Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
i
Saglicakla kucagina al pasayi canim darisi bizlere insallah dua et. Bende adet bitimi hamile kaldim kizima bende kizimda olanlarin tam tersini yapacağım bu sefer insallah olur
ins canım Allah erkek isteyenlerin herkese versin ins birde soda muz tüketim biz bilinçli tüketmedik ama tukediyirduk tevafuk

Canım senden umutluydum tutar dedim çat iğnesi kullandığın için kısmet inşallah bu ay tutar. Ben de kısmet olursa deniycem daha teste başlamadım 9. Gün bugün
Cnm isde ne yaaprsan yap Rabbim ol demeden olmuyo bende 7.gundeyim 11.gun dr gidierim bakiyim ne tarafada yum ona gore denwrim insAllah sagdadr

Benimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlü

i

ins canım Allah erkek isteyenlerin herkese versin ins birde soda muz tüketim biz bilinçli tüketmedik ama tukediyirduk tevafuk
Hayirli olsun cnm nolur bizede sua et insAllah birgun bizdw buraya yazariz oglumuz geliyo diye ya icimizde resmen kanayan bir yara kismelere soyelyemedigimiz

Benimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlü
Benim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim

Benim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
Uzulme canim Allah büyüktür görüyor kizi olanin ogluda olur insallah ilk cocugu kiz olanlara bidaha hep kizi olacakmis hic oglu olmazmis gibi muamele yapiyolar

Uzulme canim Allah büyüktür görüyor kizi olanin ogluda olur insallah ilk cocugu kiz olanlara bidaha hep kizi olacakmis hic oglu olmazmis gibi muamele yapiyolar
Simdi asil dogsun kayinvaldemin lafalari beni sinir edicek ama olsun Rabbim buyuk herseyi verende alanda o daha neyimiz var Rabbim gonullerince versin diyorum

Simdi asil dogsun kayinvaldemin lafalari beni sinir edicek ama olsun Rabbim buyuk herseyi verende alanda o daha neyimiz var Rabbim gonullerince versin diyorum
Hic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diye

Hic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diye
Ya ne kadar cahilce ve rabbimin elinde olduğu akillarina gelmeden sanki bizim elimizdeymis gibi konisuyirlar

Ayyy ne g.zekalı ınsanlar var ya sinir olmamak elde değil.2 kızımız oldu ya hep sorarlar daha doğuracanmı dıye.Takma diyecemde insan takıyor işte

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.

Başınız saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Kızına da çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

Ne salak insanlar var .. gün gelir o kizlar bas taci eder insani.utansinlar yazik. Sanki oglanlar bakıyor yuzlerine .ancak evlenene kadar .bakma biz degisiklik olsun diye istiyoz en hayırlısı kiz evlad be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…