Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
4 boyutlularda genelde daha çok belli oluyo bide kaçıncı haftadasın Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıkla sen özel bişey yapmışmıydın erkek için hakkında hayırlısı olsun canım

12. Haftadayim
Ovulasyon testi denedim 1 ay
Yumurtlama ve ertesi gun iliski oldu
Amin canim cumlemizin

Kızlar erkek için çift gün tek gün muhabbeti var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 4-5 gün perhiz ?kimi diyo gün aşırı kimi diyo 4/5 gün ? Valla tez yazcam yakında

Tek gün muhabbeti var evet.Erkek bebek için ayın tek günleri deneyin diyorlar.En fazla 1 hafta perhiz olmalıymış

Tek gün muhabbeti var evet.Erkek bebek için ayın tek günleri deneyin diyorlar.En fazla 1 hafta perhiz olmalıymış
KuZenim bir gün yaptık bir gün yapmadık dedi oğluşu olcakmış 4 aylık hamiş:) 8. Haftada hissetmiş hareketini güElleşti ve ayrıca şahane bir hamilelik geçiriyorr

Sağol Canım. Sen ne yaptın peki bebeğin durumu nasıl geçen aklımdan geçtin nasıl oldu acaba diye.
Bebek yok daha cnm kese var sadece oda 1 hafta once 3mm di dun gittim dr 6.74mm olmuş dedi acaba kese kaç milim oldugunda bebek görünür merak ediyorum bide dr bebeği ve kalp atışlarını görmek için 10gün sonra çağırdı beni sorduğun içinde çok çok sağol cnm

Ya gece doklta koşar giderdim diyodunuz ya nasıl yapıyosunuz ne diyorsunuz yani

Rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah cnm duaların icinde çok sağol

Ay canım ben de geçmiş mesajlarda hep seni gördüm nasılsın ? Ne çok şey yaşamışsın gerçekten..bize de yardımcı olur öusun acaba?özelden yazabilirsin

KuZenim bir gün yaptık bir gün yapmadık dedi oğluşu olcakmış 4 aylık hamiş:) 8. Haftada hissetmiş hareketini güElleşti ve ayrıca şahane bir hamilelik geçiriyorr
Ever erkek bebek erken hareketleniyor bende 2 aylıkken hissetmeye başladım :)

Başın sağolsun canım
Mekanı cennet toprağı bol olsun inşallah
Sagol canım Allah razi olsun.
Ayy inşallah canım sende izne kendini.
Gec dollenmeden olabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.

Hoşgeldin canım sevindim banin kalmasına ❤

Arkadaslar kusma falan olmadı ama yemek yedikten sonra agzimin tadı çok kötü oluyor çok fazla su da icemiyorum bu ne zaman geçer acaba bide karın bölgemde küçük küçük sivilceler çıkıyor hormonal bir durummu yaşayan varmı acaba

Ever erkek bebek erken hareketleniyor bende 2 aylıkken hissetmeye başladım :)
Canım ya yanlış anlama lütfen bu 8 haftalık hissedilmesi bana çok zor gibi geliyor daha 1.5 en fazla 2 cm civarı oluyorlar ve altta rahim tabakası karın tabakası var baba çok çok düşük bir ihtimal gibi geliyor hissedilmesi karıştırmış olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü el ve atakları bile yeni oluşmaya yeni hareket etmeye başlıyor.
Bak buda net teki bilgi.
Hamileliğin 8. haftasında bebek:
Sekiz haftalık gebelikte bebeğin boyu yaklaşık bir buçuk santimetredir (1.5 cm), kilosu henüz 1 gram kadardır.
Sekizinci haftada bebeğin el ve ayakları oluşmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…