Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar liste güncellendi yarin pirlanta97 arkadasa yapıyoruz (ismini soylesin) bu sefer 4 gune dusurdum 4.gunde bitirelim Allahin izniyle bitiremeyenler olursa gene paylaşır okuruz
Cnm mümkünse ismimi listeden sil çünkü ben artık okuyamayacagim eltim sezeryan oldu ona bugünlerde gidip geliyorum hiç okuyacak fırsatım yok 2 gündür hastanedeydik bugün çıktık ınaniınanın öyle bir yorgunluk varki ustumde kolumu kaldıracak halm yok bide çocuk konusunuda düşünmüyorum artık

Tamam canim silerim de neden düşünmüyorsun cocuk

Birşeyemi üzüldün canım öyle anladım ben

Yumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim sag tarafda bebegim ve 3. Kiz. Allah hepinizin gonlune gore versin ..
Allah sag salim kucana almayi nasip etsin.3 kizin mi senin.bende sendenim bende yumurtlama gunu tek iliski ile hamile kaldim 3 kizim geliyo benimde.sen test nen mi takip yaptin diyet felan uyguladin mi biraz anlatirmisin.amin sagol allah seninde gonlune gore verir insallah

Çok özür dilerek soruyoeum ya aranızda yeniyim bende bu ay denemeye başladım bu perhiz dediğiniz ne demek oluyor acaba

Kızlar 200 tane okudu annem 204 tanesi kaldı misafirlerim bitmek bilmiyor ya bebeğimi bile emzirip annemin kucağına veriyorum ayyy çok bunaldım ya
Yarın tamamlasam olurmu çok özür dilerim

K Khvekokusu20 canım ben 4 günde okuyamam malesef çalışıyorum inan hiç zamanım olmuyor ben biekereliğine okunup herkese hediye edilcek diye katıldım ayrıca ozaman da tatildeydim nasıl yapsam bilemedim ya((

Bende öylendemiştim şubatta deneyecek arkadaşlara armağan edilsin duamızı da ederiz olur böyle gercekten yetişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…