Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Boyle düşündüğünüzü hissetmistim :))) ama kadınız hassasiz heleki hamile arkadaslarimiz daha hassas teşekkür ediyorum inceliginiz icin. Insallah Allah gonlunuze gore versin

Boyle düşündüğünüzü hissetmistim :))) ama kadınız hassasiz heleki hamile arkadaslarimiz daha hassas teşekkür ediyorum inceliginiz icin. Insallah Allah gonlunuze gore versin

Rica ederim sizde bir talihsizlik yasamissiniz cok gecmis olsun insaallah rabbim sizede istediginiz zaman gonlunuzdekini gonderir.klavyeden insan duygularinida geciremiyor malesef ister istemez oluyor yanlisliklar hep ogleyiz hashas alingan kadinlarin dogasinda var galiba:)

Korkma canim insallah goreceksin bebegini boyle dusun. Salımı gidecektin. Guzel dusunelim guzel olsun insallah. Kanamanin bitmesine sevindim cnm cok şükür
Çok sağol cnm salı kontrolum var evet ama ben meraktan bugün gitmeyi düşünüyordum bilmiyorum simdi de vazgeçtim bugün kalsın diyorum daha salı günü gitmiştim bugün ignemide vurulmam gerekiyor sağlık ocağına gidecem çünkü hala lekelerim var

Cok gecmis olsun bazen doktorlarinda ihmali oluyor iste.birazda kendi kendimizin doktoru olmaknlazim sanirim onlar icin siradan gelenbseyler bizim icin hayati onemler tasiyor.ama Allah tekrar nasip etmis umarim sende saglikla kavusursun.
Amin inşallah... Sağol cnm allah razı olsun rabbim kolaylıkla sanada nasip eder inşallah

benımde bıraz tuhafıma gıttı dogrusu sonucta kız veya erkek hepımız bır can tasıyoz

Cok tesekkurederim hayirlisi olsun hepimiz icin..

Yok canim brnde etkilemedi hamile kaldigimin sabahi bile içtim.hatta doktorum devam et sakin birakma dedi

Ara ara agrilar geliyor gidiyor canim dayanilmicak gibi degil ama. halsizim hep yatmak istiyorum. Gececek insallah. Sen nasılsın
Canim benim tekrardan gecmis olsun. Gör bak hersey yoluna girecek Rabbim sana da hayirli bir bebe nasip edecek kismetse. Dualarimdasiniz hepiniz

Tebrik ederim canım

Kizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir
Hayırlı olsun bence hamilesiniz yumurtlama gunundemi hamile kaldiniz ben adetten sonra kaldım iki çizgi çok netti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…