- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.921
AllAh kabul etsin inşallah cnm
Allah kabul etsin canimBen 200 tanesini anneme verdim
Kadın namazlı niyazlı ezbere biliyor.Böyle insanların okuması dahada iyi olur bence
Inşallah Cnm cumlemizinkiniAllah kabul etsin insallah canim
Amin insallah ben ikincidede laf cok duydum ama bu kadar umrumda degildi.takmiyodum kafama laf vuran vuranaydi.insallah bitane de oglusun olur.ne guzel daha yasin kucuk mus yap bi tane daha tabi kalabalik aile guzel olur kucukken insan zorlaniyo ama buyuncu ne guzel kizlarimiz kapimizi acar insallah.kac yas var senin kizlarin arasinda.benim buyuk kizim buyudu 8 yasinda kucuk 2 bunda fazla beklemedim aralarinda cok yas olmsasin dedim ama bi yandan da korkuyorum acaba zorlanirmiyim diye.ben 33 yasindayim 3 sene sonra bidaha yapsam sanki gec mis gibi tavsiye etmiyo doktorlae zaten 35 yasindan sonra onun icin gonlum yok 4 cocuk icin.İnan alışacaksın bende üzülürüm millet ne der dedim birşey diyenlere de ne yapalım siparişle olmuyor dedim yinede sen oğlanı buluna kadar yaparsın diyen mi bir tane daha yap oğlan olur diyen mi 4 te döner diyen mi dersin hepsi var. Gören yapacak mısın diyorum yapacağım diyorum tabi oğlanı ararsın diyor ne alaka diyorum biz kalabalık aile olmak istiyoruz diyorum ama ne fayda elalem her zaman konuşur boşvereceksin. Ben daha 28 yaşındayım bir çocuğum daha olsun hatta 2 çocuğum olsun ötekiler peş peşe oldu az koşturmadım sevemedim bile koşmaktan kendime evde oynamalık yapacağım bir tane ne var bunda yani. İnşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur ben oğlum olsun istiyorum eşimde ister ama dillendirmez benim gibi ama hakkımızda hayırlı olanı Allah bilir sense üzülme canım inşallah kızın hep yanında sırdaş yoldaş olur
Bende adetliyim başım kapatmadan okuyorum zaten sonuçta zikir yaniCnm sorun yok benimde suan kanamam var ama okuyookuyorum cikoo arkadaşımız için
Maşallah çok hızlısın aklıma geldikçe okuyorum bende303 tane okudum kaldı 101 tane yarına kadar bitiririm sizlerde durum nedir eger sizlerde cbk bitirusenuz yarın akşam teslim edebiliriz
Evet cnm bende başı açık okuyodum cok şükür bitirdimBende adetliyim başım kapatmadan okuyorum zaten sonuçta zikir yani
Valla bi elimde tesbih digerinde telefon oyle okudum okudum bitirdim ama henüz ezberleyemedim oncesinde insan biraz yavaş okuyor sonra dilin açıldığında hizli okuyup nasıl bitirdiğini bile anlamiyirsun masallah iki gunde hic ustunden kalkmadan bitirdimMaşallah çok hızlısın aklıma geldikçe okuyorum bende
Valla bi elimde tesbih digerinde telefon oyle okudum okudum bitirdim ama henüz ezberleyemedim oncesinde insan biraz yavaş okuyor sonra dilin açıldığında hizli okuyup nasıl bitirdiğini bile anlamiyirsun masallah iki gunde hic ustunden kalkmadan bitirdim
Canim benim testlerimde surekli böyle cikiyor bende anlamadimEki Görüntüle 2106021 kizlar bugun ilk testi yaptim bu testi ilk kullanıyorum internetten sipariş vermiştim gecen ay eczaneden aldığım testler daha silikti tahmini 9 şubatta yum gerçekleşecek sizce bu teste gore 9 sanata kadar sürer mi daha var 9 şubatta ama erken renklenmemiş mi sizce
