Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yani nasil desem on sevişme esnasında bırakıyo daha birleşme olmadan aslinda bende cok erken ıslaklık olmadığı icin birleşme olmadan oluyo ama diyelim ki bende ıslaklık var ve içe girmede bir iki gitgelde bosaliyo
Cnm bu erken bosalma dedigin kac dk oluyor merak ettim nsl bisey

Ay canim ÇOK sevindim inşallah sağlıklı oglus haberleriyle gelirsin

Benim iki kızım var 10.gunden itibaren gün aşırı adete kadar surekli oldu sonuç kız oldu :) şimdi tek iliskide kaldım erkek oldu :)

Benim iki kızım var 10.gunden itibaren gün aşırı adete kadar surekli oldu sonuç kız oldu :) şimdi tek iliskide kaldım erkek oldu :)
Canim 10.gunden itibaren yumurtlaman yakin olmasi lazim adetin 14.gunu yum diolarya yani erkek icin riskli gunlerde kiza mi hamile kaldin tam anlamadim

Canim 10.gunden itibaren yumurtlaman yakin olmasi lazim adetin 14.gunu yum diolarya yani erkek icin riskli gunlerde kiza mi hamile kaldin tam anlamadim
Sanirim ama sürekli ilişki oldu bunda adetim bitti 8.gun ilişki oldu sonrası korunmaliydi sonuç erkek :)

bence kolay kolay kurtaj olma canım daha 6.haftadasın bıraz daha bekle derım 6.6da kalp atısını duydum canım

Kaç haftaliksin canım kalp atışını 7.haftada duyarlar

bence kolay kolay kurtaj olma canım daha 6.haftadasın bıraz daha bekle derım 6.6da kalp atısını duydum canım
Cnm kesenin içi boş bebek bile oluşmamış daha pazartesi gittiğimde kesenin boyutu 5 hafta 1 gunluktu bugün 5hafta 6 gün olması gerekiyor du ölçtü 5 hafta 3 gün dedi yanı kese hem boş hemde gelişimi 3 gün geri

Kaç haftaliksin canım kalp atışını 7.haftada duyarlar
Bilmiyorum cnm doktor keseye gure olcumolcum yapıyor pazartsi 5hafta gunluktu bugün 5hafta günlük olması gerekiyor du doktor 5hafta 3 gün dedi yanı artık bu haftada kalp atısının duyulması gerektiğini söyledi

Bilmiyorum cnm doktor keseye gure olcumolcum yapıyor pazartsi 5hafta gunluktu bugün 5hafta günlük olması gerekiyor du doktor 5hafta 3 gün dedi yanı artık bu haftada kalp atısının duyulması gerektiğini söyledi
Adete göre kaç haftaliksin

Adete gore 9. Haftadayim
Anladım canım tabi artık duyması gerekirdi sıkma canını hakkinda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tekrar olur inşallah Rabbim kızına can sağlığı uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…