Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım aynen kiz istiyoruz ama olmasa da olur havalarinda. Yahu veren Allah bizim elimizden ne gelir ki. ister istemez üzülüyorum cevap vermeyince içimde kalıyor

Ah canım çok üzüldüm senin adına uzme kendini rabbim en iyisini bilir allah yardimcin olsun

Birsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
Cnm bnm ne olur uzme kendini bak bana 2 ay önce kimyasal gebelik dediler ilaç kullandım düşük yaptım bu ayda bana dış gebelik dediler dinlemedim doktoru eve geldim 1 hafta aradan geçti gittim değerim yükselmişti doktor keseyi gördü normal gebelik dedi sende allah'tn umidini kesme kanaman lekelenmenlekelenmen falan yoksa beklmenimi tavsiye ediyorum

Amin canim bende hep hayırlısı diyorum
Rabbim herseyi bizden iyi biliyor. Oğlan dogurana madalya var sanki. Çevreden böyle sözler duydukca korkuyorum doğurmaya. Iki kızım iki oğlum olsun istiyorum hayirlisiyla rabbim isteyen herkesle beraber

Benimde eltim söyledi ayni lafi bana canim oglani bulana kadar dogur dedi bana ustelik eltim henüz sözlü
Ayy insanlar bosbogaz mi ne kendini bilmezlik.iyiki eltim yokmuş
aslında evet bulana kadar doguracam mi demek lazım acaba. Böyle söyleyenlere iyi bi cevap bulmam lazim

Ayyy ne g.zekalı ınsanlar var ya sinir olmamak elde değil.2 kızımız oldu ya hep sorarlar daha doğuracanmı dıye.Takma diyecemde insan takıyor işte
Evet canım takıyor insan kafaya. Bi komşumuz da erkek bebek yeleği getirdi. Ilki kızdı bu oglandir diye düşünmüş. Kızım da aynı oglana benziyor bi pipisi yok :)))

Insallah canim. Persembeye kadar beklicem baktikca canim yaniyor 8.hafta diyor ama biz daha 4. Herseyin hayirlisi. Buarada hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin canin saglikla huzurla kucagina al insallah bebisini
Cnm ya bende dün gittim hastaneye 6 gün önceki kesem 3mm di dün doktir 6mm olmuş dedi ama hala bebek ve kalp atışı yok kese kaç haftalık dedim bana dedik ki 2 3 haftalık daha 1 ay bile olmamış devletteki doktora gittim yani bildiğim kadarıyla 1 ay bitmeyene kadar kese belli olmuyir bende 2 aydır adet görmedim herhangi bir kanamm da yok bilmiyorum neden böyle allAh hepimizin yardımcısı olsun rabbim sana sabır versin dualarim seninle

Ne salak insanlar var .. gün gelir o kizlar bas taci eder insani.utansinlar yazik. Sanki oglanlar bakıyor yuzlerine .ancak evlenene kadar .bakma biz degisiklik olsun diye istiyoz en hayırlısı kiz evlad be
Kesinlikle kız evlat öz evlat der anneannem.
Kayinvalidem misafirler masaya oturunca bakın bütün ikramları kızlarım yaptı ben hiç bişey yapmadim gelinimle masa hazırladık dedi. Gerçekten kızı olanın Allah in izniyle sırtı yere gelmez

Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Benim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
İnşallah cnm Rabbim sana da verir sen de Doğana kadar cinsiyetini söylemezsin çatlasınlar meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…