- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.641
Wayy canına gercekten ilginç 13 mm küçük gerçekten ama..ben de aynı 30 güne bir refl oluyorum ve aynen tahmin edebiliyprum ovulasyon testiyle de anlauabilirim inşallah:)Canım benim yumurta her ay ya 16 ya 17 de catlardi bende 14.günü gittim bi baktiriyim dedim sağda 13mm yumurtan var dedi bende cesaretimi topladım kadına anlattım böyle böyle yumurtlama günü nu yakalamam lazım dedim.öyle birşey yok dedi ama istersen bakarım dedi 3 gün sonra gel dedi.gittim bu yumurtanin catlamasi gecikicek dedi stres yaptım sanırım yumurtam 2 gün geç çatladı 19.günü çatladı evde testle anladım.doktora gitmeseydim de yine anlardın ama sırf hangi taraftan yumurtliycam bakiyim tutuyor mu diye gittim.
Ayy güzel haberlerin plsun inşallh canım yaa..müjdelerle gel :)Bu haftayida bitireyim 14 oluyorum artık biraz daha net konuşur diye düşünüyorum
Bendede ağrı oluyor anlıyorum gibi ama havalarda soğuk üşütuyorumda ondanmı ağrı oluyordur diye tereddutteyim çift cigiyi gördüğüm gün gitsem tahmini ölçüsünden anlasilirmi acabaCanım benim yumurta her ay ya 16 ya 17 de catlardi bende 14.günü gittim bi baktiriyim dedim sağda 13mm yumurtan var dedi bende cesaretimi topladım kadına anlattım böyle böyle yumurtlama günü nu yakalamam lazım dedim.öyle birşey yok dedi ama istersen bakarım dedi 3 gün sonra gel dedi.gittim bu yumurtanin catlamasi gecikicek dedi stres yaptım sanırım yumurtam 2 gün geç çatladı 19.günü çatladı evde testle anladım.doktora gitmeseydim de yine anlardın ama sırf hangi taraftan yumurtliycam bakiyim tutuyor mu diye gittim.
Evet canım tahmini ölçüsüne göre bugün yarın çatlar diyorlar.Bendede ağrı oluyor anlıyorum gibi ama havalarda soğuk üşütuyorumda ondanmı ağrı oluyordur diye tereddutteyim çift cigiyi gördüğüm gün gitsem tahmini ölçüsünden anlasilirmi acaba
Eğer ovulasyon testini çift çizgiyi uakaladıktan sonra birkaç saate bir tekrar edersen bence dah garanti olur gecikebişirsin çünküBendede ağrı oluyor anlıyorum gibi ama havalarda soğuk üşütuyorumda ondanmı ağrı oluyordur diye tereddutteyim çift cigiyi gördüğüm gün gitsem tahmini ölçüsünden anlasilirmi acaba
Geçen ay takip ettiğimde testim acilmaya baslamisti siliklestiginde ağrı hissetmistimEğer ovulasyon testini çift çizgiyi uakaladıktan sonra birkaç saate bir tekrar edersen bence dah garanti olur gecikebişirsin çünkü
Valla sabırla ne güzel her sorumuza cevap verdin sağol cnm benimEvet gecikebilirsin bazen hemen catliyor git gel zaman kaybı gerçi uygun zamanı yakalamak zor oluyor esin evde olmuyor bazen çocuklar varsa onları uyutiyim diyorsun zor işler kızlar.rabbim rastgetirsin.catladiktan sonra 12 saati geçirmeyin ortam kuruyor gebe kalma şansı azalıyor. Bol kuru incir tuketin akintiyi arttırıyor yumurtanın kalitesini arttiriyor
Tamam işte çözmüşsün hemen o sırada kocişini kap :)Geçen ay takip ettiğimde testim acilmaya baslamisti siliklestiginde ağrı hissetmistim
Ben de bu ay denicem bana da dua edin nolur..Tamam işte çözmüşsün hemen o sırada kocişini kap :)
Aynen canım çok stresli bide eşimde vardiyalı gecede oldumu hepten zorEvet gecikebilirsin bazen hemen catliyor git gel zaman kaybı gerçi uygun zamanı yakalamak zor oluyor esin evde olmuyor bazen çocuklar varsa onları uyutiyim diyorsun zor işler kızlar.rabbim rastgetirsin.catladiktan sonra 12 saati geçirmeyin ortam kuruyor gebe kalma şansı azalıyor. Bol kuru incir tuketin akintiyi arttırıyor yumurtanın kalitesini arttiriyor
Ayy aynen allj yardımcımız olsun..ol desin rabbim olsun sağlıklı bebişlerimiz..amin yarabbim..Aynen canım çok stresli bide eşimde vardiyalı gecede oldumu hepten zor
Amin canım inşallah bu duyguyu allahım taddırır bizlereAyy aynen allj yardımcımız olsun..ol desin rabbim olsun sağlıklı bebişlerimiz..amin yarabbim..
Yumurtanın ömrü ortalama 24 saat sperm ulaşınca doller zaten.ama bazen yumurta çok kaliteli olmuyor ömrü 12 saatte olabiliyor.Acaba çatladıktan ne kdar süre sonra döllenme devam eder bu da önemli bir bilgi ?
Canım iliski anında kasiklarda asiri ağrı. Olması catlamismı oluyor demek yoksa derin iliski denmi kaynaklı olur birde tabi benim kistim var oda ağrı yapıyor olabilirYumurtanın ömrü ortalama 24 saat sperm ulaşınca doller zaten.ama bazen yumurta çok kaliteli olmuyor ömrü 12 saatte olabiliyor.
Canım ilişki de değil normal dururken sağda catliyorsa sağda ağrı oluyordu benim. ağrı geçip kasiklar rahatlayinca çatlamış demek oluyor. Senin ilişki sırasında oluyorsa farklı bir durum varfirCanım iliski anında kasiklarda asiri ağrı. Olması catlamismı oluyor demek yoksa derin iliski denmi kaynaklı olur birde tabi benim kistim var oda ağrı yapıyor olabilir
Derin ilişki nasıl oluyor ya vlla ben bir bunu çözemedimCanım iliski anında kasiklarda asiri ağrı. Olması catlamismı oluyor demek yoksa derin iliski denmi kaynaklı olur birde tabi benim kistim var oda ağrı yapıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?