Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar yokmu tahmini olan bu testin kac güne çatlayacağız dair perhiz süresi icin soruyorum ya hic tutturamıyorum bu süreyi ya cok kisa oluyo ya cok uzun siz nasil başardınız 4.5 günü

Hayırlısı canim insallah

seninkode baya koyulasmis sende bir iki günü bulur sanirim
Perhize çok takılma iki gün üste üste olmasın yeter benim doktor 3gunu geçirme derdi hep perhizfe spermlerin kalitesi düşüyor demişti benim 4 gün olmuştu bence 2-3gun en ideali

Umarim.canm cok sagol bakalim bekliyorum ama şansa sol kasigindan yumurtlayacak sanırm cunku en cok orada hareketlilik batma var bu birax canımı sıkıyor acikcasi
Perhize çok takılma iki gün üste üste olmasın yeter benim doktor 3gunu geçirme derdi hep perhizfe spermlerin kalitesi düşüyor demişti benim 4 gün olmuştu bence 2-3gun en ideali

Umarim.canm cok sagol bakalim bekliyorum ama şansa sol kasigindan yumurtlayacak sanırm cunku en cok orada hareketlilik batma var bu birax canımı sıkıyor acikcasi
Sağ sol önemli değil soldan oğlu olanlarda var sağdan kızı olanlarda var ınan hiç takılma ona stres yapma yumurtanın gecikir.

Tamam canim cok gecmis olsun esinedr oglunada

Kizlar kac kisi var bitirmeyen? Bugun duayi yapip yarin 2. Arkadasa başlayabilir miyiz
Canim mrb demistim ya ben cok hastaydim.okuyamiyorum diye.. 250 yee tamamliyabiliyorum en son cunku bugun esim haber verdi gece sehirdisina yola cikiyoruz. Ustunu bi arladasim tamamlayabilir mi? Kusura bakmayin lütfennnnn

Canim mrb demistim ya ben cok hastaydim.okuyamiyorum diye.. 250 yee tamamliyabiliyorum en son cunku bugun esim haber verdi gece sehirdisina yola cikiyoruz. Ustunu bi arladasim tamamlayabilir mi? Kusura bakmayin lütfennnnn
Canim ben yarin kizimi hastaneye goturcem ama baska arkadaslar okursa olur tabi

Ben 100 tane bu akşam okurum .evde kimse yok canım sıkılıyordu .en fazla bir saate biter inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…