- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.601
Peki canina yoluna yoldaş gercek dost bir kizin olsun istemez misin??Ya ben buraya daha öncede yazıcaktım ama varken bi daha ne falan denir diye yazamadım. Ben erkek çocuklarını çok seviyorum ( iki kız kardeşiz bi abim olasını çok isterdim erkek kardeşim olacaktı ama annemin karnında öldü ve ben çok etkilendim) hepsinden öte ne bilim böyle 4 5 oğlum olsun büyüsünler onları izliyim hayalim diyebilirimsenin neyin olcak bu arada
Bİcebilirsin canım 300mg i asmamak kaydıyla icilmesinde sakınca yok.1 fincan kahvede hatırladığım 50-60mg kafein var
Bilmiyorum cnm ya kAnamam gittikçe artıyor az önce açık renkte kırmızı kan geldi iç camasirum berbat oldu şimdi ped taktım progestaniprogestanin igne kadar etkisi yok sanırım çünkü dün aksam bi igne vuruldum şimdiye kadar kan yoktu kahverengi camurumsu lekeler vardı şimdi bi baktım kıpkırmızı kan ilacimida içtim inşallah bişey olmaz bebeğime çok korkuyorum her lavaboya gittiğimde duseceginden korkarak gidiyorumOlur cnm valla ıcecem zaten
Ya küçük bi baloncuk patlıyo gibi oluyo ama küçük ya emin olamıyorum :)Gaz hareketi daha net daha baskın bebek hareketi daha az belirgin oluyor bendeki gaz hareketi karnımin bir yerinden diğer yerine doğru oluyor ama bebek hareketi daha küçük bir noktada oluyor :)
Tabi ki isterim. Kızımda benim oğlumda. Ama önleyemediğim bi his bu. Hatta bi paylaşımda okudum. Kadının birinin iki oğlu bir kızı varmış sadece kızıyla dertleşebiliyomuş. Bilmiyorum ki zaten benim elimde olan bişey de değil. Rabbim hayırlısını versin herkesePeki canina yoluna yoldaş gercek dost bir kizin olsun istemez misin??
Rabbim gönlüne göre versin canım herkesin bir hayali vardır kimsenin eleştirme hakkı yok ama Kız evladida apayrı bir duygu sana ömür boyu yoldaş arkadaş olur.Ya ben buraya daha öncede yazıcaktım ama varken bi daha ne falan denir diye yazamadım. Ben erkek çocuklarını çok seviyorum ( iki kız kardeşiz bi abim olasını çok isterdim erkek kardeşim olacaktı ama annemin karnında öldü ve ben çok etkilendim) hepsinden öte ne bilim böyle 4 5 oğlum olsun büyüsünler onları izliyim hayalim diyebilirimsenin neyin olcak bu arada
Amin canim Allah gönlüne göre versin saglikli mutlu gebelik dilerimTabi ki isterim. Kızımda benim oğlumda. Ama önleyemediğim bi his bu. Hatta bi paylaşımda okudum. Kadının birinin iki oğlu bir kızı varmış sadece kızıyla dertleşebiliyomuş. Bilmiyorum ki zaten benim elimde olan bişey de değil. Rabbim hayırlısını versin herkese
Allah korusun bebeğini sana bağışlasın ınş kuzum ya moralini bozmamaya çalış diyecemde çok zor bir durum .sen hiç kalkma yardim ıste yakınlarından.B
Bilmiyorum cnm ya kAnamam gittikçe artıyor az önce açık renkte kırmızı kan geldi iç camasirum berbat oldu şimdi ped taktım progestaniprogestanin igne kadar etkisi yok sanırım çünkü dün aksam bi igne vuruldum şimdiye kadar kan yoktu kahverengi camurumsu lekeler vardı şimdi bi baktım kıpkırmızı kan ilacimida içtim inşallah bişey olmaz bebeğime çok korkuyorum her lavaboya gittiğimde duseceginden korkarak gidiyorum
İnşallah gönlündeki verir Rabbim sana canm. Rabbim evladın hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda yeter ki. Bu arada Allah kızlarını sana bağışlasın maşallahRabbim gönlüne göre versin canım herkesin bir hayali vardır kimsenin eleştirme hakkı yok ama Kız evladida apayrı bir duygu sana ömür boyu yoldaş arkadaş olur.
benim iki kızım var canım çok şükür rabbim hepimizin evladını bağışlasın şimdiki gebeligim tam kesinlik vermedi doktor erken diye gönlüm birde diğer meyveyi tatmak istiyor ama rabbimin takdiri ne verirse baştacı.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canmmAmin canim Allah gönlüne göre versin saglikli mutlu gebelik dilerim
Amin Allah razı olsun canım.İnşallah gönlündeki verir Rabbim sana canm. Rabbim evladın hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda yeter ki. Bu arada Allah kızlarını sana bağışlasın maşallah
Tabi ki yazarım canm benim Rabbim tez zamnda prenseslerine bi prens kardeş versin inşallah.Amin Allah razı olsun canım.belli olunca yaz mutlaka bakalım doktorunun dediği tutucakmi.sağlıkla gelsin ınş.
Doktorunu arayıp sorsana canım gerekirse hastanede yat bi kaç günB
Bilmiyorum cnm ya kAnamam gittikçe artıyor az önce açık renkte kırmızı kan geldi iç camasirum berbat oldu şimdi ped taktım progestaniprogestanin igne kadar etkisi yok sanırım çünkü dün aksam bi igne vuruldum şimdiye kadar kan yoktu kahverengi camurumsu lekeler vardı şimdi bi baktım kıpkırmızı kan ilacimida içtim inşallah bişey olmaz bebeğime çok korkuyorum her lavaboya gittiğimde duseceginden korkarak gidiyorum
Amin ınş hayırlısıyla ❤ belirtilerin aynı mi ilk bebisinleTabi ki yazarım canm benim Rabbim tez zamnda prenseslerine bi prens kardeş versin inşallah.
Kardeşim yanimda cnm çok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasinAllah korusun bebeğini sana bağışlasın ınş kuzum ya moralini bozmamaya çalış diyecemde çok zor bir durum .sen hiç kalkma yardim ıste yakınlarından.
Doktorun nosu yok bende cnm tekrar gitmem gerekiyor yarınDoktorunu arayıp sorsana canım gerekirse hastanede yat bi kaç gün
Amin amin rabbim yardim etsin.hayırlı güzel haberlerini alırız ınşKardeşim yanimda cnm çok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin
İkisindede bulantım olmadı. Oğlumda hiç ağrım olmadı bu beni çok zorluyo. Oğlumda bu bebekte sağda. He çin takvimi oğlumda doğru çıktı. Bu bebişim içinde erkek diyo. Canm srn daha tecrübelisin kızlarında falan neler yedin meselaAmin ınş hayırlısıyla ❤ belirtilerin aynı mi ilk bebisinle
Normal canım benim hiç öyle asermelerim olmadi bunda da olmuyor ikisinde de 8.haftadan 16.ya kadar hergün kustum.onun dışında rahat geçti.tiksinmem olmadı yiyeceklerdenİkisindede bulantım olmadı. Oğlumda hiç ağrım olmadı bu beni çok zorluyo. Oğlumda bu bebekte sağda. He çin takvimi oğlumda doğru çıktı. Bu bebişim içinde erkek diyo. Canm srn daha tecrübelisin kızlarında falan neler yedin mesela
Bana da yollarmısınız rica etsemTakvim duruyosa banada gönderirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?