Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde iki oglum var bi kizim olmasini cok isterdim yukseltmeye filanda inanmiyrm hayirli erkek cocugu isteyenler icin dua var netten bak istersen

Vajınal ultrason yoktu cnm perşembeye özele randevu aldım kupkuruyum akıntım hiç yok gibi. Bu ay olsun artık çok istiyorum sizlerle beraber gebeliklerimizi de konuşalım bıktım testle uğraşmaktan
Amin ınş canım bende adetten sonra kuru döneme giriyordum yumurtlama ya yakın ortalarda başlıyordu akıntı yumurtlama dan sonra adete kadar yine kuru geçiyordu.normal su an kuru olman 12.günde.hayırlı haberlerle ınş.stres yaptıkça hepten altüst oluyor duzen

Son iliski ctesi oldu şimdi ben pehrizi nasıl ayarlıycam Pazartesi ne uzun mu olur

Ama ne zaman çatlar bilmiyoruz ki gittiğim hastanenin ultrasonu iyi değil dedi Dr .ya yumurta küçükse görülmemişse off kafam karıştı yine

Ben bugün hastaneye gittim yine ayrı bi özel hastaneye doktor dediki kese yerinden oynamis kanaman olduğu için düşük riskin var dedi kızlar gerçekten dün sabah akşam progestan hap aldım uykumu getiriyordu basim yerden kalkmiyordkalkmiyordu basim dönüyordu hiçbir etkisi de yoktu kAnamam gittikçe açık kırmızı renge donuyirdu bu sabah gittim doktor proluton depot 500 grmlik igne yazdı çok şükür şimdi çamur gıbı lekeler geliyor kırmızı kan yok ama eve geldikten sonra da 2 saat geçmişti iğnenin arkasından yıne progestan aldım inanın şimdiye kadar uykudaydum iğnenin hap kadar etkisi yok ya iğneyi vurulduktan sonra lekeler geliyor 1 gün boyunca iğnenin etkisi geçince kırmızı kan geliyor ignede 3 günde bir yapılıyor çok ağır bi igne kalcam hala ağrıyor igne vurulan bacağıma hala çok nadir kramplar giriyor

Ama ne zaman çatlar bilmiyoruz ki gittiğim hastanenin ultrasonu iyi değil dedi Dr .ya yumurta küçükse görülmemişse off kafam karıştı yine
Tahmini senin de geç catliyordu sanki uzun olur perhixin o yüzden bu arada bidaha olsun derim bu gece yada yarın korunmali

Ayy canım ya ne zor Allah im hayırlara çıkarsın ınş seni. Bebeğini bağışlasın sana

Amin cnm ya inşallah kese hala boş dedi haftaya bugün gel kalp atışları için dedi çok teredutluyum inşallah duyarım ya rabbim duymayı nasip eder inşallah
Amin ınş canım sağlıklı haberlerini duyardım ınş.Benimde öyle gozukmemisti bebek buraya kizlarada yazdım hatta acaba boş gebelikmi deyip durdum kendi kendime 7+2 de gittim görünmüştü çok sukur

Amin ınş canım sağlıklı haberlerini duyardım ınş.Benimde öyle gozukmemisti bebek buraya kizlarada yazdım hatta acaba boş gebelikmi deyip durdum kendi kendime 7+2 de gittim görünmüştü çok sukur
Anladım cnm son adet tarihime gore 8 haftalık oldum doktora son âdet tarihim öyle dedim şaşırdı dunku doktir bana 5hafta 1 günlük olmuş dedim herhalde oda haftaya 6 haftalık olacağından hesap yaparak gel kalp atışlarını görelim dedi

Sinin kaç haftalık en gozukmrmisti cnm

Sağlıkla gelsin inşallah cnm

Gecemavisim sesin çıkmıyor artık cnm senin durumun ne oldu
@uyuyanguzel06 sen ne yaptın cnn hastaneye falan gidip kan vermedinmi esine soyledinmi bide
Takipteyim canim sizi. Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bayilacak gibi oluyorum bazen. başim sürekli agriyor cok korkuyorum kürtaj diyecek diye. Canim seninde cok zor geciyor Allah yardimcin olsun okuyorum msjlarini inan hissediyorum yasadiklarini dualarimdasin insallah hersey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…