- 5 Aralık 2017
- 68
- 181
- 8
- 41
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.241
ins canım Allah erkek isteyenlerin herkese versin ins birde soda muz tüketim biz bilinçli tüketmedik ama tukediyirduk tevafukSaglicakla kucagina al pasayi canim darisi bizlere insallah dua et. Bende adet bitimi hamile kaldim kizima bende kizimda olanlarin tam tersini yapacağım bu sefer insallah olur
Cnm isde ne yaaprsan yap Rabbim ol demeden olmuyo bende 7.gundeyim 11.gun dr gidierim bakiyim ne tarafada yum ona gore denwrim insAllah sagdadrCanım senden umutluydum tutar dedim çat iğnesi kullandığın için kısmet inşallah bu ay tutar. Ben de kısmet olursa deniycem daha teste başlamadım 9. Gün bugün
Benimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlüBenim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Böyle laf söyleyenlere bi tane çakasim geliyor.
Hayirli olsun cnm nolur bizede sua et insAllah birgun bizdw buraya yazariz oglumuz geliyo diye ya icimizde resmen kanayan bir yara kismelere soyelyemedigimizi
ins canım Allah erkek isteyenlerin herkese versin ins birde soda muz tüketim biz bilinçli tüketmedik ama tukediyirduk tevafuk
Soda muz bende her gun tüketiyorum canim tedbir bizden takdir Allahtan artiki
ins canım Allah erkek isteyenlerin herkese versin ins birde soda muz tüketim biz bilinçli tüketmedik ama tukediyirduk tevafuk
Benim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimimBenimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlü
Uzulme canim Allah büyüktür görüyor kizi olanin ogluda olur insallah ilk cocugu kiz olanlara bidaha hep kizi olacakmis hic oglu olmazmis gibi muamele yapiyolarBenim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
Insallah bu sene bizde burdan oglumuz oluyor haberini veririzUzulme canim Allah büyüktür görüyor kizi olanin ogluda olur insallah ilk cocugu kiz olanlara bidaha hep kizi olacakmis hic oglu olmazmis gibi muamele yapiyolar
Simdi asil dogsun kayinvaldemin lafalari beni sinir edicek ama olsun Rabbim buyuk herseyi verende alanda o daha neyimiz var Rabbim gonullerince versin diyorumUzulme canim Allah büyüktür görüyor kizi olanin ogluda olur insallah ilk cocugu kiz olanlara bidaha hep kizi olacakmis hic oglu olmazmis gibi muamele yapiyolar
Ay cnm.inan o kelimeye ne kadar ihtiyacimzi var ne kadar istiyoruz rabbim nolur bize bu sevgiyle imtihan etme aminn.Insallah bu sene bizde burdan oglumuz oluyor haberini veririz
Hic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diyeSimdi asil dogsun kayinvaldemin lafalari beni sinir edicek ama olsun Rabbim buyuk herseyi verende alanda o daha neyimiz var Rabbim gonullerince versin diyorum
Insallah canim amiinnnAy cnm.inan o kelimeye ne kadar ihtiyacimzi var ne kadar istiyoruz rabbim nolur bize bu sevgiyle imtihan etme aminn.
Ya ne kadar cahilce ve rabbimin elinde olduğu akillarina gelmeden sanki bizim elimizdeymis gibi konisuyirlarHic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diye
Benim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Aynen canim Allah bilsinYa ne kadar cahilce ve rabbimin elinde olduğu akillarina gelmeden sanki bizim elimizdeymis gibi konisuyirlar
Rabbim gönlüne göre versin canımMerhaba canım yeni değilim ama çok aktif değildim 5 yaşında bir kızım var ellerinizden öper:) önümüzdeki ay düşünüyorum allahım nasip ederse
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.ben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus
Başınız saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Kızına da çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.Kızlar beni sormussunz çok sağolun cenazemiz vardı pek giremedim geceleri takip ettim sizi pek yazamadım ustunede çocuk hastalandı zor günler geçiriyorum bugün gittim doktora tarama testi için 12+6 olmuşum çok şükür . kan verdim ultrason çekti ama cinsiyeini soylemedi devlet hastanesi önümüzdeki hafta ozele gitmeyi düşünüyorum artık meraktan catlicam. Öğrenir ogrenmez hemen yazarım.
@Gecemavisim hassas bi donemdesin canım o arkdas geçen sayfalarda benlede sorun yaşamıştı polemiğe girmişti takma derim herkes kendi eşiyle nasıl iletişim kurduğunu çok iyi biliyor aslında kendisinide ele veriyor bu konuda ne tür iletisim icind3 olduğu takma bos ver.
Bende bugün decavite başladım . elevitte domuz içeriği var arkadaşlar çoğu doktor yazmiyor bile kullanmayın. Hayırlı hamilelikler gerginliginizi anlıyorum sakin olun :)
Ne salak insanlar var .. gün gelir o kizlar bas taci eder insani.utansinlar yazik. Sanki oglanlar bakıyor yuzlerine .ancak evlenene kadar .bakma biz degisiklik olsun diye istiyoz en hayırlısı kiz evlad beBenim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?