Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin insallah ben ikincidede laf cok duydum ama bu kadar umrumda degildi.takmiyodum kafama laf vuran vuranaydi.insallah bitane de oglusun olur.ne guzel daha yasin kucuk mus yap bi tane daha tabi kalabalik aile guzel olur kucukken insan zorlaniyo ama buyuncu ne guzel kizlarimiz kapimizi acar insallah.kac yas var senin kizlarin arasinda.benim buyuk kizim buyudu 8 yasinda kucuk 2 bunda fazla beklemedim aralarinda cok yas olmsasin dedim ama bi yandan da korkuyorum acaba zorlanirmiyim diye.ben 33 yasindayim 3 sene sonra bidaha yapsam sanki gec mis gibi tavsiye etmiyo doktorlae zaten 35 yasindan sonra onun icin gonlum yok 4 cocuk icin.

Maşallah çok hızlısın aklıma geldikçe okuyorum bende
Valla bi elimde tesbih digerinde telefon oyle okudum okudum bitirdim ama henüz ezberleyemedim oncesinde insan biraz yavaş okuyor sonra dilin açıldığında hizli okuyup nasıl bitirdiğini bile anlamiyirsun masallah iki gunde hic ustunden kalkmadan bitirdim

Allah kabul etsim cnm simdi sız müsait olmadığınız icin her dk okuma rahatlayınız var bizde abdestli namaz sonrasına bıraktığımız icin biraz aliyo bende 200 okuyabildim bugün daha başlamadım

kizlar bugun ilk testi yaptim bu testi ilk kullanıyorum internetten sipariş vermiştim gecen ay eczaneden aldığım testler daha silikti tahmini 9 şubatta yum gerçekleşecek sizce bu teste gore 9 sanata kadar sürer mi daha var 9 şubatta ama erken renklenmemiş mi sizce

Canim benim testlerimde surekli böyle cikiyor bende anlamadim

Yok canim daha var o silik olan c den daha koyu olacak ve o sekilde koyu oldugu zaman test araligini 4 saate indirecen. Simdi gunde iki kez yap testini tahmini 8inde t cok koyu olacaktir stres yapma yumurtan catlamaz rahat ol baska seylere ver ilgini su 4-5 gun. Testin kac tane bilmiyorum ama cok sık yapna sindilik

Canim benim testlerimde surekli böyle cikiyor bende anlamadim
cnm herzaman mi boyle simdi bu test gittikçe kiyulasacak senin hergun yapınca mi boyle oluyor

evet canm daha var biliyorum sadece erken belirgin göstermiş die düşündüm cunku eczaneden 5liler daha silik gösteriyordu birde perhiz yaptırmama lazim eşime ondan soruyorum acaba kav gün çeker esimde boyle seyleri söyleyince sinirleniyor ondan habersiz perhiz yaptırmalıyım ona o yuzden sordum acaba nezmaandan sonra birliktelik olmasin da perhiz süresi yeterli olsun die

Kac gunluk perhiz düşünüyorsun. Bence 4 gunu gecirme canim.

Allah kabul etsim cnm simdi sız müsait olmadığınız icin her dk okuma rahatlayınız var bizde abdestli namaz sonrasına bıraktığımız icin biraz aliyo bende 200 okuyabildim bugün daha başlamadım
Amin cnm daha süre olduğu için sıkıntı yok bitirrsin inşallah ben kendi evimde ayrı olduğum için sürekli müsaitim o yüzden her oturduğumda okuordum sandığım kadar zor değilmiş cbk bitti maşallah

Musait derken hani kanamam oldigi icin sürekli abdestli okuma sorunun yok demek istedim istediğin vakit okuyabiliyonuz anlamında:)

Vallahi bende 300 okudum az kaldı hatta ezberledim artik ezbere okuyorum

Canim bende pko var koyulacakmis ama benim hala koyulasmadi yumurtlama donemi coktan gecti takvime gore

Bence bir gün yapıp bir gün yapmamak daha mantıklı tabiki korunarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…