- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.941
Bence bir gün yapıp bir gün yapmamak daha mantıklı tabiki korunarak
Yani yumurtlama gününü denk getircen ya ondan öncesinde sonuçta korun aksın bir gün yapcan. Bir gün yapmıycan ama yumurtlama gününde korunmasız gircen ortalama biliyosundur yumurtlama tarihiniKorunarak nasil olacak ki anlamadim birde perhiz olmasin mi diyosun yani
Yada ortalama tarihini biliyosan 2 gün perhiz iyi
Canim.yumurtlama doneminde de negatif cikiyorTamam böyle çıksa negatif zaten
Canim cok üzüldüm ya noluyo bu ara herkes düşük yapıyor kurtaj oluyor bi sekilde topikteKızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.
Nasıl toparlayacağım kendimi bilemiyorum. Rabbim kızlarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Daha büyük dertler var şükürler olsun Rabbime. Ama ben kendimi çok harap ettim tutamıyorum kendimi
ayy Çok üzüldümKızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.
Rabbim sabır versin zor bilirim , ama biz anneyiz evlatlarımız için her daim güçlü olmalıyız , kendi kendine ben bu süreci atlatıcam .ben anneyim , Rabbim çocuklarıma sağlık sıhhat versin diye kendini motive et .Nasıl toparlayacağım kendimi bilemiyorum. Rabbim kızlarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Daha büyük dertler var şükürler olsun Rabbime. Ama ben kendimi çok harap ettim tutamıyorum kendimi
Kızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.
Anladım cnmMusait derken hani kanamam oldigi icin sürekli abdestli okuma sorunun yok demek istedim istediğin vakit okuyabiliyonuz anlamında:)
Vallahi bende 300 okudum az kaldı hatta ezberledim artik ezbere okuyorum
Çok geçmiş olsun cnm üzülme ne olur vardır bundada bir hayır nasıl oldu Cnm kanamanmi olduKızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.
Cnm bnm yapma öyle senin adına çok üzüldüm rabbim yerini hayırlı sağlıklı bır erkek evlatla doldurur inşallahNasıl toparlayacağım kendimi bilemiyorum. Rabbim kızlarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Daha büyük dertler var şükürler olsun Rabbime. Ama ben kendimi çok harap ettim tutamıyorum kendimi
Hiçbir fikrim yok Cnm bende artik bu arkadaşımızdan sonra düşünmeye başladım neden böyle oluyo diyeBu aralar topikte düşükler ardı ardına acaba bir yerlerde hata mi yapıyoruz kizlar ya neden boyle oluyor acaba
Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçektenCanim cok üzüldüm ya noluyo bu ara herkes düşük yapıyor kurtaj oluyor bi sekilde topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?