- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.721
Amin aminÂmin inşallah canım Rabbim sana da şifa versin
Rabbim sana kolaylık versin inşallah cnm kötü dusunmeyrlim iyi dusunelimki ıyi olsun dualarin için sağol bnmde dualarim sizinle inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla selamete çıkacaz kurtulacazkurtulacaz bu durumdan bebislerimixin kalp atışlarını duyacz rahat bi ohh çekeceğiz inşallahTakipteyim canim sizi. Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bayilacak gibi oluyorum bazen. başim sürekli agriyor cok korkuyorum kürtaj diyecek diye. Canim seninde cok zor geciyor Allah yardimcin olsun okuyorum msjlarini inan hissediyorum yasadiklarini dualarimdasin insallah hersey yoluna girer.
Bence olsun bu gece 3 gün olsa bile yeterli perhizGeçen ay 13. Gün çatlamiştı. O zaman bu gece olsun cnm değilmi
6+2 de gittim sadece boş kese vardı hatta geç döllenme kesen 5 haftalık gözüküyor gibi biseyde dedi haftaya tekrar gel dedi 7+2 de gittim bebek gözüktü kalp atışıyla birlikteAnladım cnm son adet tarihime gore 8 haftalık oldum doktora son âdet tarihim öyle dedim şaşırdı dunku doktir bana 5hafta 1 günlük olmuş dedim herhalde oda haftaya 6 haftalık olacağından hesap yaparak gel kalp atışlarını görelim dedi
Amin amin ınş canım rabbim korktuguna ugratmasjnAy iğne yerimde çok kötü ağrıyor ya rabbim inşallah bu çektiğim acinin karşılığını güzel bir haberle duymayı nasip etsin bana isteyen herkese
Allah razı olsun cnm zaman ayırdığın içinBence olsun bu gece 3 gün olsa bile yeterli perhiz
Senden de canım ne demek birbirimize destek için bu yolda beraberiz.Allah razı olsun cnm zaman ayırdığın için
AllAh sana hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip etsin inşallah cnm6+2 de gittim sadece boş kese vardı hatta geç döllenme kesen 5 haftalık gözüküyor gibi biseyde dedi haftaya tekrar gel dedi 7+2 de gittim bebek gözüktü kalp atışıyla birlikte
Amin inşallah cnm allah razı olsun senden dilerim ki rabbim ne muradin varsa versinAmin amin ınş canım rabbim korktuguna ugratmasjn
Amin canım benim Allah razı olsun. ınş hepimiz muradiminiza nail oluruz rabbimin izniyleAmin inşallah cnm allah razı olsun senden dilerim ki rabbim ne muradin varsa versin
Inşallah cnmAmin canım benim Allah razı olsun. ınş hepimiz muradiminiza nail oluruz rabbimin izniyle
Bir arkadas vardı oksurunce suyu gelmişti o arkadas napti acaba doktora gideceğim demişti
Canim sen ne zaman gidicen dr a insallah bebegin olusmusturTakipteyim canim sizi. Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bayilacak gibi oluyorum bazen. başim sürekli agriyor cok korkuyorum kürtaj diyecek diye. Canim seninde cok zor geciyor Allah yardimcin olsun okuyorum msjlarini inan hissediyorum yasadiklarini dualarimdasin insallah hersey yoluna girer.
Canim sen 9 hafta olmusun kac haftalikkese gorunuyor a canim kanamanin herturlusu kotudur eger dusuk riskin var ise rabbim korktuguna ugratmasin bu arada bulantin varmiBen bugün hastaneye gittim yine ayrı bi özel hastaneye doktor dediki kese yerinden oynamis kanaman olduğu için düşük riskin var dedi kızlar gerçekten dün sabah akşam progestan hap aldım uykumu getiriyordu basim yerden kalkmiyordkalkmiyordu basim dönüyordu hiçbir etkisi de yoktu kAnamam gittikçe açık kırmızı renge donuyirdu bu sabah gittim doktor proluton depot 500 grmlik igne yazdı çok şükür şimdi çamur gıbı lekeler geliyor kırmızı kan yok ama eve geldikten sonra da 2 saat geçmişti iğnenin arkasından yıne progestan aldım inanın şimdiye kadar uykudaydum iğnenin hap kadar etkisi yok ya iğneyi vurulduktan sonra lekeler geliyor 1 gün boyunca iğnenin etkisi geçince kırmızı kan geliyor ignede 3 günde bir yapılıyor çok ağır bi igne kalcam hala ağrıyor igne vurulan bacağıma hala çok nadir kramplar giriyor
Insallah Allah razi olsun canim. Persembe günü gidicemCanim sen ne zaman gidicen dr a insallah bebegin olusmustur
cok sagolun kızlar bugun gıttım cok sukur hersey yolunda dedı bebeyın suyu degıl dedı suyunda eksıklık yok cınsıyetede yuksek ıhtımal kız dedı 100de yuzmu dedım 100de 50 dedı daha cok kucuk dedı ama ben kız dıyorum dedı bende anlamadım 3hafta sonra gel dedıKaydasay77 herşey yolundadır ınş
tesekur ederım canım bugun gıttım misafırım vardı anca gırebıldım ıdrar kacırma dedı doktorBir arkadas vardı oksurunce suyu gelmişti o arkadas napti acaba doktora gideceğim demişti
Oleyy gözünaydın canımm çok sevindimmMerhaba hanımlar 14+3 um devlette randevum vardı ben sormadan erkek dedi çok şükür Rabbim hepinizin muradini nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?