Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aa öylemi ne güzel :)sizin de erkekti bebeğinizin cinsiyeti galiba .o bile tutuyor .günlerimiz bile aynı
Ne güzel tesaduf bakalım dogumlarimiz nasıl olacak ama ben sezeryan ve erken doğum yapıyorum inşallah busefer erken olmaması için dua ediyorum ama

Zahide yetisin bebegide erkekmis sabah programda süpriz şekilde açıkladılar :)
Ne güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin saklıyordu gebeliğini olmuyordu önceleri sanırımBirçok dr arkadaşı var o gebe olmasın da ben mi olayım
Yumurta takibi için gittim Dr yumurta göremedi 12.Gün bugün alet İyi değil alttan bakılmalı falan dedi aman Ne bilim tükenmek üzereyim gene çok doluyum

Amin canım bizlere de nasip olur ınş. Alttan baktirsaydin canım geç gelisicek belki bu ay ümidini kaybetme kuzum bir zamanı vardır elbet en güzelini rabbim bilir ınş tez vakitte nasip eder sanada.bir hafta sonra bir daha gidip haktır bakalım.bol kuru incir tuket

Vajınal ultrason yoktu cnm perşembeye özele randevu aldım kupkuruyum akıntım hiç yok gibi. Bu ay olsun artık çok istiyorum sizlerle beraber gebeliklerimizi de konuşalım bıktım testle uğraşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…