- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.021
Cok saol bitanem.darisi tum arzu edenlere
Kizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir
Cnm iliskin oldugu saatlerde islaklik akinti sanci gibi seyler yasadinmi bide sey oldunuzmu ayip oldu biraz ama ...
Evet org m demek istedim canimSey oldunuz mumdan kastınız kadının once org.m olması mi
Sen deneme yapacakmisinEvet org m demek istedim canim
Evet org m demek istedim canim
Canim elifem iyi biliyor uygulamasini yapti insallah oglu olurŞimdi kizlar tam net cevap verilse daha iyi olur pik olmuş ne demek ikincisi t c den koyu olunca ne oluyo erkek bebek icin ilişki nezaman olmalı bilen arkadaşlar tam net yazarsa sevinirim
Sen deneme yapacakmisin
Biyerde okudum kimisi olmus kimisi olmamais yuzdeligi bilmiyorum kadin sey olursa islaklik oluyo ya y spermi daha hizli gidermisÖyle olunca erkek bebek yüzdesi daha mi fazla
Lh testi kullaniyormusun bide cinsel perhiz 4 veya 5 gun yapan var sen esinden sonrada olsan olur burda okumustum org. M olmayanda var bilmiyorum atik sana kalmis canim ben denemedigim icin fazla bilgi veremiyorum ozelden bikac arkadasla gorustum hepside bu yontemle hamile kalmislar cogunluk erkek hatta yuzde oraninda tuttugu soylenmisti cnmVallahi ben adet olmadım daha bat 21 aralik sanrım dingin 30 ve üstü zaten 17. Yumurta çatlamıştı ama kaçırdım ben demekki nasip değilmiş ve olmadi die düşünüyorum işin kötüsü eşim boylw şeylere inanmadigi icin yumurtlamadan once perhiz ve tek ilişkiyi nasil tutturacam bilmiyorum birde benim esimin erken bosalma problemi var bende gec olurum simdi ne yapsamda bilmiyom sanirim esim yanaşmadan once kendimi fena kapdırmalıydım ki esim boşalmadan once benim erkwn davranmam lazim ayy kusura bakmayin biraz acik yazdim ama dogru birsey mi öğrenmek icin olduğu gibi yazdim artik
cnm yuzde 90 dicektimVallahi ben adet olmadım daha bat 21 aralik sanrım dingin 30 ve üstü zaten 17. Yumurta çatlamıştı ama kaçırdım ben demekki nasip değilmiş ve olmadi die düşünüyorum işin kötüsü eşim boylw şeylere inanmadigi icin yumurtlamadan once perhiz ve tek ilişkiyi nasil tutturacam bilmiyorum birde benim esimin erken bosalma problemi var bende gec olurum simdi ne yapsamda bilmiyom sanirim esim yanaşmadan once kendimi fena kapdırmalıydım ki esim boşalmadan once benim erkwn davranmam lazim ayy kusura bakmayin biraz acik yazdim ama dogru birsey mi öğrenmek icin olduğu gibi yazdim artik
Ov.Testu kullanan arkadaslar t c den koyu oldugu an alarm calar yumurta catlamak uzeredir kisiden kisiye degisir bu süre bunuda kasik agrisindan anlayabilirsiniz ornegin benim testimde t c den bariz koyu oldugu anla catlama aninda 5-6 saat gibi kisa bir sure oluyordu. Ama kimininki 2 gun boyunca devam ediyor. Test bu sekilde ciktigi andan itibaren 4 saatte bir testi tekrarlayin ayni koyuluga geldiginde veya t acildiginda yumurtaniz catlamis bulunuyor insallah... umarim anlatabilmisimdir
Lh testi kullaniyormusun bide cinsel perhiz 4 veya 5 gun yapan var sen esinden sonrada olsan olur burda okumustum org. M olmayanda var bilmiyorum atik sana kalmis canim ben denemedigim icin fazla bilgi veremiyorum ozelden bikac arkadasla gorustum hepside bu yontemle hamile kalmislar cogunluk erkek hatta yuzde oraninda tuttugu soylenmisti cnm
Aynen canim masallah kuru olmaman güzel bi şans. Testi başlarda bilemiyoruz yeter gibi geliyor asıl lazim olduğu anda bir bakmisiz bitmis bende aynini yasadim. O yuzden t cizgisini koyu görene kadar sık aralikla yapmaya gerek yok benceCanm benim t c den bariz koyuydu hatta elifem aksam testi tekrarla siliklesme olmus mu die yapmamışdim elimde iki tane test kaldığı icin ertesi gün 12 de yaptigimda siliklesmisti benim yumurtlama zamani 1 hafta sancılı ve akıntılı süreç geçiyor anlıyorum yumurtlama olduğunu ama işimi garantiye almak icin tekrar test aldim şubatta deneyeceğim Rabbim nasip ederse tabi o ihtimalle benim akşamına çatlamış tabi her ay ayni olmayabilir degilmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?