Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hakkında hayırlısı olsun canım ben sen olsam 1hafta daha beklerım

Anladım canım tabi artık duyması gerekirdi sıkma canını hakkinda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tekrar olur inşallah Rabbim kızına can sağlığı uzun ömür versin inşallah
Sağol cnm amin inşallah allah razı olsun senden rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu biokadın fitil reçeteylemi satılıyor 2 eczaneye sordum reçetesiz vermiyorlar

Ben gittim direk aldım canım sıkıntı çıkarmamışlardı.

Çok üzüldüm canım ama üzülme vardır bunda bir hayır. Senin 2 oluyor bu canım istersen bir 3 ay ara ver rahim dinlensin hormonlarına falan baktır üzme kendini ne olur

Sağol cnm allah razı olsun evet maalesef 2. Kaybim oluyor bu .doktor kürtaj dedi bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum bende daha erken diye mart nisan ayında tekrar denemyi düşünüyorum doktor kontrolünde olarak

Sağol cnm allah razı olsun evet maalesef 2. Kaybim oluyor bu .doktor kürtaj dedi bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum bende daha erken diye mart nisan ayında tekrar denemyi düşünüyorum doktor kontrolünde olarak

İnşallah kuzum Allah sağlıkla nasip etsin bende eşimi ikna edersen beklemeyi düşünmüyorum bakalım belki beraber oğullarımız olur.

Benımde kız 3.kızımı hatırlıyom adetımın 11.gunu oldu ılışkı bundada 17.gunu ve 22.gunu oldu 21.gunde yumurtam catlıyordu 17de kalan spermler tutmuskı cınsıyet kız canım
Adetinin basindan itibaren 21.gun yum catlio canim ne kadar gec catliomus kac gunde bi adet dongun

Çok sinir oldum moralim bozuldu takvimimi şimdilik kaldırdım kızlar
Canim benim. Sagliksiz bir gebelikse elden ne gelir kürtajdan korkma aci hissetmiyorsun hatta bana kurtaj olman iyi olmus icini temizlemislerdir diyorlar o nedemekse :)) hayirlisi olsun her iste bir hayir var canim rahat ol. Birlikte calismalara baslariz

Bilmemki banada tam tersi diyorlar annem kaynanam eltim kürtaj olma diyirdiyorlar diğer dusugumdede annemle kaynanam bana ilaç kullanma dediler bende doktordan iyimi bileceksiniz dedim kullandım düşük yaptım sonra dediler bak sana icme dedik sen bizim dediğimizi yapıp oturmadin dediler

Canım. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklıbir gebelikle gönlündekine hamile kalmayı nasip etsin

Sik iliskiyle kaldim 2 kizimada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…