Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim gönlündeki ni sağlıkla nasip etsin ınş

A.s canım rabbim kolaylık versin sana 3 çocuklu hayat eminim ki kosusturmacali geciyor dur.Allah razı olsun canım duaların için benim en son erkeğe benzetti bakalım kesinlesecegi günü bekliyorum.erken tahminler bazen yaniltabiliyor o yüzden hala benimseyemedim. en güzelini rabbim bilir herşeyin hayirlisi

Canım geç döllenme büyük ihtimal benimde kese 6.5 mm ydi hala bebek yoktu bir hafta sonrasında gittiğimde kalp atışını gördük.kalbini bozma bebeğin seninle ınş.

Kızlar erkek için çift gün tek gün muhabbeti var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 4-5 gün perhiz ?kimi diyo gün aşırı kimi diyo 4/5 gün ? Valla tez yazcam yakında
Canım benim sen yine içinden geçen yöntemi dene keşke dememek için en çok dua lara tutun rabbim ol desin yeterki duanin acmiyacagi kapı yoktur bu yöntemler sadece vesiledir nasipte ne varsa onu yaşayacağız aslında.

Canım bu bahsettiklerin ağız tadı ve sivilce filan bile hep hormonal ağız tadi 16.haftadan sonra geçer diye düşünüyorum sivilcelenme devam edebilir belki.

Yok canım niye yanlış anliyim :) mantığa aykırı gibi geliyor demi bende arkadasima aynı tepkiyi vermiştim gulmustum ama sahiden hareket bu gaz vs gibi birsey değil artık hamilelikte tecrubeliyiz :) en son doktorun yanında hissetmistim ekranda hareket ettiginide görünce dedimki hissettiklerim demekki doğruymus itme gibi küçük biyerde hissediyorsun hareketini

Canım bu bahsettiklerin ağız tadı ve sivilce filan bile hep hormonal ağız tadi 16.haftadan sonra geçer diye düşünüyorum sivilcelenme devam edebilir belki.
Çok fazla yemek yiyemiyorum bu güzel ama Dr çok su içmen lazım diyor günde 2 bardak anca içiyorum inşallah 16 da geçer Sağol canım

Çok fazla yemek yiyemiyorum bu güzel ama Dr çok su içmen lazım diyor günde 2 bardak anca içiyorum inşallah 16 da geçer Sağol canım
Suyu bende icemiyordum bulantı mi arttiritordu şimdi çok şükür bitti bulantilarim içiyorum.su ağız tadını geçirmiyor mu suyu arttırmaya gayret et biraz bulantin olmuyorsa.hem kasilmam var diyordun kaslar susuz kaldığında kasilir ağrı yapar.

Tamam canım inşallah zorluycam kendimi

Allah kolaylık versin
Canım arada girip yardımcı ol bize

Teşekkürler cnm cevabın için

Canım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşım

Ya o ne dedi bu nededi hiç düşünme canım kalbin güzel olunca allah görüyor zaten nitekim de çıkmış doktorların ynıldığı..ayrıca siz kötü birşey söylememişsiniz hemen umutlanma demişsinizi sınra daha da ğzülmesin diye..herkes farklı düşünüyor ve herkesi memnun etmek mümkün olmuyor malsesef.takma kafana..aslında bu dünyasa kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo iyi de kötü de :) ben şahsen tanıdığıma memnunum ve bütün tavsiyelri dikkate alıyorum burdaki herkesiz sonuçta duamız bir ve birbirimize destek olmalıyız..ayrıca sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…