Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bende yillardir tsh icin hormon hapı eutrox 25 mg aliyorum her sabaj ve duzene girdi

Benim son zamanlarda duzensizdi. Ama son 3 ay aydir 25 veya 26 gunde bir olamaya basladim 30 gunde birdi. 11. Gün iliski oldu 12.gun catladi herhalde
Cnm hayilk olsun gizun aydin rabbbim kucagina alamyi nasip etsin sağlıcakla insAlalh dua et nolir dariso basimiza.olsun benimde 3 kizim var diyet felsn yaotinmi cnm

Cnm hayilk olsun gizun aydin rabbbim kucagina alamyi nasip etsin sağlıcakla insAlalh dua et nolir dariso basimiza.olsun benimde 3 kizim var diyet felsn yaotinmi cnm
Canim benim cok gecmis olsun kucuk kızıma. Tüm dualarim sizlerle .gönlümüzdeki olsun ama once hayirlisi olsun. Ucuncu kiza da alistirmistim kendimi hep hayirlisi dedim ama gönlumdekide olunca daha cok sevindim.

Cok saolun tesekkurler troid bilgileri icin suan kontrol altindayim bakalim.sizlerin hamile kalmaniza etkisi oldumu ilac kullaninca kolaylikla hamile kalabildinizmi kimisinin hamile kalmasina engel olabiliyormus yada adet duzensizlikleri azalma gibi tek endisem o suanda ilacla duzene girer ama umarim troid yuzunden hamile kalmam gecikmez.buarada erkek bebek bekleyenleride tebrik ederim ALlah gonlunuze gore vermis saglikla kavusun insaallah

Evet troid yüzünden adet düzensiz oluyur yumurtlamayi etkiliyor ama değerin sınırda olursolursa bi sorun ama gebeligi engellemiyor yüksek olması bildiğim kadarıyla değerin düştüğü zaman bi sorunun yoksa rahatlıkla gebe kalabilirsun troidi fazla takma kafana bence zaten ilaç kullaniyisun hemen düşürüyor değeri zaten stres yapma allahın izniyle olur olumlu düşün

Cok tesekkurler rahatlattiniz beni yasayanlardan dinleyince daha etkili oluyor zaten evhamli bir yapim var biraz stres yaptim ama dustugunubgorursem ddahada rahatlarim sanirim

Eminimki güzel niyetlerle yazdiniz msjinizi ama bi yerinde erkek bebek bekleyenleri tebrik ederim yazmissiniz bana tuhaf geldi burda kiz bebek bekleyen cok degerli annelerimizde var onlarda tebrigi hakediyor. Karninda bir can tasiyan onu emekle buyutup acilarla dunyaya getiren tüm anneler hepiniz cok kiymetlisiniz ve sanslisiniz. Yillarca hem maddi hem manevi mafvolan ama 1 evlat sahibi bile olamayan insanlarin gözünden bakalım hayata birde.... sizede şifa dilerim saglikli evlat dilerim

Cok tesekkurler rahatlattiniz beni yasayanlardan dinleyince daha etkili oluyor zaten evhamli bir yapim var biraz stres yaptim ama dustugunubgorursem ddahada rahatlarim sanirim
Rica ederim cnm ilacı gebelikte bile kullanılıyor ben ılk kizimda 9 ay boyunca ilaç kullandım yaklaşık doğumdan sonra bi 5 6 ay daha kullandım sonra doktir birakmmami söyledi ıki ay önce düşük yaptığımda gebelikte troidime bakilmadi ve düşük yaptıktan sonra guatrm 9.50lere yükselmişti doktor troid bebeği zehirlemis olabilir dedi bide bana o gebeligimde kimyasal gebelik denildi doktorlar yüzünden bebegimi dusurdum ilaç kullandım doğum kontrol vs adet sokturucu triodede bakilmadi yanı anlayacagin yüksek olduğu zaman riskleri var ama ilaclada düşüyor yanı ayda bi kere baktiriyodum dahiliye polikliniginden gebe kaldığım ay nedense bilmiyorum bnm aklıma gelmedi doktodoktorlarda bakmadilar düşük oldu ama dediğim gibi doktorların verdiği başka ilaclarda kullandım

Cnm senin durumun nasıl oldu

Gecemavisim cnm kac gundur girememisdim kucuk kizim orta kulak iltihabi olmusdu onlan ugrasdim. Cnm ya cok geçmiş olsun, cok uzuldum ama hayirlisi buymus demekden baska caremiz yok cnm rabbim tez zamsnda yerini doldursun insAllah.
Cok gecmis olsun canim oyy ne zor benim kizimda gecirmisti hala ağrısını unutamadı yavrum. Rabbim sifa versin kuzuna. Aynen öyle canim nasipten öte yok. Allah kimseye yasatmasin manevi olarak zor bir durum. Sen napiyosun diyete devam ediyorum deme sakın. Bak kalsiyum önemli bizim icin kadinlar cok kolay kemik hastaligina yakalaniyorlar. Aman Allah esirgesin. Bu ay denicenmi diye soruyorum ama sag tarafi bekledigini biliyorum birdahaki ay dimi Rabbim gönlüne göre versin canim insallah saglikli hayirli bir oglun olur.

Ara ara agrilar geliyor gidiyor canim dayanilmicak gibi degil ama. halsizim hep yatmak istiyorum. Gececek insallah. Sen nasılsın
Inşallah cnm allahın izniyle iyileceksin bende biraz ıyiyim ama tedirginim kanamam kesildi leke geliyor bilmiyorum bebek ve kalp atışları varmı yokmu doktora gitmeye korkuyorum

Kusura bakmayin asla o niyetle yazmadim yanlis anlasilma olmus burasi erkek bebek isteyenlerin sayfasi oldugundan ve son mesajlardada erkek bebek icin deneme yapip erkek bebek bekledigi kesinlesen arkadaslarin mesjlari oldugu icin onlari tebrik etmek istemistim ALlah gonullerine gore vermis diye yoksa tabiki ayrimcilik gibi dusunce yok kaldiki bende kiz bebek istiyorum obemli olan cinsiyet degil zaten saglikla sihhatle kavusmak.hamile olanlar saglikla bebeklerine kavusur insaallah hamilelik isteyenlerde saglikla en kisa zamanda mujdeyi alirlar umarim bu guzel cuma gununun hurmetine

Inşallah cnm allahın izniyle iyileceksin bende biraz ıyiyim ama tedirginim kanamam kesildi leke geliyor bilmiyorum bebek ve kalp atışları varmı yokmu doktora gitmeye korkuyorum
Korkma canim insallah goreceksin bebegini boyle dusun. Salımı gidecektin. Guzel dusunelim guzel olsun insallah. Kanamanin bitmesine sevindim cnm cok şükür

Cok gecmis olsun bazen doktorlarinda ihmali oluyor iste.birazda kendi kendimizin doktoru olmaknlazim sanirim onlar icin siradan gelenbseyler bizim icin hayati onemler tasiyor.ama Allah tekrar nasip etmis umarim sende saglikla kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…