- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.141
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versinCok sukur iyiyiz son iki ay hafif agrilar devam ediyoruz
Eki Görüntüle 2107601 benimkide boyle canim
seninkode baya koyulasmis sende bir iki günü bulur sanirimA Asell80 2 günü bulur canım pik yapması.
Prensesim2016 okudum canım. ALLAH sağlıkla kurtarsın inşallah.
Kızlar eltim sezeryan da birer ayetel kursi okurmusuniz
Perhize çok takılma iki gün üste üste olmasın yeter benim doktor 3gunu geçirme derdi hep perhizfe spermlerin kalitesi düşüyor demişti benim 4 gün olmuştu bence 2-3gun en idealiHayırlısı canim insallah
seninkode baya koyulasmis sende bir iki günü bulur sanirim
Perhize çok takılma iki gün üste üste olmasın yeter benim doktor 3gunu geçirme derdi hep perhizfe spermlerin kalitesi düşüyor demişti benim 4 gün olmuştu bence 2-3gun en ideali
Sağ sol önemli değil soldan oğlu olanlarda var sağdan kızı olanlarda var ınan hiç takılma ona stres yapma yumurtanın gecikir.Umarim.canm cok sagol bakalim bekliyorum ama şansa sol kasigindan yumurtlayacak sanırm cunku en cok orada hareketlilik batma var bu birax canımı sıkıyor acikcasi
Okudum ..gerçi geç gördük doğumdan çıkmıştır , iyilerdir umarım eltin ve bebekKızlar eltim sezeryan da birer ayetel kursi okurmusuniz
AllAh razı olsun cnmA Asell80 2 günü bulur canım pik yapması.
Prensesim2016 okudum canım. ALLAH sağlıkla kurtarsın inşallah.
Sağol cnm allah razı olsunOkudum canm rabbim kolay doğumlar nasio etsin insallah
AllAh kabul etsin inşallah sağol cnm evet çıktı çok şükür iyilerOkudum ..gerçi geç gördük doğumdan çıkmıştır , iyilerdir umarım eltin ve bebek
Gözünüz aydın , Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsinAllAh kabul etsin inşallah sağol cnm evet çıktı çok şükür iyiler
Cnm k. bakmayın normalde böyle şeylere dikkat ederim. Bişey söylediysem yapardım ama eşimin parmağı kırıldı. Aynı gece oğlum çok ateşlendi kusma vs hastanede serum yedik 10 iğnemiz var. Unutmadım sizi en münasip zamanda dönüş yapıcam.Ftk34 canim esine sorup dua atacaktin bizlere ?
Tamam canim cok gecmis olsun esinedr oglunadaCnm k. bakmayın normalde böyle şeylere dikkat ederim. Bişey söylediysem yapardım ama eşimin parmağı kırıldı. Aynı gece oğlum çok ateşlendi kusma vs hastanede serum yedik 10 iğnemiz var. Unutmadım sizi en münasip zamanda dönüş yapıcam.
Canim mrb demistim ya ben cok hastaydim.okuyamiyorum diye.. 250 yee tamamliyabiliyorum en son cunku bugun esim haber verdi gece sehirdisina yola cikiyoruz. Ustunu bi arladasim tamamlayabilir mi? Kusura bakmayin lütfennnnnKizlar kac kisi var bitirmeyen? Bugun duayi yapip yarin 2. Arkadasa başlayabilir miyiz
Canim ben yarin kizimi hastaneye goturcem ama baska arkadaslar okursa olur tabiCanim mrb demistim ya ben cok hastaydim.okuyamiyorum diye.. 250 yee tamamliyabiliyorum en son cunku bugun esim haber verdi gece sehirdisina yola cikiyoruz. Ustunu bi arladasim tamamlayabilir mi? Kusura bakmayin lütfennnnn
Canim ben yarin kizimi hastaneye goturcem ama baska arkadaslar okursa olur tabi
Ben 100 tane bu akşam okurum .evde kimse yok canım sıkılıyordu .en fazla bir saate biter inşallah,Canim mrb demistim ya ben cok hastaydim.okuyamiyorum diye.. 250 yee tamamliyabiliyorum en son cunku bugun esim haber verdi gece sehirdisina yola cikiyoruz. Ustunu bi arladasim tamamlayabilir mi? Kusura bakmayin lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?