Yok canim daha var o silik olan c den daha koyu olacak ve o sekilde koyu oldugu zaman test araligini 4 saate indirecen. Simdi gunde iki kez yap testini tahmini 8inde t cok koyu olacaktir stres yapma yumurtan catlamaz rahat ol baska seylere ver ilgini su 4-5 gun. Testin kac tane bilmiyorum ama cok sık yapna sindilikEki Görüntüle 2106021 kizlar bugun ilk testi yaptim bu testi ilk kullanıyorum internetten sipariş vermiştim gecen ay eczaneden aldığım testler daha silikti tahmini 9 şubatta yum gerçekleşecek sizce bu teste gore 9 sanata kadar sürer mi daha var 9 şubatta ama erken renklenmemiş mi sizce
cnm herzaman mi boyle simdi bu test gittikçe kiyulasacak senin hergun yapınca mi boyle oluyorCanim benim testlerimde surekli böyle cikiyor bende anlamadim
evet canm daha var biliyorum sadece erken belirgin göstermiş die düşündüm cunku eczaneden 5liler daha silik gösteriyordu birde perhiz yaptırmama lazim eşime ondan soruyorum acaba kav gün çeker esimde boyle seyleri söyleyince sinirleniyor ondan habersiz perhiz yaptırmalıyım onaYok canim daha var o silik olan c den daha koyu olacak ve o sekilde koyu oldugu zaman test araligini 4 saate indirecen. Simdi gunde iki kez yap testini tahmini 8inde t cok koyu olacaktir stres yapma yumurtan catlamaz rahat ol baska seylere ver ilgini su 4-5 gun. Testin kac tane bilmiyorum ama cok sık yapna sindilik
Kac gunluk perhiz düşünüyorsun. Bence 4 gunu gecirme canim.cnm herzaman mi boyle simdi bu test gittikçe kiyulasacak senin hergun yapınca mi boyle oluyor
evet canm daha var biliyorum sadece erken belirgin göstermiş die düşündüm cunku eczaneden 5liler daha silik gösteriyordu birde perhiz yaptırmama lazim eşime ondan soruyorum acaba kav gün çeker esimde boyle seyleri söyleyince sinirleniyor ondan habersiz perhiz yaptırmalıyım onao yuzden sordum acaba nezmaandan sonra birliktelik olmasin da perhiz süresi yeterli olsun die
Kac gunluk perhiz düşünüyorsun. Bence 4 gunu gecirme canim.
Amin cnm daha süre olduğu için sıkıntı yok bitirrsin inşallah ben kendi evimde ayrı olduğum için sürekli müsaitim o yüzden her oturduğumda okuordum sandığım kadar zor değilmiş cbk bitti maşallahAllah kabul etsim cnm simdi sız müsait olmadığınız icin her dk okuma rahatlayınız var bizde abdestli namaz sonrasına bıraktığımız icin biraz aliyo bende 200 okuyabildim bugün daha başlamadım
Amin cnm daha süre olduğu için sıkıntı yok bitirrsin inşallah ben kendi evimde ayrı olduğum için sürekli müsaitim o yüzden her oturduğumda okuordum sandığım kadar zor değilmiş cbk bitti maşallah
Canim bende pko var koyulacakmis ama benim hala koyulasmadi yumurtlama donemi coktan gecti takvime gorecnm herzaman mi boyle simdi bu test gittikçe kiyulasacak senin hergun yapınca mi boyle oluyor
evet canm daha var biliyorum sadece erken belirgin göstermiş die düşündüm cunku eczaneden 5liler daha silik gösteriyordu birde perhiz yaptırmama lazim eşime ondan soruyorum acaba kav gün çeker esimde boyle seyleri söyleyince sinirleniyor ondan habersiz perhiz yaptırmalıyım onao yuzden sordum acaba nezmaandan sonra birliktelik olmasin da perhiz süresi yeterli olsun die
Tamam böyle çıksa negatif zatenCanim benim testlerimde surekli böyle cikiyor bende anlamadim
Bence bir gün yapıp bir gün yapmamak daha mantıklı tabiki korunarakcnm herzaman mi boyle simdi bu test gittikçe kiyulasacak senin hergun yapınca mi boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?