Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok elifem ya piki göremedim hic cok köyü olduğunu da göremedim evet koyuluk vardi ama pozitif olacak kadar değildi gecen ay piki cok guzel görmüştük hatırlarsın belki ama o eczaneden 5li testlerden di acaba bugun eczaneden 5li test mi alsam gecen ay 18. Gun piki gordum bugun 17. Günüm koyulaşıp pik yaklaşması lazimken boyle cıktı kararsiz kaldim bende
Canım kaçıncı günün.piki gördün mu.

Son düzenleme:
Canm bak buda ayin 6 si ve 7. Günlerine ait yani koyulup bi açılıp bor kapanıyor ne pozitifi gordum ne piki

Eklentiler

• 20180209_123218.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 174
Daha var catlamasina o zaman stres yaptiysan gecikebiliyor akıntı ağrı varmı

Akıntı yok cok az var ağrıda kasıklarıma ara ara batmalar oluyo iki üç gündür bel agrim var peki perhizi ne yapayim ki pazar gününe kadar eşime oyalayabilsem pazar 5. Gun oluyo ya oyalayıp pazar pik olmazsa ya simdilerde bozsam perhizi yarin yafa pazar pik olsa benim endisem catlamama degilde perhiz konusunda sıkıntıdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Elifemm-

Akıntı yoksa yumurtlamaya var daha genelde akıntı başladıktan 2yada en geç 3 gün içinde catliyor.o zaman birliktelik olsun derim ben bugün için perhizini çok tutma taze sperm olsun bence hemde senin esinde erken boşalma sorunu vardı demiştin sanki yoksa karistiriyormuyum perhizi uzun tutar san eşin hemen bosalabilir.

Kızlar Kadın doğum doktoru var instagramda bi kaç bişey sordum cevap yazmıştı.Adamın özel kliniği var.Tabi ben gebelikle ilgili sormuştum.Erkek bebek için soru sormayı utanıyorum.Düzgün anlaşılır bi şekilde yazacak arkadaşımız varmı bi kaç soru sorsak ona burda paylaşsak.Ben sormaya çok utanıyorum yaaa instagram hesabı olan biri yazsa özelden mesaj atsın soru soracak gönüllü adını yazarım doktorun.
Var mı aranızda gönüllü canlar
B Beybipattis sblkal M MRM01 N naznaz16

Nerdeymis kliniği canım. Adını yaz belki ben şansımı denerim

K Khvekokusu20 canım bencede herkes için bi defa daha okunsun bitsin. Ben kendi adıma herkes için tek tek de okurum sıkıntı değil ama vakti ve durumu müsait olmayan arkadaşlar var. Çok karışıklık oluyor. Herkes ismini yazsın. Zahmet olmazsa sende listeye ekler misin okunacak kişilerin isimlerini ve en kısa sürede başlayıp bitirelim. 7 gün olsun bence yine. 4 belki çalışan veya küçük çocuğu olanlar için zor olur. Bu süreden önce bitirmemiş veya bitiremeyecek gibi olanlar vakit dolmadan haber verirse onlarınkini de bölüşüp okuruz 7 gün sınırını geçmeyiz.

Tamam canim oyle yapalim okuyacak olanlar isimleriyle yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…