- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.121
Canım aslında var. Eşimin tarafında da kendi tarafımda da. Ama inan onları zerre kafama takmıyorum. İnsanlar konuşacak her zaman birşeyler buluyorlar. Ben kendi yuvam için istiyorum. İkisinin de sevgisini tatmak isterim. Küçük erkek bebek kıyafetleri çok hoşuma gidiyor onlardan almak isterim. Açıkçası oğlum olsa kızım kadar sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Bir kızım daha olsun da çok istiyorum mesela. Kaynanam hep der ki bi annenin en az iki kızı olmalı. Ama gönlümden geçen Rabbim bana erkek verecekse aralarda versin son bebeğim yine kız olsun. Kız bebeklerin sevimliliğine doyulmuyor. Ama tabi hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla hepimize ikisinden de tattırsın. Sende düşün bi tane daha. Annem babamdan 23 yıl sonra ayrıldı. Şimdi annem diyor ki bana deselerdi sen kocandan ayrılacaksın ama ben yine bi çocuk daha yapsaydım.Aynen bende ogle hisediyorum sanki hic oglum olmicakmis gibi.ondan bazen bosver 3 yeter diyorum zaten yapsamda 4 cu de kiz olur diyorum.bunda elimden geleni yaptim bidahakine daha fazla yapcak biseyim yok ondan umut yok yani bende.ne guzel arkadasinin oglu olcakmis.allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah.bisey diyyimmi benim aslinda oglan sevdam cevremden kaynaklaniyo.hep laf duycam hep ayrimcilik olcak ben buna dayanamiyorum takmayim diyom olmuyo.eger senin cevrende ogle erkek sevdalilari yoksa hic stress yapma.daha ikinci senin.hayirlisi
Canım aslında ilk resimdeki çok koyu değil ben diyordum herhalde 3-4 günüm daha var. Ertesi akşam pik yaptı. Gece de çatlamış sabah bi uyandım çizgi silinmiş. Ben tabi şok. Ama her bünye farklı farklı.Canm seninkiler daha koyuymuş sanki
Canım senin için bir de 1 aralık ekleyeyim :) fikir olur belkiCanm seninkiler daha koyuymuş sanki
Canım aslında ilk resimdeki çok koyu değil ben diyordum herhalde 3-4 günüm daha var. Ertesi akşam pik yaptı. Gece de çatlamış sabah bi uyandım çizgi silinmiş. Ben tabi şok. Ama her bünye farklı farklı.
Canım aslında ilk resimdeki çok koyu değil ben diyordum herhalde 3-4 günüm daha var. Ertesi akşam pik yaptı. Gece de çatlamış sabah bi uyandım çizgi silinmiş. Ben tabi şok. Ama her bünye farklı farklı.
Canım bence 4-5. Sabirin öyle demişti.Ya aslında diğer aya gore hesaplasam cumartesi yada pazar çatlaması lazim neyse yarim bozayım artik perhizi cok uzun perhiz iyi değil yarin bozsam en azindan en erken cumartesi olsa bile 3 gun oluyo oda yeterli pazar olda 4 gun ama bugun bozsam cumartesi ve pazar günleri perhiz süresi 4.5 gün oluyoElifemm- 3.4 günlük perhiz mi ıyidir sence 4.5 günlük perhiz mi yum icin sıkıntı yapmıyorum da gecen ayki gibi perhizi tutturamam die endişe ediyorum
Canım bence 4-5. Sabirin öyle demişti.
Canım baktım da seninki de bi anda koyulaşıp bi anda silikleşmiş sanki.Canm 3958 sayfada gecen ayki testim var benimde
Canım o çok yoğun oluyor. Yetişmeye çalışıyor ama elinden geldiğince. Görünce yazar inşAllah.Sabirin arkadaşa da mesaj attim burda da etiketledim ama yazmadı keske yazsaydı ya
Canım baktım da seninki de bi anda koyulaşıp bi anda silikleşmiş sanki.
Canım bir de her ay bi yumurtalıktan yumurtluyorsun ya o da fark ediyor. Mesela benim sol taraf daha tembel daha geç çatlıyor. Sen vücudunu iyi bilirsin. İstersen yarını bekle. Sabah baktın koyulaşma artmış bozmazsın. Yok hala aynı bozarsın. Ben kararlarını etkilemek istemem canım fikir olsun diye yazıyorum :) sen bedenini daha iyi bilirsin çünküAynen öyle oldi bende 2. Test bozuk ve yanlis yaptim sandım gecen ay cok iyi anlamıştım ağrılardan bu ay dah birsey yok keske perhiz olayı olmasaydi :)) en azindan bunu düşünmek yorucu
Bende cok hastaydim. Daha bitiremedim.persembe gece teslim edilecek diyede fazla telas yapmamistim. Insallah yarina bitiririm. K Khvekokusu20Canım bitmedi benim yarın biter ama yazarım. Perşembeye kadar diye acele etmedim
vallahi esim o pekmezi yemek istemiyor acaip kokuyormuş esim erkk bebek icin yaptığımı da bilmiyor cunku kızıyo boyle şeylere bende bu yuzden pek bilgilendirmiyorim isim konusunda da ne olursa olsun kızda olsa erkek de olsa illa kendi beğendiği ismi koyacak biliyorum oyuzden önceden isim niyetlenmek istemiyorumAllah hepimizin gönlüne gore versin canlar A Asell80 zaten Allah nasip ederde bir oğlum olursa adını mehmet emir koyacak mehmet babasinin adi göbek adını muhammed koyacakmış kizlarimi ben koydum sagolsun karışmadı ecrin ve elvin yine kizim olursa ben koyarım onu kırmak istemedim ben eşime keciboynuzu pekmezi ve sade soda ıciriyorum hergün kendimede şaka su aldim ama ıcmedim daha ne hikmetse
insallah canm bakalim yarin ola hayrola rabbim kimsenin emeklerini boşa komasınCanım bir de her ay bi yumurtalıktan yumurtluyorsun ya o da fark ediyor. Mesela benim sol taraf daha tembel daha geç çatlıyor. Sen vücudunu iyi bilirsin. İstersen yarını bekle. Sabah baktın koyulaşma artmış bozmazsın. Yok hala aynı bozarsın. Ben kararlarını etkilemek istemem canım fikir olsun diye yazıyorum :) sen bedenini daha iyi bilirsin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?