- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.361
Rabbim gönlündeki ni sağlıkla nasip etsin ınşBenim iki kizim var gonul birde oglan istiyor tabiki
Ve merak ediliyor
4 boyutlu ile bakti dr yanilma payi varmidir bilmiyorumki
Kesin birsey demedi ama bu cikinti erkeklerde olur dedi
Bazen kizlarinda genital bolgesi sise biliyor dedi
Oylee muglak kaldi
A.s canım rabbim kolaylık versin sana 3 çocuklu hayat eminim ki kosusturmacali geciyor dur.Allah razı olsun canım duaların için benim en son erkeğe benzetti bakalım kesinlesecegi günü bekliyorum.erken tahminler bazen yaniltabiliyor o yüzden hala benimseyemedim. en güzelini rabbim bilir herşeyin hayirlisiSlm kızlar
Geçmişi okumam mümkün değil.Kim ne yaptı merak ediyorum.Cinsiyet belli oldu mu?
Bebek çocuk okul bir arada olduğu için sık girmemiyorum .Ama merak ediyorum hepiniz dualarımdasınız unutmayın
Oğlum oldu diye çekip gitmedim
Allah’a emanet olun kızlar
Canım geç döllenme büyük ihtimal benimde kese 6.5 mm ydi hala bebek yoktu bir hafta sonrasında gittiğimde kalp atışını gördük.kalbini bozma bebeğin seninle ınş.Bebek yok daha cnm kese var sadece oda 1 hafta once 3mm di dun gittim dr 6.74mm olmuş dedi acaba kese kaç milim oldugunda bebek görünür merak ediyorum bide dr bebeği ve kalp atışlarını görmek için 10gün sonra çağırdı beni sorduğun içinde çok çok sağol cnm
Canım benim sen yine içinden geçen yöntemi dene keşke dememek için en çok dua lara tutun rabbim ol desin yeterki duanin acmiyacagi kapı yoktur bu yöntemler sadece vesiledir nasipte ne varsa onu yaşayacağız aslında.Kızlar erkek için çift gün tek gün muhabbeti var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 4-5 gün perhiz ?kimi diyo gün aşırı kimi diyo 4/5 gün ? Valla tez yazcam yakında
Canım bu bahsettiklerin ağız tadı ve sivilce filan bile hep hormonal ağız tadi 16.haftadan sonra geçer diye düşünüyorum sivilcelenme devam edebilir belki.Arkadaslar kusma falan olmadı ama yemek yedikten sonra agzimin tadı çok kötü oluyor çok fazla su da icemiyorum bu ne zaman geçer acaba bide karın bölgemde küçük küçük sivilceler çıkıyor hormonal bir durummu yaşayan varmı acaba
Yok canım niye yanlış anliyim :) mantığa aykırı gibi geliyor demi bende arkadasima aynı tepkiyi vermiştim gulmustum ama sahiden hareket bu gaz vs gibi birsey değil artık hamilelikte tecrubeliyiz :) en son doktorun yanında hissetmistim ekranda hareket ettiginide görünce dedimki hissettiklerim demekki doğruymus itme gibi küçük biyerde hissediyorsun hareketiniCanım ya yanlış anlama lütfen bu 8 haftalık hissedilmesi bana çok zor gibi geliyor daha 1.5 en fazla 2 cm civarı oluyorlar ve altta rahim tabakası karın tabakası var baba çok çok düşük bir ihtimal gibi geliyor hissedilmesi karıştırmış olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü el ve atakları bile yeni oluşmaya yeni hareket etmeye başlıyor.
Bak buda net teki bilgi.
Hamileliğin 8. haftasında bebek:
Sekiz haftalık gebelikte bebeğin boyu yaklaşık bir buçuk santimetredir (1.5 cm), kilosu henüz 1 gram kadardır.
Sekizinci haftada bebeğin el ve ayakları oluşmaya başlar
Çok fazla yemek yiyemiyorum bu güzel ama Dr çok su içmen lazım diyor günde 2 bardak anca içiyorum inşallah 16 da geçer Sağol canımCanım bu bahsettiklerin ağız tadı ve sivilce filan bile hep hormonal ağız tadi 16.haftadan sonra geçer diye düşünüyorum sivilcelenme devam edebilir belki.
