- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.581
Allah gönlüne göre versin canım zaman çabuk geçiyor benim küçük tam 3 yaşında şimdi görsen sarı kolonya benim
Oy arkadasim seninde vakit gelmis bak ne güzel heveslendin insallah Rabbim sana hic bu streslere girmeden saglikli hayirli bir oglan versin amiiiiinnnn
Canım ben üçünde de bilmiyordum cahil işim valla. En küçüğüm spiral le oldu tam süprizdi buna da hiç uğraşmadan kazara oğlana kalsam ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim kızlarım hepsi birbirinden başka çok güzel bir duygu kız annesi olmak
Dualarında beni de unutma canım ya bütün hamile arkadaşlar şimdi tertemiz günahsızsınız siz banada dualarınızı eksik etmeyin. Nasıl hissediyorsun canım hamile olduğunu hissediyor muydun?? Düşünsene içimde minicik bir can var artık. Ben 3 kere yaşadım ya hepsi aynı heyecandı. Ay ne güzel ya
Mide şurubu içiliyor cnm dra danış çok kötü mide ağrısıBugun midem ağırıyo ya
Bal damliyor agzindan insallah canim hspimize nasip olsun insallahGecemavisim İnşallah kuzum ya bende çok istiyorum hayırlısını Rabbimden. Ama şimdilerde eskisi gibi deli gibi değilim olursa olur modundayım. Bebek kokusunu özlemişim onu fark ettim. Diyet falan yapmayacağım ama sadece yumurta takibi yaparım evde takdir Allah ın inşallah. Sizin oğullarınıx olsun da doğumdan sonra bana yol gösterirsiniz 3 kız dan sonra erkek altı açmak çis öğretmek sanki yeni anne olmuş gibi olur herhalde :))
Ayyy Allah razı olsun cnm. Siz de benim dualarımdasınız. İnşallah herşey güzel olsun bizim için.Rahat ol canım Allah o bebeğin olmasını istedi ki oldu. Dualarimdasin inşallah eşinde kucağına alınca çok başka olur.
Ikinci kızımda eşim şok olmuştu ben yöntem falan deneyinceşimdi deli gibi seviyor.tabii senin oğlun olacak Allah ın izniyle daha da güzel olacak
O senin kalbinin güzelliği cnm arkadaşım. Allah razı olsun. Yaparım cnm inşallah vesile olur bunların hepsi.Black5angel canim bir büyüğumden duymustum hamile oldugunu ilk ögrendigin haftanin cumasindan başlayarak sela ile ezan arasinda elini göbeğine koyup keyf suresi okursan inşallah bebeğin erkek olur demisti. 7 cuma bunun tekrarlanilmasi gerekmiş. Yalniz ayet uzun yarim saati aliyor okumasi.
güc yetirebilirsen niyetini alip oku insallah canim. Insallah vesile olur kalbi güzel arkadasim
Sakın cnm alttan kullanma benim görümcem de kullanıyor o ilacı kanaması vardı düşük riski doktoru ağızdan kullanmasını önermiş senin de kanaman var düşük riskin var o yüzden ağızdan kullan.Öyle mi o zaman akşam da alltan alayım bakalım
Kanamam dün aksam çok yoğundu bugün kahverengi böyle çamur gıbı lekeler geliyor cnm sanırım yavaş yavaş kesilecek inşallah ağızdan kulanmami söyledi doktor onun dediğini yapmak istiyorum ama ilacı kullandıktan sonra da sersem gibi oluyorumSakın cnm alttan kullanma benim görümcem de kullanıyor o ilacı kanaması vardı düşük riski doktoru ağızdan kullanmasını önermiş senin de kanaman var düşük riskin var o yüzden ağızdan kullan.
Hatta kanaman geçince alttan kullan demiş. Sen de öyle yaparsın.
