Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim sen 9 hafta olmusun kac haftalikkese gorunuyor a canim kanamanin herturlusu kotudur eger dusuk riskin var ise rabbim korktuguna ugratmasin bu arada bulantin varmi
Kese 5 hafta 2 günlük cnm kanamam aşırı var iğneyi vurulduktan sonra lekeler geliyor iğne etkisi gittikten sonrada kanamam kırmızıya dönüyor şimdilik kese yerinde bugün doktor baktı ama kanaman halen devam ediyor bulantim çok nadir oluyo kusmam hiç yok goguslerim çok ağrıyor ve karincalaniyir belirti bu var şimdilik

ınsallah sana tutunur canım bebişin hıc bısey olmaz

doktora dedımkı 16.haftada degılım dedım devlete bugun 14. Olması lazım bız oyle olctuk dedı son adet tarıhıme gore hesapladılar yakından cekıyımEki Görüntüle 2095699
Ölçümler bazen değişiyor ultrason a göre ama senin zaten geç döllenmeydi.yüz üstü duruyor minnakin :) hayırlısıyla ınş canım.

Bende çin takvimine göre denemek istiyorum 1980 ağustos ayı doğumluyum yıl olarak 38 e girdim ay olarak girmedim hangi yaşa göre hesap yapmalıyım bilgisi olan varmı
Internette otomatik cin takvimi gebelik hesaplama siteleri var bende meraktan bakmistim 1980 1 mart dogumluyum ocak subat mart erkek gosteriyordu ama bu aydan umidim yok

Prensesim2016 canım dikkat et kendine hiç kalkma nasibinde varsa sımsıkı tutunur sana bebeğin inşallah.
Kaydasay77 sevindim bebeğin suyu değilmiş.gozun aydın
Gecemavisim Allah in izniyle hayırla sonuclansin. Sen Hep iyiyi düşün.
L Lilarengim1 canım benim gece gündüzüm karıştı. Gündüz büyük durmuyor gece küçük durmuyor bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.yine de çok şükür. Sen nasılsın bebeğin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…