Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.

Canim cok üzüldüm ya noluyo bu ara herkes düşük yapıyor kurtaj oluyor bi sekilde topikte

Canım çok gecmis olsun ben yeni yeni hepinizi tanıyorum ya simdi tam emin olamadım sen kac haftalık hamileydin neden düşük oldu umarim hemen atlatırsın bu süreci gerçekten çok zor rabbim yardimci n olsin

ayy Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun biliyorsun herşey rabbimizin takdiri ağlayıp yıpratma kendini nolur rabbim sana evlatlarına can sağlığı versin. ınş tez zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde tekrar nasibin olur.

Rabbim sabır versin zor bilirim , ama biz anneyiz evlatlarımız için her daim güçlü olmalıyız , kendi kendine ben bu süreci atlatıcam .ben anneyim , Rabbim çocuklarıma sağlık sıhhat versin diye kendini motive et .

Çok ama çok geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır Allah herşeyin em hayırlısını biliyor güçlü ol geçecek hepsi

Çok geçmiş olsun cnm üzülme ne olur vardır bundada bir hayır nasıl oldu Cnm kanamanmi oldu

Cnm bnm yapma öyle senin adına çok üzüldüm rabbim yerini hayırlı sağlıklı bır erkek evlatla doldurur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…