- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.321
Canim en alttaki goruntude dik gibi gordum ssn ne istiyorsun ilk cocugun muSence orda cikinti belli mi zeynoc
Ben pek anlamiyorm bu ultrason resimlerinden
Resimdeki belirginlikler cok fazla olunca cinsel organi degildir diye dusundum
Bu kadar belirgin olurmu ki
Allahim kafamda deli sorular
Sagsalim kucagina al insallah canim. Neler yapmistin bizede bilgi verir misin diyet takip falan yaptin miHerkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Darisi basimiza insallah dua et bizlerede hamilelerin duasi kabul olurmusHerkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak ilk hamileliğim ve kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Amin canım inşallahDarisi basimiza insallah dua et bizlerede hamilelerin duasi kabul olurmus
Amin canim. Adetlerin duzenli olurmuyduAmin canım inşallahDiyet vs uygulamadım canım sadece biara ovu testi kullandım ama pik göremeyince sonraki aylar doktora gidip yumurta takibi yaptırdım. En son gittiğimde doktorum bugün yarın çatlar dedi o günü değerlendirdim ertesi gün doktora tekrar gittim çatlamış dedi o günüde değerlendirdim. Çok şükür tuttu ama ilk değerlendirdiğim günün gecesi kasık ağrım çok oldu sanırım o gün çatladı diye düşünüyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş ❤Herkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak ilk hamileliğim ve kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Evet canım adetlerim düzenliydi ama takvime göre geç çatlama oluyomuş bende onu öğrendim. O yüzden pik halini yakalayamadan bırakıyomuşuz takvime göre yapıncada olmamış. Darısı başına inşallahAmin canim. Adetlerin duzenli olurmuydu
Amiin canım amiin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sanada nasipe etsin inşallah dualarımdasınHayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş ❤
Saol canim insallah aminEvet canım adetlerim düzenliydi ama takvime göre geç çatlama oluyomuş bende onu öğrendim. O yüzden pik halini yakalayamadan bırakıyomuşuz takvime göre yapıncada olmamış. Darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah evet anneler hissediyor :)Herkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak ilk hamileliğim ve kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Amin Allah razı olsun canım ❤ bana ozelden yollamistin ya ikinci resim şüpheli demiştim demek doktorun çekiminden kaynaklı.Amiin canım amiin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sanada nasipe etsin inşallah dualarımdasın
Baş sağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız.
Aynen canım bende ondan şüphelendim bide eşim videoya almıştı ilk cihazı açtığında önden de çıkıntı görünüyodu ama doktor direkt başka yerlerine bakınca göremedi diye düşünüyorum ama o görüntü pipisiymiş meğersemAmin Allah razı olsun canım ❤ bana ozelden yollamistin ya ikinci resim şüpheli demiştim demek doktorun çekiminden kaynaklı.
Amiin inşallah cümlemiz canım ama gerçekten hissediyo doktor bana kız dedi eve gelene kadar erkek dedim eşim kızdı niye böyle yapıyosun kızımız hissedicek diyodu ama istemediğimden değil vallahide içimden erkek geçtiği içindi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah evet anneler hissediyor :)
Amin cümlesine ınş.rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin ınş.Aynen canım bende ondan şüphelendim bide eşim videoya almıştı ilk cihazı açtığında önden de çıkıntı görünüyodu ama doktor direkt başka yerlerine bakınca göremedi diye düşünüyorum ama o görüntü pipisiymiş meğerseminşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza herşey için teşekkür ederim msjlarımı cevapsız bırakmadığın için Rabbim gönlüne göre hayırlı bi erkek evlat nasip etsin sana inşallah
Canim en alttaki goruntude dik gibi gordum ssn ne istiyorsun ilk cocugun mu
Canim insallah Allah sana saglikli bir oglan nasip ederBenim iki kizim var gonul birde oglan istiyor tabiki
Ve merak ediliyor
4 boyutlu ile bakti dr yanilma payi varmidir bilmiyorumki
Kesin birsey demedi ama bu cikinti erkeklerde olur dedi
Bazen kizlarinda genital bolgesi sise biliyor dedi
Oylee muglak kaldi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bende cidden çok seviniyorum böyle haberlere sen özel bişey yapmışmıydın erkek için paylaşabilir misin yeniden tebrik ederim canımHerkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak ilk hamileliğim ve kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?