- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.981
Eger sivi alımlarına dikkat ettiysen bu testler gec kaldigini gösteriyor canim üzgünüm. Yani piki yakalayamamissin
Eger sivi alımlarına dikkat ettiysen bu testler gec kaldigini gösteriyor canim üzgünüm. Yani piki yakalayamamissin
Belki hatalıdır canım oda olabilir yada hormonların daha doğru gösterdiği saatler var bunlar vücuda salinimina bağlı olarak değişiyor az çok fark edebilir belki.test kağıdını bak dilersen genelde 11- 15-22 saatlerinde yapın diyordu yanılmıyorsam günde 2 kez yapicaksan saat 11 ve 19 da yapmani öneririm.
Sen ne yaptın Cnm gittinmi hastaneyeBelki hatalıdır canım oda olabilir yada hormonların daha doğru gösterdiği saatler var bunlar vücuda salinimina bağlı olarak değişiyor az çok fark edebilir belki.test kağıdını bak dilersen genelde 11- 15-22 saatlerinde yapın diyordu yanılmıyorsam günde 2 kez yapicaksan saat 11 ve 19 da yapmani öneririm.
Belki hatalıdır canım oda olabilir yada hormonların daha doğru gösterdiği saatler var bunlar vücuda salinimina bağlı olarak değişiyor az çok fark edebilir belki.test kağıdını bak dilersen genelde 11- 15-22 saatlerinde yapın diyordu yanılmıyorsam günde 2 kez yapicaksan saat 11 ve 19 da yapmani öneririm.
Daha var yumurtlamana o yüzden stres yapma.sabah idrarini 8 de yaptım diyelim kahvaltıda çayını en fazla 2 bardak iç sonra hiç çıkma lavaboya idrarinda biraz hormon biriksinki testte göstersin.11 de testini yaptın idrara çıktın diyelim hemen 1 bardak suyunu iç bekle 15.30a kadar tut ozaman yap testiniCanm sabah ki idrarla yapmadim sonra kahvaltıda 2 barfak cay içtim tekrar 2.idrarda yapmadim cay içtiğim icin sonra hic birsey içmeyip saat 4 gibi yaptim boyle oldu normalde yumurtlama zamanı kasiklarim ağrır ağrı belirtisi yok akintilar başladı hafiften yum gerçekleşmiş olamaz sie düşünüyorum sonucta 29da adet bitimi oldu aksam mi yapsam tekrar sabah mi test yapsam bilemedim açıkçası birde hicmi su sıvı tuketilmeden yapılmalı bu testler acaba
Ciko şuan seninle aynıyız bende test yapiyorum benim adet çarşamba bitti 25inde oldum ben sabah ilk ikrarı yapio suyumu içip namazı kılıp tekrar yatırıyorum 11 de kalkıp yapiyorum silikten biraz koyu benim eşinde perinizde ama böyle giderse on gunu bulacak kapıcam perhizi bozsam ne zaman yumurtlayacgimi bilmiyorum
Daha var yumurtlamana o yüzden stres yapma.sabah idrarini 8 de yaptım diyelim kahvaltıda çayını en fazla 2 bardak iç sonra hiç çıkma lavaboya idrarinda biraz hormon biriksinki testte göstersin.11 de testini yaptın idrara çıktın diyelim hemen 1 bardak suyunu iç bekle 15.30a kadar tut ozaman yap testini
Ciko şuan seninle aynıyız bende test yapiyorum benim adet çarşamba bitti 25inde oldum ben sabah ilk ikrarı yapio suyumu içip namazı kılıp tekrar yatırıyorum 11 de kalkıp yapiyorum silikten biraz koyu benim eşinde perinizde ama böyle giderse on gunu bulacak kapıcam perhizi bozsam ne zaman yumurtlayacgimi bilmiyorum
Fotoğraf nasil yukleniyor
Geçen ay yaptim ama beceremedim 15 inde oldu yumurtlama ama ben 12 si sandim olmadi yani beni simdi düşündüren perhiz en fazla 10 gün olucak perhiz bu gidişle acaba bozsammi perhizi bozmasammi resim yukleyemedimCanm bende sabah oyle yapayım artik ama perhiz icin erken başlamadınız mi keske bir ay önceden nezaman ortalama yum olduğuna baksaydın bende şansa sabah namazına kalkamıyorum gözümü açıyorum daha var namaza tekrar uyuyorum bir kalkıyorum güneş vaktine 5.6 dk kalmis yetistiremedigim icin öğlene kazaya bırakıyorum
Geçen ay yaptim ama beceremedim 15 inde oldu yumurtlama ama ben 12 si sandim olmadi yani beni simdi düşündüren perhiz en fazla 10 gün olucak perhiz bu gidişle acaba bozsammi perhizi bozmasammi resim yukleyemedim
Canim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı yerini doldursun bu aradaKızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcı olsun iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?