Suyu bende icemiyordum bulantı mi arttiritordu şimdi çok şükür bitti bulantilarim içiyorum.su ağız tadını geçirmiyor mu suyu arttırmaya gayret et biraz bulantin olmuyorsa.hem kasilmam var diyordun kaslar susuz kaldığında kasilir ağrı yapar.Çok fazla yemek yiyemiyorum bu güzel ama Dr çok su içmen lazım diyor günde 2 bardak anca içiyorum inşallah 16 da geçer Sağol canım
Tamam canım inşallah zorluycam kendimiSuyu bende icemiyordum bulantı mi arttiritordu şimdi çok şükür bitti bulantilarim içiyorum.su ağız tadını geçirmiyor mu suyu arttırmaya gayret et biraz bulantin olmuyorsa.hem kasilmam var diyordun kaslar susuz kaldığında kasilir ağrı yapar.
Amin canm cumlemizin insRabbim gönlündeki ni sağlıkla nasip etsin ınş
Allah kolaylık versinSlm kızlar
Geçmişi okumam mümkün değil.Kim ne yaptı merak ediyorum.Cinsiyet belli oldu mu?
Bebek çocuk okul bir arada olduğu için sık girmemiyorum .Ama merak ediyorum hepiniz dualarımdasınız unutmayın
Oğlum oldu diye çekip gitmedim
Allah’a emanet olun kızlar
Yok olmadım cnm yarın test yapacağım. Dün adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı ve bugün iyiyim.Black5angel cnm adet oldunmu cumartesi adet olmam gerekiyor demiştin
Teşekkürler cnm cevabın içinAdetten sonra gece yatarken koyuyorsun yumurtlama ya 4-5 gün kala bırakmıştım 6-7 tane anca kullanmisimdir unutuyordum koymayı.gusul gerekmiyor canım tedavi amaçlı olduğu için yine için rahat etmesi içinde kendinde sorup arastirabilirsin
İnşallah olmazsın da oğluna hamilesindir canım benimYok olmadım cnm yarın test yapacağım. Dün adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı ve bugün iyiyim.
Amin cnm inşallahİnşallah olmazsın da oğluna hamilesindir canım benim
Yok olmadım cnm yarın test yapacağım. Dün adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı ve bugün iyiyim.
Canım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşımHerkese merhabalar msjları okudum benim paylaştığım bi fotoya arkadaş pipi diye yorum yapmıştı aramızda gece muhabbet etmiştik sadece konu nerelere gelmiş. Öncelikle böyle olacağını bilseydim o fotoyu paylaşmazdım sadece sormak istedim zira videoda var elimde aynı görüntü duruyor. Bi arkadaşta çıktı siz doktordan iyi mi biliceksiniz diye lafa girdi ama çevremde 6. Aya kadar kız diyip erkek çıkan çok kişi var o yzden muallakta kalmıştım. Bugün tekrar başka bi doktora gittim çikolata vişne suyu yedim aldım randevumu ultrosona girdim ve bebişimin pozisyonu bize merhaba dedi. Burdan o arkadaşa sesleniyorum evet bazen doktorlar da yanılabiliyor.! Bebişimin pipisinide gördük doktor %100 erkek dedi geçen hafta kız dedi doktorum dedim ultroson kalitesizse görememiş olabilir dedi. Ve her bakışında kesin erkek dedi. Benim ilk evladım olacak ilk hamileliğim ve kız erkek inanın ayırt etmiyorum sadece hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum rüyalarıma kadar girdi. O yzden çok üzerinde durdum kız dediklerinde inanamadım. Rabbim herkese iki evladın da tadını tattırsın. Bebek bekleyenlerede tez zamanda kucaklarını doldursun, gönüllerinden geçtiği gibi nasip etsin. Sıkıntılı hamileliği olanlarada Rabbim şifa versin diyorum. Herkese iyi akşamlar hanımlar Allaha emanet olun sadece duygularımı paylaşmak istedim buarada 16+5 günlük olduk. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Ya o ne dedi bu nededi hiç düşünme canım kalbin güzel olunca allah görüyor zaten nitekim de çıkmış doktorların ynıldığı..ayrıca siz kötü birşey söylememişsiniz hemen umutlanma demişsinizi sınra daha da ğzülmesin diye..herkes farklı düşünüyor ve herkesi memnun etmek mümkün olmuyor malsesef.takma kafana..aslında bu dünyasa kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo iyi de kötü de :) ben şahsen tanıdığıma memnunum ve bütün tavsiyelri dikkate alıyorum burdaki herkesiz sonuçta duamız bir ve birbirimize destek olmalıyız..ayrıca sana da çok geçmiş olsunCanım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşım
Acile canım arkadaşım nöbetçi olduğunda bakardı .Ya gece doklta koşar giderdim diyodunuz ya nasıl yapıyosunuz ne diyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?