Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu his bende yıllardır var herkesin oğlu olurda bir benim olmaz okadar sansizim

Kızlar bende deneme yapacağım zaman kimseye söylemiycem o kararı aldım.çünkü insanların moralimi bozmasını istemiyorum aaaa tekrardanmı hamilesin kesin erkek için yapmıştır sözleri falan beni yorar yazarken bile yoruldum

Bana mantıksız geldi, sonuçta kadında xx kromozomu var erkekte xy bu yüzden cinsiyeti erkek belirler deniyor; e o zaman kadının hangi döneminde ilişkiye girilmiş olmasının ne önemi var? Bence tamamen şans canım... inanma böyle şeylere. Her halükarda yüzde elli ihtimal var bence. Ya kız ya erkek ve bu ihtimalin yüzde elliden daha fazla değiştirilebileceğini sanmıyorum; bir tek tüp bebek vs dışarıdan olan döllenmelerde ayarlanabiliyor diye biliyorum ama doğal yolla kalınan hamileliklerde bence bunu ayarlamak mümkün değil. İnşallah öncelikle hayırlısı sonrasında da gönlünden geçen olsun sevgiler

En iyisi canim ben daha bunu dogurmadim ama 4 cuyu yaparsam kimseye soglemicem hatta cinsiyetini ogrenene kadar hamile oldugumu bile soglemeyi dusunmuyom.ama buraya yaz.bende sahsen burdan yardim almayi dusunuyorum erkegi tuturanlar kacip gitmezler bizede yardimci olurlar.senin kucuk kac yasinda ne zaman baslican kizin akilliysa fazla bekleme.benim ikinci kizim cok uslu insallah 3 kizim da ogle olur diyom ozaman bi yasina girdikten sonra yavas yavas baslarim diyom.eger 4 cu yaparsam ben daha hayirlisiyla bunu bi dogrum sag salim kucama alim da sonra insallah.seninde allah gonlundekini verir insallah simdi bana da ogle geliyo sanki hic oglum olmicakmis gibi ama allahtan umut kesilmez.bolca dua et.

Tabiki ilk önce buraya yazacam sonbahara doğru düşünüyorum folik asit kullanacam 4 ay öncesinde kızım 4 yaşında yaramaz yerinde durmaz beni çok yoruyor ben yöntem düşünmüyorum canım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…