- 8 Ağustos 2017
- 344
- 485
- 18
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.681
Eki Görüntüle 2095138 Bu takvim çoğu kişide turmuş eski sayfalardan buldum bir bakın bakalım oğluşu olanlar
Mide şurubu içiliyor cnm dra danış çok kötü mide ağrısı
Amin inşallah cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba hanımlar 14+3 um devlette randevum vardı ben sormadan erkek dedi çok şükür Rabbim hepinizin muradini nasip eylesin inşallah
Aa öylemi ne güzel :)sizin de erkekti bebeğinizin cinsiyeti galiba .o bile tutuyor .günlerimiz bile aynıAynı benim gibi hamilelik hikâyeniz :)
Canim hayirli olsun maşallah. Allah size düğününü görmeyi nasip etsinMerhaba hanımlar 14+3 um devlette randevum vardı ben sormadan erkek dedi çok şükür Rabbim hepinizin muradini nasip eylesin inşallah
Amin amin Çok şükür canım rabbim size bağışlasın ❤Merhaba hanımlar 14+3 um devlette randevum vardı ben sormadan erkek dedi çok şükür Rabbim hepinizin muradini nasip eylesin inşallah
Ne güzel tesaduf bakalım dogumlarimiz nasıl olacak ama ben sezeryan ve erken doğum yapıyorum inşallah busefer erken olmaması için dua ediyorum amaAa öylemi ne güzel :)sizin de erkekti bebeğinizin cinsiyeti galiba .o bile tutuyor .günlerimiz bile aynı
Amin canım Allah razı olsun hepimizin inşallahAmin amin Çok şükür canım rabbim size bağışlasın ❤
Çok teşekkür ederim canım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz :)Canim hayirli olsun maşallah. Allah size düğününü görmeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :)Amin inşallah cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah sağlıkla kucağına al cnm bizlere de nasip olsun dualarında unutma biziMerhaba hanımlar 14+3 um devlette randevum vardı ben sormadan erkek dedi çok şükür Rabbim hepinizin muradini nasip eylesin inşallah
Maşallah sağlıkla kucağına al cnm bizlere de nasip olsun dualarında unutma bizi[/QUOT
Amin çok teşekkür ederim hep dualarimdasiniz
Sahiden bu sene erkek senesiZahide yetisin bebegide erkekmis sabah programda süpriz şekilde açıkladılar :)
Valla öyle gözüküyor bizlere de nasip olur ınş.Sahiden bu sene erkek senesi
Aminnn canım merakla senin gidecegin zamanı bekliyorum :)V
Valla öyle gözüküyor bizlere de nasip olur ınş.
İnşallah canm rabbim gönlüne göre versinNe güzel tesaduf bakalım dogumlarimiz nasıl olacak ama ben sezeryan ve erken doğum yapıyorum inşallah busefer erken olmaması için dua ediyorum ama
Ne güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin saklıyordu gebeliğini olmuyordu önceleri sanırımBirçok dr arkadaşı var o gebe olmasın da ben mi olayımZahide yetisin bebegide erkekmis sabah programda süpriz şekilde açıkladılar :)
Amin canım bizlere de nasip olur ınş. Alttan baktirsaydin canım geç gelisicek belki bu ay ümidini kaybetme kuzum bir zamanı vardır elbet en güzelini rabbim bilir ınş tez vakitte nasip eder sanada.bir hafta sonra bir daha gidip haktır bakalım.bol kuru incir tuketNe güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin saklıyordu gebeliğini olmuyordu önceleri sanırımBirçok dr arkadaşı var o gebe olmasın da ben mi olayım
Yumurta takibi için gittim Dr yumurta göremedi 12.Gün bugün alet İyi değil alttan bakılmalı falan dedi aman Ne bilim tükenmek üzereyim gene çok doluyum
Vajınal ultrason yoktu cnm perşembeye özele randevu aldım kupkuruyum akıntım hiç yok gibi. Bu ay olsun artık çok istiyorum sizlerle beraber gebeliklerimizi de konuşalım bıktım testle uğraşmaktanAmin canım bizlere de nasip olur ınş. Alttan baktirsaydin canım geç gelisicek belki bu ay ümidini kaybetme kuzum bir zamanı vardır elbet en güzelini rabbim bilir ınş tez vakitte nasip eder sanada.bir hafta sonra bir daha gidip haktır bakalım.bol kuru incir tuket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?