- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.881
Eşime yarın aratıcam. Buraya resim atarım direkt onda yazıyo canmcanm dua işi ne oldu bizede versen insallah bizede nasip olsun
bu arada kizlar yusif süresi kac ayet
Aaa niye öyle oldukii. Kasiniyormu canim Cok gecmis olsun. Alerjik bisey olabilirmi acaba
Canım böğürtlen kökü kürü yapsana sen. Burda eskiden bi arkadaş vardı aynı senin gibi pko vardı. Üç ay kürü yaptı hamile kaldı hemen ve oğlu oldu. Fatma Albayraktı sanırım adı bi bak istersenCanim benim subat sonuna geliyor yumurtlamam 25 gibi. Bu 3. Yazisim olacak dr m bana piko var sende dedi. Bu ay ilac tedavisne baslicaz sanirim regliden sonra. Bnm tecviyeden beklentim oncelik saglikli sihhatli bir evladim olmasi. Cunku 1 senedir neredeyse olmuyor.5.5. Yasinda bir kizim var insallah olmayaninda tadina varmayi dileyecegim
Canım o şart aslında tüm dualar için var. Ama bende öğrenmek isterim dualarınıCanm ben eşime soruyim öğrensin bi herkese oluyo mu diye ona göre söyliyim. Ama ban şu şart koşulmuştu namaz kılmazsan kabul olmaz denmişti.
Canım bi dermatologa görün istersenBilmiyorum ki canım sadece göğüs ve göğüs arası pıtır pıtır sivilce gibi kaşıntı yok. İlk defa böyle oldu bende anlamadım ki
Benimde 200 oldu canim en gec pazartesi biter benim deSlm kızlar nasıl gidiyo salatı tefriciye benim 303 oldu son 101 kaldı bugün en geç yarın Rabbimin izniyle bitiririm.
Ben cok kotu hasta oldum bogazlarim agriyor o yuzden okuamadim fazla 33 taneyi okudum zoraki ama insallah o zamana tamamlarimKizlar salavatlarimizi çekelim persembeye yetistirelim insallah denemesine az kalan arkadaslarin dualarini bitirelim Allahin izniyle. Nasil gidiyor listedeki herkes okuyabiliyor mu
Tesekkur ederm cnm bi arastirayim bendeCanım böğürtlen kökü kürü yapsana sen. Burda eskiden bi arkadaş vardı aynı senin gibi pko vardı. Üç ay kürü yaptı hamile kaldı hemen ve oğlu oldu. Fatma Albayraktı sanırım adı bi bak istersen
BEN 180 tane okuyabildim bugunluk elime alamadım dahaKizlar salavatlarimizi çekelim persembeye yetistirelim insallah denemesine az kalan arkadaslarin dualarini bitirelim Allahin izniyle. Nasil gidiyor listedeki herkes okuyabiliyor mu
Insallah canimBen cok kotu hasta oldum bogazlarim agriyor o yuzden okuamadim fazla 33 taneyi okudum zoraki ama insallah o zamana tamamlarim
Doktora git canimKızlar bu sabah lavaboya gittim zeytin büyüklüğünde beyaz bir parça düşmüştü iç çamaşırima ıki üç gündür zaten kan parçaları düşüyor bu sabah o parçayı görünce sok oldum şaşırdım ne olduğuna sancım VAR kanamam çok var ne yapayım bilmiyorum
Hemen doktora git canimm.Kızlar bu sabah lavaboya gittim zeytin büyüklüğünde beyaz bir parça düşmüştü iç çamaşırima ıki üç gündür zaten kan parçaları düşüyor bu sabah o parçayı görünce sok oldum şaşırdım ne olduğuna sancım VAR kanamam çok var ne yapayım bilmiyorum
Ben namazin arkasindan secdede iken okudum cnm namaz sonralari okumayi dusunuyorum dolayisiyla hem aptestli hemde başim ortulu oluyor.Ben daha 10 tane okuyabildim abdestli ve başı örtülü okumak daha iyiymis diyolar kizlar siz her aklımıza gelince okuyoniz mu
Bugün cmt Cnm biliyorsnuz devlet hastanesinhastanesinde kürtaj oldum o yüzden doktor yok bugünDoktora git canim
Kürtaji yapan doktor bugün hastanede değil cnmHemen doktora git canimm.
200 okudumKizlar salavatlarimizi çekelim persembeye yetistirelim insallah denemesine az kalan arkadaslarin dualarini bitirelim Allahin izniyle. Nasil gidiyor listedeki herkes okuyabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?