmedin
@4blueandpink
Arkadaşım nerelerdesin?
Canim onun hesap pasif gorunuyor

@4blueandpink
Arkadaşım nerelerdesin?

Iyi geceler kizlar
Bir sürü mesaj olmuş hepsini okudum. Gereksiz bi tartışma olmuş. Insanlar ne kadar bencil.destek olacağına köstek oluyor yahu kendini o insanın yerine koy bi empati yap ne kadar zor bi süreç bebegi ona tutunsun istiyor üzülüyor. Kiskirtmaya çalışıyor üslubu iğrenç
Yazık

Benim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Böyle laf söyleyenlere bi tane çakasim geliyor.

Ayy aynen oğlanı bulan öyle havalara giriyo bizimde bata misafirlerimiz vardı baya kalabalıktık 3 oğlu olan yengem ayy benim kızım yok diye güya kendini acndiriyo ama bi havalarda acindiriyo görmeniz lazım yani :))) cook acınacak halde:)) onun için boşver takma kafana duymazliktan gel meleginle ilgilen sen .

insallah canim.sen.oyle hissediyosan oyledir.ben annelik icgudusune inaniyorum.kizima gebeyken kesin kiz diyordum esime daha yolun basindayken

Canım 2 ay diyeyim ama tam kesmedim baya azalttim arada kahvaltıda peynir tükettim ayran içtim süt hiç icmedim ama sütlü tatlı filan hiç yemedim.abur cubur çikolata gibi asidik şeyler hiç yemedim.

Rabbime havale et canım sanki bizim elimizde cahil beyinliler.benimde bir arkadaşım var iki oğlu var ayy hep kızlar size denk gelmis bilsem kız olucak yaparimda korkuyorum diyor.Allah im ne verirsen hayırlısıyla ver ne diyim Allah im sen görüyorsun.

Herkeste değilde gerçekten çoğu kişide öyle birşey bende görüyorum bi havaları var oğlan anasiyim diye.rabbimin takdiri herşey.oğlum olmasa da herşeye rağmen hep soyliycem kız evlat başkadır belki o duyguyu yasamiycam ama kendimden ablalarimdan biliyorum.biz 3 kız 2 erkek kardeşiz Annem hep der iyiki kızlarım dert ortaklarım var en çok sizin evlerinizde rahat ediyorum diyor abim ve erkek kardesimde hiç rahat edemiyorum bazen o kadar uzuyorlarki annemi keşke onlarda kız olsaydi diyor .fark burdan bile belli.

Son düzenleme:
Merhababi kizim var ve hamileyim babasi erkek istiyor ben can sagligi :)
Allah bağışlasın yavrunu.Rabbim hayırlısıyla gönlündeki ni nasip etsin ınş.yumurtlama günü mu den edin sık ilişki mi canım birde kaç haftaliksin.

Saol canim insallah Allah razi olsun hepimize saglikli hayirli oglanlar nasip etsin insallah. Esim sut ve sut urunleri tuketmez zaten alkali suya da basladik günlük 2 ser soda 2 ser muz tuketiyoruz tuzlu kuruyemis et falan tuketmeye çalışıyoruz. Keci boynuzu suyu hazir mi alayim bide karbonatli suyu 1 lt ne kadar dokeyim ph kaca yükseliyor biliyormusunuz. Benim ictigim su ph 8.30 daha yuksek olursa karbonatli iceyim

ben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus

Saglicakla kucagina al pasayi canim darisi bizlere insallah dua et. Bende adet bitimi hamile kaldim kizima bende kizimda olanlarin tam tersini yapacağım bu sefer insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…