- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.041
Hoşgeldin cnm aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi neden olmasınRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah eşimde 3 çocuğu çok istiyor bende çok araştırıyorum hayırlı ve Salih bi erkek evlat için ne yapabiliriz diye burayı okudum ve sizlerin paylaşımlarınızı çok beğendim Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurumBide babada tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun bence hamilesiniz yumurtlama gunundemi hamile kaldiniz ben adetten sonra kaldım iki çizgi çok netti[/QUOT
Hasta olacakmisim gibide hissediyorum test mi bozuk acaba dedim sabah bir daha deniyicem ama yumurtlama gunu takibi yapmistim evet[/QUOTE
Ben testin yanlış cikanini pek görmedim yumurtlama gununde olunca silik çıkması normal yarın bir daha yapın bakalım sonuç ne olacak haberlerinizi bekliyoruz
Çok sağol cnm allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahHoşgeldin cnm aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi neden olmasın
Hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimalKizlar adetime 3 gun var dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim sabah ilk idrarla sonuca bakmadan kizimla karne almaya gittik okula dondugumde kipkirmizi olmasada ikinci cizgi vardi 2 gebeligimde de bunu yasamadim sizce hamilemiyimdir
Yok canım cesaretimi topladım p.tesi gitmeyi düşünüyorum ınş.Elifemm- canım cinsşyetiniz netleşti mi
T ç den koyu olunca pik oluyor bu durum kimisinde 2-3 gün sürüyor o yüzden pik durumunu yakalayınca 4 saatte bir testini tekrarla eger ki t çizgisinde hafif bir açılma bile olursa çatlama olmuştur demekŞimdi kizlar tam net cevap verilse daha iyi olur pik olmuş ne demek ikincisi t c den koyu olunca ne oluyo erkek bebek icin ilişki nezaman olmalı bilen arkadaşlar tam net yazarsa sevinirim
Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını bağışlasın.az çok yöntemi biliyorsundur okuduysan eski mesajları yine burda sorarsin aklına takilanlari birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.Allah im nasip etsin ınş cumlemizeRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah eşimde 3 çocuğu çok istiyor bende çok araştırıyorum hayırlı ve Salih bi erkek evlat için ne yapabiliriz diye burayı okudum ve sizlerin paylaşımlarınızı çok beğendim Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurumBide babada tavsiyelerinizi bekliyorum
Hoşgeldin canım rabbim evlatlarını bağışlasın.az çok yöntemi biliyorsundur okuduysan eski mesajları yine burda sorarsin aklına takilanlari birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.Allah im nasip etsin ınş cumlemizeRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah eşimde 3 çocuğu çok istiyor bende çok araştırıyorum hayırlı ve Salih bi erkek evlat için ne yapabiliriz diye burayı okudum ve sizlerin paylaşımlarınızı çok beğendim Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurumBide babada tavsiyelerinizi bekliyorum
O ne kız ismi fenaBirde kızlar bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim azgın teke otunu bilen varmı erkekler icin
Yarin sabah bir daha test yapicam o zaman saate de bakicam bakayim ne zaman cikucak 2.cizgi yada cikmicakHayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal
Kimyasal gebelik yasayabilecegim bir durum yok ama canim ama test bozuk olabilir tabi sabah 1 daha denicem testiCanm iki hamileliğinde de ikinci çizgi silikti ilk hamileliğin kimyasal gebelik ti ikinci hamileliğinde de aynısı olmuştu kizim oldu cok sukur kimyasal değildi
Hadi ınş rabbim gönlüne göre versin.yumurtlama günü tek ilişkimi denedin kaç gün perhiz vardı.Yarin sabah bir daha test yapicam o zaman saate de bakicam bakayim ne zaman cikucak 2.cizgi yada cikmicak
Hayırlı olsun cnm inşallah vardırYarin sabah bir daha test yapicam o zaman saate de bakicam bakayim ne zaman cikucak 2.cizgi yada cikmicak
Çok sağol cnm benim çok teşekkür ederimHoşgeldin canım rabbim evlatlarını bağışlasın.az çok yöntemi biliyorsundur okuduysan eski mesajları yine burda sorarsin aklına takilanlari birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.Allah im nasip etsin ınş cumlemize
Hoşgeldin canım Rabbim göniündekini nasip etsinRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah eşimde 3 çocuğu çok istiyor bende çok araştırıyorum hayırlı ve Salih bi erkek evlat için ne yapabiliriz diye burayı okudum ve sizlerin paylaşımlarınızı çok beğendim Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurumBide babada tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim kizimda da tutuyor bende çok merak ediyorum hangi takvimi neyi uygulayacağımı bilemedim artikKızla kan yenıleme olayına ne dıyorsunuz
Temmuz annelerı topıyınde kımde yaptılarsa tutuyo esımızın 4 kendımız de 3yılda kan yenılıyormus cocuklarımda yaptım hepsındede tutuyo raslantımı acaba sızde bır denesenıze bebısumdede kız cıkıyo
Bildiğin rus takvimi canım o.tutmayanda var bizde de yazılmıştı daha önce tutan da oldu tutmayanda.tüm takvimleri nasıl tutturucazKızla kan yenıleme olayına ne dıyorsunuz
Temmuz annelerı topıyınde kımde yaptılarsa tutuyo esımızın 4 kendımız de 3yılda kan yenılıyormus cocuklarımda yaptım hepsındede tutuyo raslantımı acaba sızde bır denesenıze bebısumdede kız cıkıyo
Evet canim cift cizgi siliklestiginde tek iliski oldu ama onun oncesinde 10 gun falan perhizdeydikHadi ınş rabbim gönlüne göre versin.yumurtlama günü tek ilişkimi denedin kaç gün perhiz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?