- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.161
Ben 100 tane bu akşam okurum .evde kimse yok canım sıkılıyordu .en fazla bir saate biter inşallah,
Tamam şimdiden Rabbim kabul etsin.Ben şansa abdestini bozdum ondan yarin öğlen abdestiyle okim dedim madem öyle sem 100 oku ben 54 tanesini yarin okuyayım canm
Bende bazen benim sanki hiç oğlum olmayacakmış gibi hissediyorum. Sonra diyorum Rabbimiz cömerttir neden olmasın. Şeytan bi yerden vesvese veriyor illa. Olmazsa da hakkımda hayırlı değilmiş derim diyorum. Bugün bi arkadaşımın oğlu olacağını öğrendim mesela. Benim kızım onun kızından büyük. Hem cesaretine şaşırdım. Hem onun adına sevindim sonra sanki dünyadaki herkesin olacak da benim olmayacak hissine kapıldım yine. Ama sonra neden olmasın dedim. İnsan sanırım en iyi yine kendi kendini teselli ediyor
Cok tesekkuler canim buyuk bir kulfetten kurtardiniz beni. Ewet ben son 50 liyi tam yarim saatte okudum. Tesekkur ederim.Ben 100 tane bu akşam okurum .evde kimse yok canım sıkılıyordu .en fazla bir saate biter inşallah,
Amin cnm sağol tessekur ederimGözünüz aydın , Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin
Bana mantıksız geldi, sonuçta kadında xx kromozomu var erkekte xy bu yüzden cinsiyeti erkek belirler deniyor; e o zaman kadının hangi döneminde ilişkiye girilmiş olmasının ne önemi var? Bence tamamen şans canım... inanma böyle şeylere. Her halükarda yüzde elli ihtimal var bence. Ya kız ya erkek ve bu ihtimalin yüzde elliden daha fazla değiştirilebileceğini sanmıyorum; bir tek tüp bebek vs dışarıdan olan döllenmelerde ayarlanabiliyor diye biliyorum ama doğal yolla kalınan hamileliklerde bence bunu ayarlamak mümkün değil. İnşallah öncelikle hayırlısı sonrasında da gönlünden geçen olsun sevgilerBenim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Olur inşAllah bizimde canım. Ben inanıyorum. Onlar hep vesvese diyorum kendime de. Umutsuzluk şeytandan umut etmek Allah’tandır sonuçtaBu his bende yıllardır var herkesin oğlu olurda bir benim olmaz okadar sansizim
En iyisi canim ben daha bunu dogurmadim ama 4 cuyu yaparsam kimseye soglemicem hatta cinsiyetini ogrenene kadar hamile oldugumu bile soglemeyi dusunmuyom.ama buraya yaz.bende sahsen burdan yardim almayi dusunuyorum erkegi tuturanlar kacip gitmezler bizede yardimci olurlar.senin kucuk kac yasinda ne zaman baslican kizin akilliysa fazla bekleme.benim ikinci kizim cok uslu insallah 3 kizim da ogle olur diyom ozaman bi yasina girdikten sonra yavas yavas baslarim diyom.eger 4 cu yaparsam ben daha hayirlisiyla bunu bi dogrum sag salim kucama alim da sonra insallah.seninde allah gonlundekini verir insallah simdi bana da ogle geliyo sanki hic oglum olmicakmis gibi ama allahtan umut kesilmez.bolca dua et.Kızlar bende deneme yapacağım zaman kimseye söylemiycem o kararı aldım.çünkü insanların moralimi bozmasını istemiyorum aaaa tekrardanmı hamilesin kesin erkek için yapmıştır sözleri falan beni yorar yazarken bile yoruldum
Tabiki ilk önce buraya yazacam sonbahara doğru düşünüyorum folik asit kullanacam 4 ay öncesinde kızım 4 yaşında yaramaz yerinde durmaz beni çok yoruyor ben yöntem düşünmüyorum canım hayırlısı artıkEn iyisi canim ben daha bunu dogurmadim ama 4 cuyu yaparsam kimseye soglemicem hatta cinsiyetini ogrenene kadar hamile oldugumu bile soglemeyi dusunmuyom.ama buraya yaz.bende sahsen burdan yardim almayi dusunuyorum erkegi tuturanlar kacip gitmezler bizede yardimci olurlar.senin kucuk kac yasinda ne zaman baslican kizin akilliysa fazla bekleme.benim ikinci kizim cok uslu insallah 3 kizim da ogle olur diyom ozaman bi yasina girdikten sonra yavas yavas baslarim diyom.eger 4 cu yaparsam ben daha hayirlisiyla bunu bi dogrum sag salim kucama alim da sonra insallah.seninde allah gonlundekini verir insallah simdi bana da ogle geliyo sanki hic oglum olmicakmis gibi ama allahtan umut kesilmez.bolca dua et.
Ne diyorsunuz devam ediyimmiEki Görüntüle 2108181
Ya kızlar bu özel msj atmayı bir türlü ögrenemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?