Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nazardan dolayı bu hale dustugume çok emin yemin ederim ki hepsi nazar ve göz kimse yanlış anlamasin lafım burdakilere değil akrabalarima size tavsiyem herkese duyurmayin hamileligunizi inaniinaninki herkes bizim kadar sevinemiyor bizimle beraber sevindiklerini düşünüyoruz ama yanlış hepsi bela nazar göz olup gelip bizi buluyor bir akrabam kendi ağzıyla söyledi dedi esime demisim sende beni hastaneye götürecen çocuk için o kişi tedavi görmeden çocuk sahibi olamiyir onunda bitane kizi var demiş valla bak arkadaşım bi düşukten sonra yine gebe kaldı ne kadar da hamarat bende ona dedimki bu hamaratlikla olabilecek bişey değil allah veriyor ki nasibimiz olup geliyor yanı biraz azarladim böyleleri varya rabbime havale ediyorum bilginiz olsun arkadaşlar

Rabbim sana kolaylık versin inşallah cnm kötü dusunmeyrlim iyi dusunelimki ıyi olsun dualarin için sağol bnmde dualarim sizinle inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla selamete çıkacaz kurtulacazkurtulacaz bu durumdan bebislerimixin kalp atışlarını duyacz rahat bi ohh çekeceğiz inşallah

6+2 de gittim sadece boş kese vardı hatta geç döllenme kesen 5 haftalık gözüküyor gibi biseyde dedi haftaya tekrar gel dedi 7+2 de gittim bebek gözüktü kalp atışıyla birlikte

6+2 de gittim sadece boş kese vardı hatta geç döllenme kesen 5 haftalık gözüküyor gibi biseyde dedi haftaya tekrar gel dedi 7+2 de gittim bebek gözüktü kalp atışıyla birlikte
AllAh sana hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip etsin inşallah cnm

Canim sen ne zaman gidicen dr a insallah bebegin olusmustur

Canim sen 9 hafta olmusun kac haftalikkese gorunuyor a canim kanamanin herturlusu kotudur eger dusuk riskin var ise rabbim korktuguna ugratmasin bu arada bulantin varmi

Kaydasay77 herşey yolundadır ınş
cok sagolun kızlar bugun gıttım cok sukur hersey yolunda dedı bebeyın suyu degıl dedı suyunda eksıklık yok cınsıyetede yuksek ıhtımal kız dedı 100de yuzmu dedım 100de 50 dedı daha cok kucuk dedı ama ben kız dıyorum dedı bende anlamadım 3hafta sonra gel dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…