- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.341
Aynen canımAyy canım mesela ben 27 aralokta işk günümdü tekrar adetim üstüne 30 sayıyorum çünkü aralık 31 çekti ozaman ben 26 sında olcam 30 güne bir olduğum için
4 boyutlularda genelde daha çok belli oluyo bide kaçıncı haftadasın Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıkla sen özel bişey yapmışmıydın erkek için hakkında hayırlısı olsun canımBenim iki kizim var gonul birde oglan istiyor tabiki
Ve merak ediliyor
4 boyutlu ile bakti dr yanilma payi varmidir bilmiyorumki
Kesin birsey demedi ama bu cikinti erkeklerde olur dedi
Bazen kizlarinda genital bolgesi sise biliyor dedi
Oylee muglak kaldi
4 boyutlularda genelde daha çok belli oluyo bide kaçıncı haftadasın Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıkla sen özel bişey yapmışmıydın erkek için hakkında hayırlısı olsun canım
Amin canm cok sagolCanim insallah Allah sana saglikli bir oglan nasip eder
Kızlar erkek için çift gün tek gün muhabbeti var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 4-5 gün perhiz ?kimi diyo gün aşırı kimi diyo 4/5 gün ? Valla tez yazcam yakında
Az öncede bana forumdan biri çift gün dedi anam napcağımı şaşırdımTek gün muhabbeti var evet.Erkek bebek için ayın tek günleri deneyin diyorlar.En fazla 1 hafta perhiz olmalıymış
KuZenim bir gün yaptık bir gün yapmadık dedi oğluşu olcakmış 4 aylık hamiş:) 8. Haftada hissetmiş hareketini güElleşti ve ayrıca şahane bir hamilelik geçiriyorrTek gün muhabbeti var evet.Erkek bebek için ayın tek günleri deneyin diyorlar.En fazla 1 hafta perhiz olmalıymış
Bebek yok daha cnm kese var sadece oda 1 hafta once 3mm di dun gittim dr 6.74mm olmuş dedi acaba kese kaç milim oldugunda bebek görünür merak ediyorum bide dr bebeği ve kalp atışlarını görmek için 10gün sonra çağırdı beni sorduğun içinde çok çok sağol cnmSağol Canım. Sen ne yaptın peki bebeğin durumu nasıl geçen aklımdan geçtin nasıl oldu acaba diye.
Ya gece doklta koşar giderdim diyodunuz ya nasıl yapıyosunuz ne diyorsunuz yaniEğer akıntı oldu ise cat olma ihtimali de var .yani sabah hastaneye gidersen doktor yumurtanın catladigini söyler ve hemen gelip degerlendirirsin. Yumurtanın 24 saat ömrü var.14 diye korkma çünkü 14 te cat olmaz en az 18 ile 20 de cat olur.evet 18 az erkek bebek için .Kafam karışmasın hastaneye gitmek içini rahatlatır.Ben gece 12 ler koşar giderdim.
Rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah cnm duaların icinde çok sağolSlm kızlar
Geçmişi okumam mümkün değil.Kim ne yaptı merak ediyorum.Cinsiyet belli oldu mu?
Bebek çocuk okul bir arada olduğu için sık girmemiyorum .Ama merak ediyorum hepiniz dualarımdasınız unutmayın
Oğlum oldu diye çekip gitmedim
Allah’a emanet olun kızlar
Ay canım ben de geçmiş mesajlarda hep seni gördüm nasılsın ? Ne çok şey yaşamışsın gerçekten..bize de yardımcı olur öusun acaba?özelden yazabilirsinSlm kızlar
Geçmişi okumam mümkün değil.Kim ne yaptı merak ediyorum.Cinsiyet belli oldu mu?
Bebek çocuk okul bir arada olduğu için sık girmemiyorum .Ama merak ediyorum hepiniz dualarımdasınız unutmayın
Oğlum oldu diye çekip gitmedim
Allah’a emanet olun kızlar
Ever erkek bebek erken hareketleniyor bende 2 aylıkken hissetmeye başladım :)KuZenim bir gün yaptık bir gün yapmadık dedi oğluşu olcakmış 4 aylık hamiş:) 8. Haftada hissetmiş hareketini güElleşti ve ayrıca şahane bir hamilelik geçiriyorr
Sagol canım Allah razi olsun.Başın sağolsun canım
Mekanı cennet toprağı bol olsun inşallah
Ayy inşallah canım sende izne kendini.Beni mrk eden arkadaslarima cok tesekurediyorum hepiniz benim icin ayri ayri kiymetlisiniz. Rabbim sizlere en güzelini nasip etsin. Arkadaşın duygulariyla oynanmasin kaptirmasin diye isin ehli doktor yazdim ama bu msjim "siz doktordan dahami iyi bileceksiniz"olmus saglik olsun. Öğrendik ki herkesle diyaloga girilmeyecek..
AsTaLaVisTas canim başınız sağolsun Rabbim kalanlariniza hayirli ömür versin mekani cennet olsun teyzenin. Hadi sende müjdeyi ver inşallah.
Gec dollenmeden olabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.Bebek yok daha cnm kese var sadece oda 1 hafta once 3mm di dun gittim dr 6.74mm olmuş dedi acaba kese kaç milim oldugunda bebek görünür merak ediyorum bide dr bebeği ve kalp atışlarını görmek için 10gün sonra çağırdı beni sorduğun içinde çok çok sağol cnm
Hoşgeldin canım sevindim banin kalmasına ❤Beni mrk eden arkadaslarima cok tesekurediyorum hepiniz benim icin ayri ayri kiymetlisiniz. Rabbim sizlere en güzelini nasip etsin. Arkadaşın duygulariyla oynanmasin kaptirmasin diye isin ehli doktor yazdim ama bu msjim "siz doktordan dahami iyi bileceksiniz"olmus saglik olsun. Öğrendik ki herkesle diyaloga girilmeyecek..
AsTaLaVisTas canim başınız sağolsun Rabbim kalanlariniza hayirli ömür versin mekani cennet olsun teyzenin. Hadi sende müjdeyi ver inşallah.
Canım ya yanlış anlama lütfen bu 8 haftalık hissedilmesi bana çok zor gibi geliyor daha 1.5 en fazla 2 cm civarı oluyorlar ve altta rahim tabakası karın tabakası var baba çok çok düşük bir ihtimal gibi geliyor hissedilmesi karıştırmış olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü el ve atakları bile yeni oluşmaya yeni hareket etmeye başlıyor.Ever erkek bebek erken hareketleniyor bende 2 aylıkken hissetmeye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?