- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.281
İnsallah canım :) kız sen doğurmadın mı hala :)
Canim ben turnusal kagidi siparis ettim gelince olcecem bakalim vajina ph ini duruma gore biokadinda kullanicam cunku biokadin vajina asitligini dusuruyomusBiokadın gerçekten işe yarayn var mı sonuçta ph ölçmeden onu bilemeyiz bence ya
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canimEvet canım babanemi kaybettik .
Aynen canım aynen kiz istiyoruz ama olmasa da olur havalarinda. Yahu veren Allah bizim elimizden ne gelir ki. ister istemez üzülüyorum cevap vermeyince içimde kalıyorAyy aynen oğlanı bulan öyle havalara giriyo bizimde bata misafirlerimiz vardı baya kalabalıktık 3 oğlu olan yengem ayy benim kızım yok diye güya kendini acndiriyo ama bi havalarda acindiriyo görmeniz lazım yani :))) cook acınacak halde:)) onun için boşver takma kafana duymazliktan gel meleginle ilgilen sen .
Ah canım çok üzüldüm senin adına uzme kendini rabbim en iyisini bilir allah yardimcin olsunHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Cnm bnm ne olur uzme kendini bak bana 2 ay önce kimyasal gebelik dediler ilaç kullandım düşük yaptım bu ayda bana dış gebelik dediler dinlemedim doktoru eve geldim 1 hafta aradan geçti gittim değerim yükselmişti doktor keseyi gördü normal gebelik dedi sende allah'tn umidini kesme kanaman lekelenmenlekelenmen falan yoksa beklmenimi tavsiye ediyorumBirsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
Amin canim bende hep hayırlısı diyorumRabbime havale et canım sanki bizim elimizde cahil beyinliler.benimde bir arkadaşım var iki oğlu var ayy hep kızlar size denk gelmis bilsem kız olucak yaparimda korkuyorum diyor.Allah im ne verirsen hayırlısıyla ver ne diyim Allah im sen görüyorsun.
Cnm yapma öyle stres bebeği çok etkiliyor sakin ol dusunmemeye çalışTakvimi kaldirmak istiyorum baktikca icim aciyor haftaya persembe olumlu sonuc alirsam bildiririm arkadaslar. Hepiniz Allaha emanet olun saglikli mutlu gebelikler hepinize....
Ayy insanlar bosbogaz mi ne kendini bilmezlik.iyiki eltim yokmuşBenimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlü
Evet canım takıyor insan kafaya. Bi komşumuz da erkek bebek yeleği getirdi. Ilki kızdı bu oglandir diye düşünmüş. Kızım da aynı oglana benziyor bi pipisi yok :)))Ayyy ne g.zekalı ınsanlar var ya sinir olmamak elde değil.2 kızımız oldu ya hep sorarlar daha doğuracanmı dıye.Takma diyecemde insan takıyor işte
Cnm ya bende dün gittim hastaneye 6 gün önceki kesem 3mm di dün doktir 6mm olmuş dedi ama hala bebek ve kalp atışı yok kese kaç haftalık dedim bana dedik ki 2 3 haftalık daha 1 ay bile olmamış devletteki doktora gittim yani bildiğim kadarıyla 1 ay bitmeyene kadar kese belli olmuyir bende 2 aydır adet görmedim herhangi bir kanamm da yok bilmiyorum neden böyle allAh hepimizin yardımcısı olsun rabbim sana sabır versin dualarim seninleInsallah canim. Persembeye kadar beklicem baktikca canim yaniyor 8.hafta diyor ama biz daha 4. Herseyin hayirlisi. Buarada hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin canin saglikla huzurla kucagina al insallah bebisini
Kesinlikle kız evlat öz evlat der anneannem.Ne salak insanlar var .. gün gelir o kizlar bas taci eder insani.utansinlar yazik. Sanki oglanlar bakıyor yuzlerine .ancak evlenene kadar .bakma biz degisiklik olsun diye istiyoz en hayırlısı kiz evlad be
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus
Ayy insanlar bosbogaz mi ne kendini bilmezlik.iyiki eltim yokmuş
aslında evet bulana kadar doguracam mi demek lazım acaba. Böyle söyleyenlere iyi bi cevap bulmam lazim[/QUO
Bulunca soyle burdan canimAyy insanlar bosbogaz mi ne kendini bilmezlik.iyiki eltim yokmuş
aslında evet bulana kadar doguracam mi demek lazım acaba. Böyle söyleyenlere iyi bi cevap bulmam lazim
Gönlüne göre olsun cnmCnm isde ne yaaprsan yap Rabbim ol demeden olmuyo bende 7.gundeyim 11.gun dr gidierim bakiyim ne tarafada yum ona gore denwrim insAllah sagdadr
İnşallah cnm Rabbim sana da verir sen de Doğana kadar cinsiyetini söylemezsin çatlasınlar meraktanBenim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
Inşallah cnmInsallah bu sene bizde burdan oglumuz oluyor haberini veririz
Başıniz sağolsun cnmEvet canım babanemi kaybettik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?