Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Hoşgeldin canım Allah cümlemize nasip etsin inşallah. Burda bizimle oldukça her gün yeni şeyler öğrenirsin sonra ben nasıl cahil 2 çocuk yaptım dersin

Kızlar bir de ben bir şeye dikkat ettim kaç aydır benim hep sol kasık ağrıyor yumurtlama zamanı acaba soldan mı yumurtluyorum

Canm iki hamileliğinde de ikinci çizgi silikti ilk hamileliğin kimyasal gebelik ti ikinci hamileliğinde de aynısı olmuştu kizim oldu cok sukur kimyasal değildi
Canm iki hamileliğinde de ikinci çizgi silikti ilk hamileliğin kimyasal gebelik ti ikinci hamileliğinde de aynısı olmuştu kizim oldu cok sukur kimyasal değildi
Canım kızına yumurta takibiyle mi testin pikken mi hamile kaldın başka birşeyler uygulamismiydin erkenmi oldu iliski

Kızımda ne esim ne ben korunuyirduk test falanda yapmadim ama esimin erken bosalma sıkıntısı vardi genelde ikinci sefer içe boşalma oluyodu sanirim ozaman hamile kalıp kiz oldu tabi hersey nasip ama bunun etkiside var die düşünüyorum
Canım kızına yumurta takibiyle mi testin pikken mi hamile kaldın başka birşeyler uygulamismiydin erkenmi oldu iliski

Canım ben artık erkek cocuk nasil Oluru bıraktım kızlarımıza nasıl hamile kaldık moduna geçtim araştırmaların dibine iniyorum artıkk

Kizmi
Canım ben artık erkek cocuk nasil Oluru bıraktım kızlarımıza nasıl hamile kaldık moduna geçtim araştırmaların dibine iniyorum artıkk
istiyorsunuz erkekli canm vallahi ben esimin erken bırakmasında kiz olma ihtimalinin fazla olduğunu düşünüyorum

Kizmi

istiyorsunuz erkekli canm vallahi ben esimin erken bırakmasında kiz olma ihtimalinin fazla olduğunu düşünüyorum
Erken bosalmayla alakalı değilde esin vajina dışına yakin bosaliyorsa olabilir erkek bebekte derine boşalması lazım yoksa erken geç önemli değil derin ilişki öneriliyor.

Kızlar bir de ben bir şeye dikkat ettim kaç aydır benim hep sol kasık ağrıyor yumurtlama zamanı acaba soldan mı yumurtluyorum
Canim sağ sol farketmiyor cinsiyet için benim hep solda olur bi arksdasiminda kizida ogluda solda olmus

Kizmi

Bence erken boşalması değil ama 2 boşalması içeri olduğu içindir. Ben de kendimin kızlarının eşimin parça parça boşalmasına bağlıyorum. En son içeri boşalırdı ne kalıyorsa oda kızlar denk geldi
Canim sağ sol farketmiyor cinsiyet için benim hep solda olur bi arksdasiminda kizida ogluda solda olmus
Anladım canım da ben şeyi merak ettim bir ay sağdan bir ay soldan diyorlar ya ondan ben hep sol kasık ağrısı çekiyorum

yok aslinda şöyle yapardık hep ilkini bilerek peceteye dökerdi cunku tutamiyo kendini daha ben tam hazir olamdan bırakmıyorum canim yanmasın die ikinciye beni hazırlar oyle yapardık ama artik bu durum canim sıkmaya başladı cunku ikinci bile olmuyo bu sorunu nasil aşicaz bilmiyorum dogru düzgün birliktelik yok maalesef
Erken bosalmayla alakalı değilde esin vajina dışına yakin bosaliyorsa olabilir erkek bebekte derine boşalması lazım yoksa erken geç önemli değil derin ilişki öneriliyor.

Şimdi anladim canım ikinci bosalmada sperm zaten olmaz çok nadir olur boş sıvı gelir ilk bosalmanin vajinanın derinine olması lazim

Cnm bu erken bosalma dedigin kac dk oluyor merak ettim nsl bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…