- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.381
TabikiiiiiiiSEVECENIM yardımmmmm
Hayırlısı olsun canımYok olmadım cnm yarın test yapacağım. Dün adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı ve bugün iyiyim.
Çok sağol canım .Gerçektende zor oluyor 3 afacanA.s canım rabbim kolaylık versin sana 3 çocuklu hayat eminim ki kosusturmacali geciyor dur.Allah razı olsun canım duaların için benim en son erkeğe benzetti bakalım kesinlesecegi günü bekliyorum.erken tahminler bazen yaniltabiliyor o yüzden hala benimseyemedim. en güzelini rabbim bilir herşeyin hayirlisi
Sağol canım girmeye çalışıyorum ne yaptın son durum ne?Allah kolaylık versin
Canım arada girip yardımcı ol bize
Sağol canım beni anladığın için tesekkür ederim. Gurbette bir gelinim ben izmirdeyim, burda eşim ve çocuklarımdan başka kimsemiz yok yakınımızda. Çok şükür Allah yanımızda. Oğlum 1 haftadır çok hastaydı çok yüksek ateşi vardı. Eşim çalışıyor, haliyle gece gündüz oğlum için çok uğraştım, tek başıma mücadele ettim. Oğlum uyurken moral bulmak için arada buraya girdim bir arkadaşla güzel güzel sohbet ettik o bana moral oldu ben ona moral oldum. Sonra başka birinden biranda laf yedim ağrıma gitti çok üzüldüm. Aradan 2 gün geçti başka bir güzel arkadaş elevit ilaç kullanan var mı domuz ürünü varmış içinde deyince ben o mesajı okur okumaz direk o mesaja odaklandım ona cevap yazdım, çünkü o ilacı bilmeden içen biri olarak daha fazla harama girmek istemedim,o ilacı attım çöpe o arkadaşın tavsiyesiyle içim rahat kullanabileceğim doğru ilacı aldım. Bu da burda suç oldu,önce savundukları arkadaşa cevap yazmam gerekiyormuş o dertli diye. Benim için haramdan kurtulmak daha önemli anlamadılar ben suçlu oldum. Hepimiz dertliyiz kimseye saldırmak laf atmak gerekmiyor, her insan kendini savunur ben sadece kendimi savundum hepsi bu. Allah görüyor herşeyi. Seninde Allah yardımcın olsun duaların kabul olsun inşallah.Ya o ne dedi bu nededi hiç düşünme canım kalbin güzel olunca allah görüyor zaten nitekim de çıkmış doktorların ynıldığı..ayrıca siz kötü birşey söylememişsiniz hemen umutlanma demişsinizi sınra daha da ğzülmesin diye..herkes farklı düşünüyor ve herkesi memnun etmek mümkün olmuyor malsesef.takma kafana..aslında bu dünyasa kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo iyi de kötü de :) ben şahsen tanıdığıma memnunum ve bütün tavsiyelri dikkate alıyorum burdaki herkesiz sonuçta duamız bir ve birbirimize destek olmalıyız..ayrıca sana da çok geçmiş olsun
Inşallah cnm çok sağolCanım geç döllenme büyük ihtimal benimde kese 6.5 mm ydi hala bebek yoktu bir hafta sonrasında gittiğimde kalp atışını gördük.kalbini bozma bebeğin seninle ınş.
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnmYok olmadım cnm yarın test yapacağım. Dün adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı ve bugün iyiyim.
