- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.621
Erkek olsun diye birşey denedinmmi sık ilişki yada yumurtlama günü tespiti filanİkisindede bulantım olmadı. Oğlumda hiç ağrım olmadı bu beni çok zorluyo. Oğlumda bu bebekte sağda. He çin takvimi oğlumda doğru çıktı. Bu bebişim içinde erkek diyo. Canm srn daha tecrübelisin kızlarında falan neler yedin mesela
Aynı soruyu ben de sorcaktımErkek olsun diye birşey denedinmmi sık ilişki yada yumurtlama günü tespiti filan
Canım bana mi diyorsun ben zaten hamileyim yumurtlama günü tek ilişki denedim bakalım daha net belli değil bu haftayida bitireyim doktora gidicem
Bende deneyecekler için bilgi olsun diye soruyorum.Aynı soruyu ben de sorcaktım
Ayy ne güzel..hayırlsı inşallah dileklerin kabul olur canım..öncesinde ne yaptın cinsel perhiz yumurta akı ovulasyon testi v.s.biraz açıklyabilir misin zahmet olmazsaCanım bana mi diyorsun ben zaten hamileyim yumurtlama günü tek ilişki denedim bakalım daha net belli değil bu haftayida bitireyim doktora gidicem
Canım sen 2 çocuğunda neler uygulamıştınRahat ol canım Allah o bebeğin olmasını istedi ki oldu. Dualarimdasin inşallah eşinde kucağına alınca çok başka olur.
Ikinci kızımda eşim şok olmuştu ben yöntem falan deneyinceşimdi deli gibi seviyor.tabii senin oğlun olacak Allah ın izniyle daha da güzel olacak
Amin Allah razı olsun .Canım hem doktora gittim hem yumurtlama takibi yaptım evde testle gece 1 gibi testim açıldı 1 saat sonrası ilişki oldu.4 günlük perhiz vardı.ertesi gunu de tekrar doktora gittim catladigindan emin olmak için doktor da çatlamış dedi.takdir rabbimin ilk kıza benzetti diğer gidişimde erkeğe benzetti.bakalım rabbim takdiri artık.Ayy ne güzel..hayırlsı inşallah dileklerin kabul olur canım..öncesinde ne yaptın cinsel perhiz yumurta akı ovulasyon testi v.s.biraz açıklyabilir misin zahmet olmazsa
Tahmini yumurtlamana yakın bir doktora gorunsen hangi taraftan yumurtanın geliştiğini tahmini kaç gün sonra catlayacagini söyler sende evde testle ve akıntı ağrı takibiyle takibini yaparsın cinsel perhizin 3-5 gün arası olsun.bol bol dua hacet namazı rabbim kabul etsin ınş. Birazda sodyum potasyum ağırlıklı beslen hergün soda içmeye çalışın esinleBen de şubatın ilk 15 günü denicsm kaçırmam dimiElifemm-
Ayy çok merak ettim şimdi valla..gruptan pik yaptıktan sonra 4 saate bir tekrarla ona göre değerlendir dedi..açılmadan sonra ilişkiye girmek daha mantıklı demi çatlamış oluyor çünkü ğilin ertesi kontroli sıklaştırmak dah mantıklı..aslında ben kasıklrımın ve belimin ağrısından hissedigorum öatlıycağımı..zaten sabahına kremsi beyaz akıntım oluyor diyom ahada çatlamışım..danırım doğru tahmin yürütüyorumdur..doktora nasıl dicem yumurtam kaç mm v.s bilmiyorum ya..doktor takibi biraz zor benim için sanki..çekiniyorum o olaydanAmin Allah razı olsun .Canım hem doktora gittim hem yumurtlama takibi yaptım evde testle gece 1 gibi testim açıldı 1 saat sonrası ilişki oldu.4 günlük perhiz vardı.ertesi gunu de tekrar doktora gittim catladigindan emin olmak için doktor da çatlamış dedi.takdir rabbimin ilk kıza benzetti diğer gidişimde erkeğe benzetti.bakalım rabbim takdiri artık.
