- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.001
Boyle düşündüğünüzü hissetmistim :))) ama kadınız hassasiz heleki hamile arkadaslarimiz daha hassas teşekkür ediyorum inceliginiz icin. Insallah Allah gonlunuze gore versinKusura bakmayin asla o niyetle yazmadim yanlis anlasilma olmus burasi erkek bebek isteyenlerin sayfasi oldugundan ve son mesajlardada erkek bebek icin deneme yapip erkek bebek bekledigi kesinlesen arkadaslarin mesjlari oldugu icin onlari tebrik etmek istemistim ALlah gonullerine gore vermis diye yoksa tabiki ayrimcilik gibi dusunce yok kaldiki bende kiz bebek istiyorum obemli olan cinsiyet degil zaten saglikla sihhatle kavusmak.hamile olanlar saglikla bebeklerine kavusur insaallah hamilelik isteyenlerde saglikla en kisa zamanda mujdeyi alirlar umarim bu guzel cuma gununun hurmetine
Boyle düşündüğünüzü hissetmistim :))) ama kadınız hassasiz heleki hamile arkadaslarimiz daha hassas teşekkür ediyorum inceliginiz icin. Insallah Allah gonlunuze gore versin
Canım sakın üzülme vardır bunda da bi hayır sonuçta hamile kalabiliyorsun ya Rabbim sağlıkla yerini doldursunAra ara agrilar geliyor gidiyor canim dayanilmicak gibi degil ama. halsizim hep yatmak istiyorum. Gececek insallah. Sen nasılsın
Çok sağol cnm salı kontrolum var evet ama ben meraktan bugün gitmeyi düşünüyordum bilmiyorum simdi de vazgeçtim bugün kalsın diyorum daha salı günü gitmiştim bugün ignemide vurulmam gerekiyor sağlık ocağına gidecem çünkü hala lekelerim varKorkma canim insallah goreceksin bebegini boyle dusun. Salımı gidecektin. Guzel dusunelim guzel olsun insallah. Kanamanin bitmesine sevindim cnm cok şükür
Amin inşallah... Sağol cnm allah razı olsun rabbim kolaylıkla sanada nasip eder inşallahCok gecmis olsun bazen doktorlarinda ihmali oluyor iste.birazda kendi kendimizin doktoru olmaknlazim sanirim onlar icin siradan gelenbseyler bizim icin hayati onemler tasiyor.ama Allah tekrar nasip etmis umarim sende saglikla kavusursun.
benımde bıraz tuhafıma gıttı dogrusu sonucta kız veya erkek hepımız bır can tasıyozEminimki güzel niyetlerle yazdiniz msjinizi ama bi yerinde erkek bebek bekleyenleri tebrik ederim yazmissiniz bana tuhaf geldi burda kiz bebek bekleyen cok degerli annelerimizde var onlarda tebrigi hakediyor. Karninda bir can tasiyan onu emekle buyutup acilarla dunyaya getiren tüm anneler hepiniz cok kiymetlisiniz ve sanslisiniz. Yillarca hem maddi hem manevi mafvolan ama 1 evlat sahibi bile olamayan insanlarin gözünden bakalım hayata birde.... sizede şifa dilerim saglikli evlat dilerim
Arkadasimiz saolsun aciklama yapmiş canim kötü niyetli olmadigina eminim. Sen nasilsinbenımde bıraz tuhafıma gıttı dogrusu sonucta kız veya erkek hepımız bır can tasıyoz
Cok tesekkurederim hayirlisi olsun hepimiz icin..Rica ederim sizde bir talihsizlik yasamissiniz cok gecmis olsun insaallah rabbim sizede istediginiz zaman gonlunuzdekini gonderir.klavyeden insan duygularinida geciremiyor malesef ister istemez oluyor yanlisliklar hep ogleyiz hashas alingan kadinlarin dogasinda var galiba:)
Yok canim brnde etkilemedi hamile kaldigimin sabahi bile içtim.hatta doktorum devam et sakin birakma dediCok saolun tesekkurler troid bilgileri icin suan kontrol altindayim bakalim.sizlerin hamile kalmaniza etkisi oldumu ilac kullaninca kolaylikla hamile kalabildinizmi kimisinin hamile kalmasina engel olabiliyormus yada adet duzensizlikleri azalma gibi tek endisem o suanda ilacla duzene girer ama umarim troid yuzunden hamile kalmam gecikmez.buarada erkek bebek bekleyenleride tebrik ederim ALlah gonlunuze gore vermis saglikla kavusun insaallah
cok sagol canım ıyıyım cok sukur temenımız senınde kendını ıyı hıssedıp bıraz toparlanman canımArkadasimiz saolsun aciklama yapmiş canim kötü niyetli olmadigina eminim. Sen nasilsin
Eminimki güzel niyetlerle yazdiniz msjinizi ama bi yerinde erkek bebek bekleyenleri tebrik ederim yazmissiniz bana tuhaf geldi burda kiz bebek bekleyen cok degerli annelerimizde var onlarda tebrigi hakediyor. Karninda bir can tasiyan onu emekle buyutup acilarla dunyaya getiren tüm anneler hepiniz cok kiymetlisiniz ve sanslisiniz. Yillarca hem maddi hem manevi mafvolan ama 1 evlat sahibi bile olamayan insanlarin gözünden bakalım hayata birde.... sizede şifa dilerim saglikli evlat dilerim
Canim benim tekrardan gecmis olsun. Gör bak hersey yoluna girecek Rabbim sana da hayirli bir bebe nasip edecek kismetse. Dualarimdasiniz hepinizAra ara agrilar geliyor gidiyor canim dayanilmicak gibi degil ama. halsizim hep yatmak istiyorum. Gececek insallah. Sen nasılsın
Tebrik ederim canımKizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Olabilir canim.Kizlarrr bisey sorucam benim kasiklarim agriyor bikac aydir ayda birgun ama yumurtlama agrisi degil farkli bi agri agri her iki kasigimda oluyor acaba bende kist mi var diyorum dr gitmedim bilen arkadaslar varmi boyle olan
Cok saol bitanem.darisi tum arzu edenlereTebrik ederim canım
Cnm iliskin oldugu saatlerde islaklik akinti sanci gibi seyler yasadinmi bide sey oldunuzmu ayip oldu biraz ama ...Olabilir canim.
Hayırlı olsun bence hamilesiniz yumurtlama gunundemi hamile kaldiniz ben adetten sonra kaldım iki çizgi çok nettiKizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?