- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.101
Cnm bu erken bosalma dedigin kac dk oluyor merak ettim nsl bisey
Teşekkür ederim canim benim ara ara agrilarim oluyor ama hamdolsun iyiyim.
Ay canim ÇOK sevindim inşallah sağlıklı oglus haberleriyle gelirsinSelam kızlar yazamıyorum kusura bakmayın. Beni soran ve tebrik eden herkesden Allah razı olsun. Daha gitmedim doktora çünkü daha 4+5 im. Biraz daha ilerlesin. Dualarınızda beni unutmayın.
Yeni gelenler hoşgeldiniz. Allah'tan ümidi kesmeyin aynen devam kızlar.
Teşekkür ederim canim benim ara ara agrilarim oluyor ama hamdolsun iyiyim.
Benim iki kızım var 10.gunden itibaren gün aşırı adete kadar surekli oldu sonuç kız oldu :) şimdi tek iliskide kaldım erkek oldu :)Kizlar burda hep kizi olanlar var ki erkek bebek istiolar kiz bebek icin nasil hamile kaldiniz merak ediorum erkek bebekte yum gunu olayına inaniorum 2 oglusa hamileyim ve seyrek iliski yum gunu oldu ikiside keske 2.yi arastirip yapsaydim diorum kiz icin napmam lazim sizce
Canim 10.gunden itibaren yumurtlaman yakin olmasi lazim adetin 14.gunu yum diolarya yani erkek icin riskli gunlerde kiza mi hamile kaldin tam anlamadimBenim iki kızım var 10.gunden itibaren gün aşırı adete kadar surekli oldu sonuç kız oldu :) şimdi tek iliskide kaldım erkek oldu :)
etıketlemeyı unutum K Kestane SekeriBenımde kız 3.kızımı hatırlıyom adetımın 11.gunu oldu ılışkı bundada 17.gunu ve 22.gunu oldu 21.gunde yumurtam catlıyordu 17de kalan spermler tutmuskı cınsıyet kız canım
Dayanamadım bugün gittim
etıketlemeyı unutum K Kestane SekeriBenımde kız 3.kızımı hatırlıyom adetımın 11.gunu oldu ılışkı bundada 17.gunu ve 22.gunu oldu 21.gunde yumurtam catlıyordu 17de kalan spermler tutmuskı cınsıyet kız canım
Sanirim ama sürekli ilişki oldu bunda adetim bitti 8.gun ilişki oldu sonrası korunmaliydi sonuç erkek :)Canim 10.gunden itibaren yumurtlaman yakin olmasi lazim adetin 14.gunu yum diolarya yani erkek icin riskli gunlerde kiza mi hamile kaldin tam anlamadim
bence kolay kolay kurtaj olma canım daha 6.haftadasın bıraz daha bekle derım 6.6da kalp atısını duydum canımDayanamadım bugün gittimGecemavisim cnm kaderlerimiz aynıymış bana da boş kese var diyorlar pazartesi gel kürtaj yapalım dedi doktor bebek ve kalp atışları yok dedi şimdiye kadar oluşması gerekiyor du dedi
Kaç haftaliksin canım kalp atışını 7.haftada duyarlarDayanamadım bugün gittimGecemavisim cnm kaderlerimiz aynıymış bana da boş kese var diyorlar pazartesi gel kürtaj yapalım dedi doktor bebek ve kalp atışları yok dedi şimdiye kadar oluşması gerekiyor du dedi
Cnm kesenin içi boş bebek bile oluşmamış daha pazartesi gittiğimde kesenin boyutu 5 hafta 1 gunluktu bugün 5hafta 6 gün olması gerekiyor du ölçtü 5 hafta 3 gün dedi yanı kese hem boş hemde gelişimi 3 gün geribence kolay kolay kurtaj olma canım daha 6.haftadasın bıraz daha bekle derım 6.6da kalp atısını duydum canım
Bilmiyorum cnm doktor keseye gure olcumolcum yapıyor pazartsi 5hafta gunluktu bugün 5hafta günlük olması gerekiyor du doktor 5hafta 3 gün dedi yanı artık bu haftada kalp atısının duyulması gerektiğini söylediKaç haftaliksin canım kalp atışını 7.haftada duyarlar
Adete göre kaç haftaliksinBilmiyorum cnm doktor keseye gure olcumolcum yapıyor pazartsi 5hafta gunluktu bugün 5hafta günlük olması gerekiyor du doktor 5hafta 3 gün dedi yanı artık bu haftada kalp atısının duyulması gerektiğini söyledi
Adete gore 9. HaftadayimAdete göre kaç haftaliksin
Anladım canım tabi artık duyması gerekirdi sıkma canını hakkinda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tekrar olur inşallah Rabbim kızına can sağlığı uzun ömür versin inşallahAdete gore 9. Haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?