Canım ben de öğretmenim benim de bir kızım var 5 yaşında bizde gurbetteyiz aynen eşim benim de yoğun öalışıypr ama kardeş yapma zamanı geldi diye düşünüyprum ne güzel senin oğlun varmış darısı başıma inşallah ..önerebileceğin birşey var mı?? Ayrıca tabiki birbiriirimizi anlamalıyız kadını kadın anlamazsa kim anlıycak ?Sağol canım beni anladığın için tesekkür ederim. Gurbette bir gelinim ben izmirdeyim, burda eşim ve çocuklarımdan başka kimsemiz yok yakınımızda. Çok şükür Allah yanımızda. Oğlum 1 haftadır çok hastaydı çok yüksek ateşi vardı. Eşim çalışıyor, haliyle gece gündüz oğlum için çok uğraştım, tek başıma mücadele ettim. Oğlum uyurken moral bulmak için arada buraya girdim bir arkadaşla güzel güzel sohbet ettik o bana moral oldu ben ona moral oldum. Sonra başka birinden biranda laf yedim ağrıma gitti çok üzüldüm. Aradan 2 gün geçti başka bir güzel arkadaş elevit ilaç kullanan var mı domuz ürünü varmış içinde deyince ben o mesajı okur okumaz direk o mesaja odaklandım ona cevap yazdım, çünkü o ilacı bilmeden içen biri olarak daha fazla harama girmek istemedim,o ilacı attım çöpe o arkadaşın tavsiyesiyle içim rahat kullanabileceğim doğru ilacı aldım. Bu da burda suç oldu,önce savundukları arkadaşa cevap yazmam gerekiyormuş o dertli diye. Benim için haramdan kurtulmak daha önemli anlamadılar ben suçlu oldum. Hepimiz dertliyiz kimseye saldırmak laf atmak gerekmiyor, her insan kendini savunur ben sadece kendimi savundum hepsi bu. Allah görüyor herşeyi. Seninde Allah yardımcın olsun duaların kabul olsun inşallah.
Canım ilk cocugumu kendi isteğiylemi takip yaptırdı catladiktan sonramı iliski olmus çatlamadanmı bilgin varmiKızlar meraba bugün memleketteki halamın gelininden haber aldım hamileydi cinsiyeti belli olmuş kesin 14.haftada erkek demiş doktoru oda doktor eşliğinde yumurta takibi ile yumurta çatladığı gün tek ilişkiyle hamile kalmıştı erkek istiyodu Onun adına çook sevindim bizlerede dua istedim darısı bizee bu arada diyet yapmamışlar tek ilişki olmuş sadece
2 kızı vardı kendi isteği ile takip yaptırmıştı canım bana cinsiyet belli olmadan demişti yumurta çatladığı gün ilişki olmuş başka olmamış anladığım kadarıyla yumurtladığının ertesi günü çatladığında olmuş nasip tabii ama oğluşu olacakmış duyunca bende çok sevindimCanım ilk cocugumu kendi isteğiylemi takip yaptırdı catladiktan sonramı iliski olmus çatlamadanmı bilgin varmi
Sağlıkla kucağına alır inş. Takip için adetin kaçıncı günü gitmek gerek dr. Bilgin varmı yoksa test pik oldugunda mi gitmeli2 kızı vardı kendi isteği ile takip yaptırmıştı canım bana cinsiyet belli olmadan demişti yumurta çatladığı gün ilişki olmuş başka olmamış anladığım kadarıyla yumurtladığının ertesi günü çatladığında olmuş nasip tabii ama oğluşu olacakmış duyunca bende çok sevindim
Ayy canım inan bende bilmiyorum ama bence adet bitimi gitmek gerek bende eylül ayını bekliyorum kızım büyüsün başlıycam sende durumlar ne ovu testi kullanıyomusunSağlıkla kucağına alır inş. Takip için adetin kaçıncı günü gitmek gerek dr. Bilgin varmı yoksa test pik oldugunda mi gitmeli
canım daha adet olmadım adetten snra teste başlıcam doktorada gitmek istiyorum ama istememle takip edermi hiç bilmiyorumAyy canım inan bende bilmiyorum ama bence adet bitimi gitmek gerek bende eylül ayını bekliyorum kızım büyüsün başlıycam sende durumlar ne ovu testi kullanıyomusun
Elifem çoğu doktor böyle yöntemleri önermiyo ama yumurta takibi yapanlar var demişti bana bende öyle düşünüyorum iyi anlayışlı doktorlar çıkar karşımıza inşallah ama genelde özellerde yumurta takibi yapıyolarcanım daha adet olmadım adetten snra teste başlıcam doktorada gitmek istiyorum ama istememle takip edermi hiç bilmiyorum
ınsallh allahım gonlumüzekini verir senin 2 kızınmı vardı canimElifem çoğu doktor böyle yöntemleri önermiyo ama yumurta takibi yapanlar var demişti bana bende öyle düşünüyorum iyi anlayışlı doktorlar çıkar karşımıza inşallah ama genelde özellerde yumurta takibi yapıyolar
Ayyy çok saol bacım inşallah ben de güzel haberler veririm size.Hayırlısı olsun canım
Bekliyorum 4 gözle mutlu haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?