- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.201
Herkesi kat canimDevami da burda
Cnm mümkünse ismimi listeden sil çünkü ben artık okuyamayacagim eltim sezeryan oldu ona bugünlerde gidip geliyorum hiç okuyacak fırsatım yok 2 gündür hastanedeydik bugün çıktık ınaniınanın öyle bir yorgunluk varki ustumde kolumu kaldıracak halm yok bide çocuk konusunuda düşünmüyorum artıkArkadaslar liste güncellendi yarinpirlanta97 arkadasa yapıyoruz (ismini soylesin) bu sefer 4 gune dusurdum 4.gunde bitirelim Allahin izniyle bitiremeyenler olursa gene paylaşır okuruz
Tamam canim silerim de neden düşünmüyorsun cocukCnm mümkünse ismimi listeden sil çünkü ben artık okuyamayacagim eltim sezeryan oldu ona bugünlerde gidip geliyorum hiç okuyacak fırsatım yok 2 gündür hastanedeydik bugün çıktık ınaniınanın öyle bir yorgunluk varki ustumde kolumu kaldıracak halm yok bide çocuk konusunuda düşünmüyorum artık
Birşeyemi üzüldün canım öyle anladım benCnm mümkünse ismimi listeden sil çünkü ben artık okuyamayacagim eltim sezeryan oldu ona bugünlerde gidip geliyorum hiç okuyacak fırsatım yok 2 gündür hastanedeydik bugün çıktık ınaniınanın öyle bir yorgunluk varki ustumde kolumu kaldıracak halm yok bide çocuk konusunuda düşünmüyorum artık
Canım senin kaç çocuğun varTamam canim silerim de neden düşünmüyorsun cocuk
SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 4 Gün baslama tarihi =9 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 12 SUBAT PAZARTESİ kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 444)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL) TAMAMLANDI
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@gecemavisim(???)
7-) @eflatun88(EYLUL DENEME-?)
@Birbilsem1132(ARALIK DENEME-?))
9-)@MRM01(SUBAT SONU DENEME-?)
10-)@Mirnaz85(SUBAT SONU DENEME-MIRAY)
11-)@Ceymiceyn(NISAN ORTASI DENEME-DUYGU)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine yarin Allahin izniyle @pirlanta97 (SUZAN) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 444 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah
1 kizim var canimCanım senin kaç çocuğun var
Canım ben bu hafta çok yoğunum ama müsait bir anda yazar katılırım listeye canım.
Allah sag salim kucana almayi nasip etsin.3 kizin mi senin.bende sendenim bende yumurtlama gunu tek iliski ile hamile kaldim 3 kizim geliyo benimde.sen test nen mi takip yaptin diyet felan uyguladin mi biraz anlatirmisin.amin sagol allah seninde gonlune gore verir insallahYumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim sag tarafda bebegim ve 3. Kiz. Allah hepinizin gonlune gore versin ..
Çok özür dilerek soruyoeum ya aranızda yeniyim bende bu ay denemeye başladım bu perhiz dediğiniz ne demek oluyor acabaCanım diyelim ki sabah 7 gibi tuvaletini yaptın son üç saat hiç sıvı almadan saat 10 ile 1 arası bi vakitte test yapmalısın. En iyi saatler bunlar test için
Laboquick marka test kullanıyorsan iki damla damlatman yeterli. Her seferinde eşit miktarda damlat
Çift çizgiyi yakaladığın gün akşam 8 gibi testi tekrarlamalısın ama aynı anda akıntı takibi de yap. Yumurta çatlamadan birkaç gün önce etrafındaki salgıyı bırakıyor. Çatladığı vakitte sıvı bi akıntı geliyor. Sıvı akıntı geldikten 1-2 saat sonra testini yap azıcık açılma olması yeterli. Birliktelikten sonra belinin altına ince bi yastık koy ve en az bi saat hiç kalkma. Eşinde bir hafta veya 4-5 gün perhiz yapsın. Bunların hepsini sabirin arkadaşımdan öğrendim. Hatta onu da etiketleyeyim vakti olursa bakar yanlışım varsa düzeltir. O çok bilgili bu konularda @sabirin
hosgeldin canim perhiz yumurtanin çatlamasına yakın eşle ilişkiye girmemek 4 5 gün spermlerin çoğalması ve kalitesi bakimindanÇok özür dilerek soruyoeum ya aranızda yeniyim bende bu ay denemeye başladım bu perhiz dediğiniz ne demek oluyor acaba
Teşekkür ederim cnm çok sağol bilmiyordum ama ögrendim artıkhosgeldin canim perhiz yumurtanin çatlamasına yakın eşle ilişkiye girmemek 4 5 gün spermlerin çoğalması ve kalitesi bakimindan
Bende öylendemiştim şubatta deneyecek arkadaşlara armağan edilsin duamızı da ederiz olur böyle gercekten yetişmeyecekArkadaslar bir de size şöyle bir onerim olacak subat ortasında deneyecek arkadaslar sizin hatmi tek sefer de yapsak nasil olur tek tek yetismeyecek çünküpirlanta97 D Dil-Berk @BeyazGelincik2014 kabul ederseniz oyle yapalim yetismeyip dua edilememesinden daha iyidir bence
K Khvekokusu20 bende şubatta denicem 17 sindeBende öylendemiştim şubatta deneyecek arkadaşlara armağan edilsin duamızı da ederiz olur böyle gercekten yetişmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?