Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şimdi kizlar tam net cevap verilse daha iyi olur pik olmuş ne demek ikincisi t c den koyu olunca ne oluyo erkek bebek icin ilişki nezaman olmalı bilen arkadaşlar tam net yazarsa sevinirim

Canm iki hamileliğinde de ikinci çizgi silikti ilk hamileliğin kimyasal gebelik ti ikinci hamileliğinde de aynısı olmuştu kizim oldu cok sukur kimyasal değildi
Kizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir

Vallahi ben adet olmadım daha bat 21 aralik sanrım dingin 30 ve üstü zaten 17. Yumurta çatlamıştı ama kaçırdım ben demekki nasip değilmiş ve olmadi die düşünüyorum işin kötüsü eşim boylw şeylere inanmadigi icin yumurtlamadan once perhiz ve tek ilişkiyi nasil tutturacam bilmiyorum birde benim esimin erken bosalma problemi var bende gec olurum simdi ne yapsamda bilmiyom sanirim esim yanaşmadan once kendimi fena kapdırmalıydım ki esim boşalmadan once benim erkwn davranmam lazim ayy kusura bakmayin biraz acik yazdim ama dogru birsey mi öğrenmek icin olduğu gibi yazdim artik
Sen deneme yapacakmisin

Lh testi kullaniyormusun bide cinsel perhiz 4 veya 5 gun yapan var sen esinden sonrada olsan olur burda okumustum org. M olmayanda var bilmiyorum atik sana kalmis canim ben denemedigim icin fazla bilgi veremiyorum ozelden bikac arkadasla gorustum hepside bu yontemle hamile kalmislar cogunluk erkek hatta yuzde oraninda tuttugu soylenmisti cnm

cnm yuzde 90 dicektim

Ov.Testu kullanan arkadaslar t c den koyu oldugu an alarm calar yumurta catlamak uzeredir kisiden kisiye degisir bu süre bunuda kasik agrisindan anlayabilirsiniz ornegin benim testimde t c den bariz koyu oldugu anla catlama aninda 5-6 saat gibi kisa bir sure oluyordu. Ama kimininki 2 gun boyunca devam ediyor. Test bu sekilde ciktigi andan itibaren 4 saatte bir testi tekrarlayin ayni koyuluga geldiginde veya t acildiginda yumurtaniz catlamis bulunuyor insallah... umarim anlatabilmisimdir

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah eşimde 3 çocuğu çok istiyor bende çok araştırıyorum hayırlı ve Salih bi erkek evlat için ne yapabiliriz diye burayı okudum ve sizlerin paylaşımlarınızı çok beğendim Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum Bide babada tavsiyelerinizi bekliyorum

Canm benim t c den bariz koyuydu hatta elifem aksam testi tekrarla siliklesme olmus mu die yapmamışdim elimde iki tane test kaldığı icin ertesi gün 12 de yaptigimda siliklesmisti benim yumurtlama zamani 1 hafta sancılı ve akıntılı süreç geçiyor anlıyorum yumurtlama olduğunu ama işimi garantiye almak icin tekrar test aldim şubatta deneyeceğim Rabbim nasip ederse tabi o ihtimalle benim akşamına çatlamış tabi her ay ayni olmayabilir degilmk

Cnm ben onu gecen ay ilk defa denedim sadece yumurtlama zamani o ağrıyan günler mi die gerçekten öyleymiş ama ilişki olmadi bu ay deneyeceğim insallah

Aynen canim masallah kuru olmaman güzel bi şans. Testi başlarda bilemiyoruz yeter gibi geliyor asıl lazim olduğu anda bir bakmisiz bitmis bende aynini yasadim. O yuzden t cizgisini koyu görene kadar sık aralikla yapmaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…