- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.221
Canim süt ürünlerini kaç ay tuketmedinAa niye pasif acaba bırakmış mi oluyor.Hayirlisi olsun.
Süt ürünleri tuketmedim.sodyum olarak kendi tabagima bol tuz dokuyordum birde sodyumbikarbonatli su içtim hergün 1buçuk litre .potasyum olarakta ağırlıklı muz kuru kayısı kuru hurma kuru üzüm hurma filan.
Canim onun hesap pasif gorunuyor@4blueandpink
Arkadaşım nerelerdesin?
Canim süt ürünlerini kaç ay tuketmedinAa niye pasif acaba bırakmış mi oluyor.Hayirlisi olsun.
Süt ürünleri tuketmedim.sodyum olarak kendi tabagima bol tuz dokuyordum birde sodyumbikarbonatli su içtim hergün 1buçuk litre .potasyum olarakta ağırlıklı muz kuru kayısı kuru hurma kuru üzüm hurma filan.
Canim onun hesap pasif gorunuyor@4blueandpink
Arkadaşım nerelerdesin?
Amin canım hepimizinkini inşallah..rabbim ol derse olur hepimizin için hayırlsını diliyorumAllah bağışlasın canım rabbim sağlıkla gönlündeki ni nasip etsin ınş
Ayy aynen oğlanı bulan öyle havalara giriyo bizimde bata misafirlerimiz vardı baya kalabalıktık 3 oğlu olan yengem ayy benim kızım yok diye güya kendini acndiriyo ama bi havalarda acindiriyo görmeniz lazım yani :))) cook acınacak halde:)) onun için boşver takma kafana duymazliktan gel meleginle ilgilen sen .Benim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Böyle laf söyleyenlere bi tane çakasim geliyor.
insallah canim.sen.oyle hissediyosan oyledir.ben annelik icgudusune inaniyorum.kizima gebeyken kesin kiz diyordum esime daha yolun basindaykenÇok şükür iyim Allah razı olsun. Buyudude bide cinsiyeti ogrensek rahatlıcam aklım hep orda erkek hissediyorum ama bi acabam var tabi kesin bisey diyemem . elifemin gözü aydın aynı gün iliski de bulunmuştuk darısı başıma inşallah bide bu sene erkek senesi diyolar bakalım bi umut hayırlısı olsun.
Canım 2 ay diyeyim ama tam kesmedim baya azalttim arada kahvaltıda peynir tükettim ayran içtim süt hiç icmedim ama sütlü tatlı filan hiç yemedim.abur cubur çikolata gibi asidik şeyler hiç yemedim.Canim süt ürünlerini kaç ay tuketmedin
Canim onun hesap pasif gorunuyor
Rabbime havale et canım sanki bizim elimizde cahil beyinliler.benimde bir arkadaşım var iki oğlu var ayy hep kızlar size denk gelmis bilsem kız olucak yaparimda korkuyorum diyor.Allah im ne verirsen hayırlısıyla ver ne diyim Allah im sen görüyorsun.Benim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Böyle laf söyleyenlere bi tane çakasim geliyor.
Herkeste değilde gerçekten çoğu kişide öyle birşey bende görüyorum bi havaları var oğlan anasiyim diye.rabbimin takdiri herşey.oğlum olmasa da herşeye rağmen hep soyliycem kız evlat başkadır belki o duyguyu yasamiycam ama kendimden ablalarimdan biliyorum.biz 3 kız 2 erkek kardeşiz Annem hep der iyiki kızlarım dert ortaklarım var en çok sizin evlerinizde rahat ediyorum diyor abim ve erkek kardesimde hiç rahat edemiyorum bazen o kadar uzuyorlarki annemi keşke onlarda kız olsaydi diyor .fark burdan bile belli.Ayy aynen oğlanı bulan öyle havalara giriyo bizimde bata misafirlerimiz vardı baya kalabalıktık 3 oğlu olan yengem ayy benim kızım yok diye güya kendini acndiriyo ama bi havalarda acindiriyo görmeniz lazım yani :))) cook acınacak halde:)) onun için boşver takma kafana duymazliktan gel meleginle ilgilen sen .
Oldum cnm 7 ocakda
Allah bağışlasın yavrunu.Rabbim hayırlısıyla gönlündeki ni nasip etsin ınş.yumurtlama günü mu den edin sık ilişki mi canım birde kaç haftaliksin.Merhababi kizim var ve hamileyim babasi erkek istiyor ben can sagligi :)
Canım senden umutluydum tutar dedim çat iğnesi kullandığın için kısmet inşallah bu ay tutar. Ben de kısmet olursa deniycem daha teste başlamadım 9. Gün bugün
Saol canim insallah Allah razi olsun hepimize saglikli hayirli oglanlar nasip etsin insallah. Esim sut ve sut urunleri tuketmez zaten alkali suya da basladik günlük 2 ser soda 2 ser muz tuketiyoruz tuzlu kuruyemis et falan tuketmeye çalışıyoruz. Keci boynuzu suyu hazir mi alayim bide karbonatli suyu 1 lt ne kadar dokeyim ph kaca yükseliyor biliyormusunuz. Benim ictigim su ph 8.30 daha yuksek olursa karbonatli iceyimSüt ve süt ürünleri tüketme tuzlu beslenmek lazım günlük soda sen ve esin gunde muz yiyin protein ağırlıklı besle eşini bol ceviz fındık yesin esin alkalisu tuketin eşine yatmadan önce keçiboynuzu suyu icir en önemlisi yumurta catldiginda tek ilişki cinsel perhiz 4 veya 5 gün yapan da var ilişkilerin hepsi korunmalı sadece yum günü korunmasız olsun rabbim nasip eder inşallah canim
Cok sevindim. Tebrikler canimMerhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Saglicakla kucagina al pasayi canim darisi bizlere insallah dua et. Bende adet bitimi hamile kaldim kizima bende kizimda olanlarin tam tersini yapacağım bu sefer insallah olurben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?