Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende kızımda ilk sene çok zorlandım. Ağustosta kreşe verdik. Ondan sonra çok rahatladım yeni yeni toparlandım. İnsanın gözü korkuyor ilki zor olunca

Canm en son cumartesi oldu iste bu akşam mi bozsam yarin mi bozsam bilmiyorum açıkçası kararsizim testlerim hala var yarin perhizi boz dio bir yanimda ya yarin test koyu olurda ertesi gün pik olursa yarin bozsamda cok uzun perhiz olmayacağı icin keske bugün bozsaydım die pisma n olmak var ne bilem kafamda deli sorular
Canım perhiz için en son 1 hafta diyorlar geçmez inşAllah o süreyi.

Hmm cinko hapini bilmiyodum ama keci boynuzu denedim inanmadigi icin istemedi allahin isine karisilmaz dedi cok sacma dedi.ama okudugum icin biliyorum burda bi kac kisi daha var esine bisey yaptiramadigi ondan zorlamadim bende.ama kismet meselesi biraz da kismetimde yokmus.inan ilk zamanlarda cok uzulmustum simdi sukur diyom allaha.ben cok dua ettim her namazdan sonra her aksam yatmadan.diyorum simdi demekki hayirlisi bogleymis.

Bende kızımda ilk sene çok zorlandım. Ağustosta kreşe verdik. Ondan sonra çok rahatladım yeni yeni toparlandım. İnsanın gözü korkuyor ilki zor olunca
Evet bilirim ya ama ikinci kizimda hic ogle olmadi.cok rahat buyuttum insallah buda ogle olur diyorum simdi bunuda rahat buyutursem bidaha yaparim diyorum.bakalim hayirlisi.insallah seninde ikinci rahat buyur.

Canım ben olsam bozmadım. Cumartesi’ye kadar daha 4 gün var ama testin de koyulaşmaya başlamış. Yani benim testim böyle olduktan iki gün sonra pik olmuştu. Ben bozmuştum daha çatlamaz diye. Perhiz süresi az oldu tutturamadık. Sende kendi bedenini tanırsın ona göre karar ver bence.

Iste cumartesine kadar perhiz süresi cok oluyor ozamanda sperm kalitesi düşüyor

Bende bazen benim sanki hiç oğlum olmayacakmış gibi hissediyorum. Sonra diyorum Rabbimiz cömerttir neden olmasın. Şeytan bi yerden vesvese veriyor illa. Olmazsa da hakkımda hayırlı değilmiş derim diyorum. Bugün bi arkadaşımın oğlu olacağını öğrendim mesela. Benim kızım onun kızından büyük. Hem cesaretine şaşırdım. Hem onun adına sevindim sonra sanki dünyadaki herkesin olacak da benim olmayacak hissine kapıldım yine. Ama sonra neden olmasın dedim. İnsan sanırım en iyi yine kendi kendini teselli ediyor

Sagol canm neyse yaoacak birsey yok hayirlisi ne ise o olsin
Bak sana fikir olsun diye kendi testlerimden atayım. İlki 2 aralık sabahı. İkinci 3 aralık sabahı. Üçüncü de 3 aralık akşamı.

Eklentiler

• 27FB2DAA-1988-42CF-9D1B-E7F1B912C381.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 56AA2E94-3FDD-49EF-BA2B-5F4CA8B5F042.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 105
  • DD31C89A-FE83-48C0-9773-C65A4112C2C6.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 111
Aynen bende ogle hisediyorum sanki hic oglum olmicakmis gibi.ondan bazen bosver 3 yeter diyorum zaten yapsamda 4 cu de kiz olur diyorum.bunda elimden geleni yaptim bidahakine daha fazla yapcak biseyim yok ondan umut yok yani bende.ne guzel arkadasinin oglu olcakmis.allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah.bisey diyyimmi benim aslinda oglan sevdam cevremden kaynaklaniyo.hep laf duycam hep ayrimcilik olcak ben buna dayanamiyorum takmayim diyom olmuyo.eger senin cevrende ogle erkek sevdalilari yoksa hic stress yapma.daha ikinci senin.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…