Canim sütlü sonucta canin istemis cok fazla olmamak kaydiyla icmende mahsur olurmuki. Kahvesinide az koyarsin.Bişey soracam hanımlar bnm canım dunden beri sütlü türk kahvesi çekiyor yapıp içmek istiyorum ama biliyorsunuz kahve de kafein var bnmde leke tarzı kanamm hala devam ediyor acaba icsem bişey olurmu
Olur cnm valla ıcecem zatenCanim sütlü sonucta canin istemis cok fazla olmamak kaydiyla icmende mahsur olurmuki. Kahvesinide az koyarsin.
İcebilirsin canım 300mg i asmamak kaydıyla icilmesinde sakınca yok.1 fincan kahvede hatırladığım 50-60mg kafein varBişey soracam hanımlar bnm canım dunden beri sütlü türk kahvesi çekiyor yapıp içmek istiyorum ama biliyorsunuz kahve de kafein var bnmde leke tarzı kanamm hala devam ediyor acaba icsem bişey olurmu
Bilmiyorum canım sadece erkek bebeğin hareketleri erken hissedilir diye duydum . rabbim gönlüne göre hayirlisini versin oğlan olursa oğluna arkadaş olur kız olursa diğer meyveyide tatmış olursun.gonlun hangisinden yanaYa kızlar bugün kontrole gittim. Doktor cinsiyeti için erken ama çok hareketli erkek olabilir dedi. Benim bi oğluşum var oda karnımda çok hareketliydi. Cinsiyetle çok kıpırdamanın bi alaksı var mıdır
Anne karninda daha hareketli oluyor peki siz hareket hissediyormusunuzYa kızlar bugün kontrole gittim. Doktor cinsiyeti için erken ama çok hareketli erkek olabilir dedi. Benim bi oğluşum var oda karnımda çok hareketliydi. Cinsiyetle çok kıpırdamanın bi alaksı var mıdır
Ya ben buraya daha öncede yazıcaktım ama varken bi daha ne falan denir diye yazamadım. Ben erkek çocuklarını çok seviyorum ( iki kız kardeşiz bi abim olasını çok isterdim erkek kardeşim olacaktı ama annemin karnında öldü ve ben çok etkilendim) hepsinden öte ne bilim böyle 4 5 oğlum olsun büyüsünler onları izliyim hayalim diyebilirimBilmiyorum canım sadece erkek bebeğin hareketleri erken hissedilir diye duydum . rabbim gönlüne göre hayirlisini versin oğlan olursa oğluna arkadaş olur kız olursa diğer meyveyide tatmış olursun.gonlun hangisinden yana
Amin canim insaĺah hepimize nasip olur benim ortancilda öyle çok tatlı o benim sarı cicegim inanirmisin görenler hayran kaliyo seveni çok fazla allahım hepimizin yavrularını uzun ömür versin şansları bahtı güzel olsun rabbim kötulerle karşılaştırması nAllah gönlüne göre versin canım zaman çabuk geçiyor benim küçük tam 3 yaşında şimdi görsen sarı kolonya benim
Canım ben üçünde de bilmiyordum cahil işim valla. En küçüğüm spiral le oldu tam süprizdi buna da hiç uğraşmadan kazara oğlana kalsam ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim kızlarım hepsi birbirinden başka çok güzel bir duygu kız annesi olmak
Dualarında beni de unutma canım ya bütün hamile arkadaşlar şimdi tertemiz günahsızsınız siz banada dualarınızı eksik etmeyin. Nasıl hissediyorsun canım hamile olduğunu hissediyor muydun?? Düşünsene içimde minicik bir can var artık. Ben 3 kere yaşadım ya hepsi aynı heyecandı. Ay ne güzel ya
Şöyle ki ben hissediyorum sağımda ama gaz olabilir mi diye de düşünüyorumAnne karninda daha hareketli oluyor peki siz hareket hissediyormusunuz
Gaz hareketi daha net daha baskın bebek hareketi daha az belirgin oluyor bendeki gaz hareketi karnımin bir yerinden diğer yerine doğru oluyor ama bebek hareketi daha küçük bir noktada oluyor :)Şöyle ki ben hissediyorum sağımda ama gaz olabilir mi diye de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?