Anladımm..canım ayy inşallah seninki olur gönlüne göre ya..yardımın için de çoksağol..çok içten sua ettim allh çabalarımızı karşışıksoz bırakmasın sağlıklı oğluşlarımız olsun yarabbim:)Tahmini yumurtlamana yakın bir doktora gorunsen hangi taraftan yumurtanın geliştiğini tahmini kaç gün sonra catlayacagini söyler sende evde testle ve akıntı ağrı takibiyle takibini yaparsın cinsel perhizin 3-5 gün arası olsun.bol bol dua hacet namazı rabbim kabul etsin ınş. Birazda sodyum potasyum ağırlıklı beslen hergün soda içmeye çalışın esinle
Canım sen ilk çift çizgiyi görüncemi doktora gitmiştin yumurtan ne kadardı catlamadan onceAmin Allah razı olsun .Canım hem doktora gittim hem yumurtlama takibi yaptım evde testle gece 1 gibi testim açıldı 1 saat sonrası ilişki oldu.4 günlük perhiz vardı.ertesi gunu de tekrar doktora gittim catladigindan emin olmak için doktor da çatlamış dedi.takdir rabbimin ilk kıza benzetti diğer gidişimde erkeğe benzetti.bakalım rabbim takdiri artık.
Canım benimde ağrı oluyor yumurtlama günümü bende hep tahmin ettim çok şanslısın bu konuda testlede kesinlestirmis olursun.pik demek T nin C den daha koyu olması T nin koyulugunda hafif bir açılma bile olduysa çatlamış demek tam açılmasını beklemene gerek yok ne kadar erken birliktelik olursa o kadar iyi olur çünkü yumurtlama dan sonra islaklik azalmaya kurumaya başlıyor.benimde catladigi gecenin akşamı sağ kasığımda ağrı başladı dedim catliycak bu testimi yaptım pik ti sonra gece 1 de ağrım durdu tekrar test yaptım açılmıştı 1 saat sonrası birliktelik olduAyy çok merak ettim şimdi valla..gruptan pik yaptıktan sonra 4 saate bir tekrarla ona göre değerlendir dedi..açılmadan sonra ilişkiye girmek daha mantıklı demi çatlamış oluyor çünkü ğilin ertesi kontroli sıklaştırmak dah mantıklı..aslında ben kasıklrımın ve belimin ağrısından hissedigorum öatlıycağımı..zaten sabahına kremsi beyaz akıntım oluyor diyom ahada çatlamışım..danırım doğru tahmin yürütüyorumdur..doktora nasıl dicem yumurtam kaç mm v.s bilmiyorum ya..doktor takibi biraz zor benim için sanki..çekiniyorum o olaydan
Canım benim yumurta her ay ya 16 ya 17 de catlardi bende 14.günü gittim bi baktiriyim dedim sağda 13mm yumurtan var dedi bende cesaretimi topladım kadına anlattım böyle böyle yumurtlama günü nu yakalamam lazım dedim.öyle birşey yok dedi ama istersen bakarım dedi 3 gün sonra gel dedi.gittim bu yumurtanin catlamasi gecikicek dedi stres yaptım sanırım yumurtam 2 gün geç çatladı 19.günü çatladı evde testle anladım.doktora gitmeseydim de yine anlardın ama sırf hangi taraftan yumurtliycam bakiyim tutuyor mu diye gittim.Canım sen ilk çift çizgiyi görüncemi doktora gitmiştin yumurtan ne kadardı catlamadan once
Ben olmadım ama olursan iyi diye düşünüyorum çünkü gelen sıvı bazik oluyor ve spermler o siviya tutunarak hızlı hareket ediyorlar.Anladım canım ama ben sanırım hep soldan yumurtluyorum :) ağrım hep solda :) gerçi bir ebe dedi bir ay sağdan bir ay soldan ama ben geçen ayda soldan ağrıdım..bu ay da öyle..hatta yumurtladığım gece ağrısan ytamıyorum peki önce kadının orgaZm olması hakkında ne düşünüyorsun? Bir de ben ilişki sırasında oldukça oslanıyorum acaba asidik mi oluyom ozaman bazik mi??
Bu haftayida bitireyim 14 oluyorum artık biraz daha net konuşur diye düşünüyorumBu hafta belli olcak mı cinsiyeti..peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?