Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha var die biliyorum canm cunku 29 ocakta adet bitti tahminim 9 şubat gibi olmasiydi ama niye silikleşmiş anlamadim bugunki twste bir sikinti var diye dusunuyorim
Eger sivi alımlarına dikkat ettiysen bu testler gec kaldigini gösteriyor canim üzgünüm. Yani piki yakalayamamissin

Canim ben hic anlamıyorum bu testten Elifemm- Gecemavisim anliyorlar sanirim
Belki hatalıdır canım oda olabilir yada hormonların daha doğru gösterdiği saatler var bunlar vücuda salinimina bağlı olarak değişiyor az çok fark edebilir belki.test kağıdını bak dilersen genelde 11- 15-22 saatlerinde yapın diyordu yanılmıyorsam günde 2 kez yapicaksan saat 11 ve 19 da yapmani öneririm.

Sen ne yaptın Cnm gittinmi hastaneye

Canm sabah ki idrarla yapmadim sonra kahvaltıda 2 barfak cay içtim tekrar 2.idrarda yapmadim cay içtiğim icin sonra hic birsey içmeyip saat 4 gibi yaptim boyle oldu normalde yumurtlama zamanı kasiklarim ağrır ağrı belirtisi yok akintilar başladı hafiften yum gerçekleşmiş olamaz sie düşünüyorum sonucta 29da adet bitimi oldu aksam mi yapsam tekrar sabah mi test yapsam bilemedim açıkçası birde hicmi su sıvı tuketilmeden yapılmalı bu testler acaba

Daha var yumurtlamana o yüzden stres yapma.sabah idrarini 8 de yaptım diyelim kahvaltıda çayını en fazla 2 bardak iç sonra hiç çıkma lavaboya idrarinda biraz hormon biriksinki testte göstersin.11 de testini yaptın idrara çıktın diyelim hemen 1 bardak suyunu iç bekle 15.30a kadar tut ozaman yap testini

Ciko şuan seninle aynıyız bende test yapiyorum benim adet çarşamba bitti 25inde oldum ben sabah ilk ikrarı yapio suyumu içip namazı kılıp tekrar yatırıyorum 11 de kalkıp yapiyorum silikten biraz koyu benim eşinde perinizde ama böyle giderse on gunu bulacak kapıcam perhizi bozsam ne zaman yumurtlayacgimi bilmiyorum

Iki kere mi test yapayım canm

Canm bende sabah oyle yapayım artik ama perhiz icin erken başlamadınız mi keske bir ay önceden nezaman ortalama yum olduğuna baksaydın bende şansa sabah namazına kalkamıyorum gözümü açıyorum daha var namaza tekrar uyuyorum bir kalkıyorum güneş vaktine 5.6 dk kalmis yetistiremedigim icin öğlene kazaya bırakıyorum

Cnm aşağıda dosya yükle yere basıp yüklemen lazim ama sen nerden gidiyosun eger kk uygulamasını telefona yüklediysen ordan yükleme yapamıyorum ben choreme den kk gidip yükleyebiliyorum birde fotoğraf çekmeden once ayarlardan fotoğraf boyutunun ayarını en küçük ayara ver
Fotoğraf nasil yukleniyor

Geçen ay yaptim ama beceremedim 15 inde oldu yumurtlama ama ben 12 si sandim olmadi yani beni simdi düşündüren perhiz en fazla 10 gün olucak perhiz bu gidişle acaba bozsammi perhizi bozmasammi resim yukleyemedim

10 gun cok fazla degilmi 10 gun mi perhizi düşünüyosun yoksa yum olana kadar 10 gun mu dolacak egerki yum olmasına daha varsa perhizi boz 3.4 gun kala başla perhize
Geçen ay yaptim ama beceremedim 15 inde oldu yumurtlama ama ben 12 si sandim olmadi yani beni simdi düşündüren perhiz en fazla 10 gün olucak perhiz bu gidişle acaba bozsammi perhizi bozmasammi resim yukleyemedim

Canim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı yerini doldursun bu arada Gecemavisim ve Prensesim2016 sizlerede gecmis olsun bu gun bi bakiyim cinsiyet haberi varmi dedim ama uzucu haberlerle karsilastim rabbim inşallah tez zaman da oglus haberlerinizi okumayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…