Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok uzuldum. Ins pazertesiye kadar hersey yoluna girer bitanem . Dua edecegim

Canım ya çok üzüldüm Allah büyüktür herşeyde vardır bir hayır .rabbim selamete çıkarsın seni. ınş. oluşur bebisin Allah in izniyle.
Inşallah cnm allah razı olsun bende bi mucize olsun diye bekliyorum sag kasigimda bi ağırlık var gıbı bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum kürtaj olmak istemiyorum salı günü gidecem inşallah görürüm bebisi

Inş canım ınş olmazları olduran rabbim acısını göstermesin

Evet süper anneler 2011 de yazışmalarım var kızlarım iyi 3 numaram 4 yaşında aslında ben istiyorum ama eşim istemiyor
Rabbim evlatlarını bağışlasın canım.hakkınizda hayırlısı olsun ınş..deneyecek olsaydın yine bu yöntemi mi denerdin .

Evet süper anneler 2011 de yazışmalarım var kızlarım iyi 3 numaram 4 yaşında aslında ben istiyorum ama eşim istemiyor
Ay bu esler niye kanmaz bilmiyorum canim bi yolunu bul kandir valla benim kocise simdi olacak diyim olur benimde 3 kizim var kucugum ufak insallah rabbim bizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…