- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.121
hakkında hayırlısı olsun canım ben sen olsam 1hafta daha beklerımCnm kesenin içi boş bebek bile oluşmamış daha pazartesi gittiğimde kesenin boyutu 5 hafta 1 gunluktu bugün 5hafta 6 gün olması gerekiyor du ölçtü 5 hafta 3 gün dedi yanı kese hem boş hemde gelişimi 3 gün geri
Sağol cnm amin inşallah allah razı olsun senden rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnladım canım tabi artık duyması gerekirdi sıkma canını hakkinda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tekrar olur inşallah Rabbim kızına can sağlığı uzun ömür versin inşallah
Sağol cnm allah razı olsun bende beklemeyi düşünüyorum kürtaj olmak istemiyorumhakkında hayırlısı olsun canım ben sen olsam 1hafta daha beklerım
Hayirlisi olsun uzulmeyin yine olur insallahÇok sinir oldum moralim bozuldu takvimimi şimdilik kaldırdım kızlar
Kızlar bu biokadın fitil reçeteylemi satılıyor 2 eczaneye sordum reçetesiz vermiyorlar
Dayanamadım bugün gittimGecemavisim cnm kaderlerimiz aynıymış bana da boş kese var diyorlar pazartesi gel kürtaj yapalım dedi doktor bebek ve kalp atışları yok dedi şimdiye kadar oluşması gerekiyor du dedi
Inşallah sağol cnmHayirlisi olsun uzulmeyin yine olur insallah
Sağol cnm allah razı olsun evet maalesef 2. Kaybim oluyor bu .doktor kürtaj dedi bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum bende daha erken diye mart nisan ayında tekrar denemyi düşünüyorum doktor kontrolünde olarakBen gittim direk aldım canım sıkıntı çıkarmamışlardı.
Çok üzüldüm canım ama üzülme vardır bunda bir hayır. Senin 2 oluyor bu canım istersen bir 3 ay ara ver rahim dinlensin hormonlarına falan baktır üzme kendini ne olur
Sağol cnm allah razı olsun evet maalesef 2. Kaybim oluyor bu .doktor kürtaj dedi bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum bende daha erken diye mart nisan ayında tekrar denemyi düşünüyorum doktor kontrolünde olarak
Adetinin basindan itibaren 21.gun yum catlio canim ne kadar gec catliomus kac gunde bi adet dongunBenımde kız 3.kızımı hatırlıyom adetımın 11.gunu oldu ılışkı bundada 17.gunu ve 22.gunu oldu 21.gunde yumurtam catlıyordu 17de kalan spermler tutmuskı cınsıyet kız canım
Saglikla gelsin oglusun canim:)Sanirim ama sürekli ilişki oldu bunda adetim bitti 8.gun ilişki oldu sonrası korunmaliydi sonuç erkek :)
Inşallah cnm rabbim öncelikle sağlıklısıni sonrada hayirlisuni nasip etsin inşallahİnşallah kuzum Allah sağlıkla nasip etsin bende eşimi ikna edersen beklemeyi düşünmüyorum bakalım belki beraber oğullarımız olur.
Canim benim. Sagliksiz bir gebelikse elden ne gelir kürtajdan korkma aci hissetmiyorsun hatta bana kurtaj olman iyi olmus icini temizlemislerdir diyorlar o nedemekse :)) hayirlisi olsun her iste bir hayir var canim rahat ol. Birlikte calismalara baslarizÇok sinir oldum moralim bozuldu takvimimi şimdilik kaldırdım kızlar
Bilmemki banada tam tersi diyorlar annem kaynanam eltim kürtaj olma diyirdiyorlar diğer dusugumdede annemle kaynanam bana ilaç kullanma dediler bende doktordan iyimi bileceksiniz dedim kullandım düşük yaptım sonra dediler bak sana icme dedik sen bizim dediğimizi yapıp oturmadin dedilerCanim benim. Sagliksiz bir gebelikse elden ne gelir kürtajdan korkma aci hissetmiyorsun hatta bana kurtaj olman iyi olmus icini temizlemislerdir diyorlar o nedemekse :)) hayirlisi olsun her iste bir hayir var canim rahat ol. Birlikte calismalara baslariz
Canim adetinin ilk gününden saydigindami 8.gün yoksa bittigi gunden itibaren sayildigindamiSanirim ama sürekli ilişki oldu bunda adetim bitti 8.gun ilişki oldu sonrası korunmaliydi sonuç erkek :)
Adetin ilk gununden sayinca 8.gun canımCanim adetinin ilk gününden saydigindami 8.gün yoksa bittigi gunden itibaren sayildigindami
Çok teşekkür ederim :) Rabbim hepimizin muradini nasip eylesin inşallah canimSaglikla gelsin oglusun canim:)
Canım. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklıbir gebelikle gönlündekine hamile kalmayı nasip etsinDayanamadım bugün gittimGecemavisim cnm kaderlerimiz aynıymış bana da boş kese var diyorlar pazartesi gel kürtaj yapalım dedi doktor bebek ve kalp atışları yok dedi şimdiye kadar oluşması gerekiyor du dedi
Sik iliskiyle kaldim 2 kizimadaKizlar burda hep kizi olanlar var ki erkek bebek istiolar kiz bebek icin nasil hamile kaldiniz merak ediorum erkek bebekte yum gunu olayına inaniorum 2 oglusa hamileyim ve seyrek iliski yum gunu oldu ikiside keske 2.yi arastirip yapsaydim diorum kiz icin napmam lazim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?