Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşgeldin cnm aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi neden olmasın

Kizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir
Hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal

Şimdi kizlar tam net cevap verilse daha iyi olur pik olmuş ne demek ikincisi t c den koyu olunca ne oluyo erkek bebek icin ilişki nezaman olmalı bilen arkadaşlar tam net yazarsa sevinirim
T ç den koyu olunca pik oluyor bu durum kimisinde 2-3 gün sürüyor o yüzden pik durumunu yakalayınca 4 saatte bir testini tekrarla eger ki t çizgisinde hafif bir açılma bile olursa çatlama olmuştur demek

Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını bağışlasın.az çok yöntemi biliyorsundur okuduysan eski mesajları yine burda sorarsin aklına takilanlari birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.Allah im nasip etsin ınş cumlemize

Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını bağışlasın.az çok yöntemi biliyorsundur okuduysan eski mesajları yine burda sorarsin aklına takilanlari birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.Allah im nasip etsin ınş cumlemize

Çok sağol cnm benim çok teşekkür ederim

Hoşgeldin canım Rabbim göniündekini nasip etsin

Kızla kan yenıleme olayına ne dıyorsunuz
Temmuz annelerı topıyınde kımde yaptılarsa tutuyo esımızın 4 kendımız de 3yılda kan yenılıyormus cocuklarımda yaptım hepsındede tutuyo raslantımı acaba sızde bır denesenıze bebısumdede kız cıkıyo

Benim kizimda da tutuyor bende çok merak ediyorum hangi takvimi neyi uygulayacağımı bilemedim artik

Bildiğin rus takvimi canım o.tutmayanda var bizde de yazılmıştı daha önce tutan da oldu tutmayanda.tüm takvimleri nasıl tutturucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…