Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm neden önceden yazmadın ben herkes okudu sanıp duasını bile okudum K Khvekokusu20 ne olacak canm simdi ya okumak degilde mesele hatim duasını bile okumuştum eflatun arkadaşı gozden n mi kacirdik
Kızlar 200 tane okudu annem 204 tanesi kaldı misafirlerim bitmek bilmiyor ya bebeğimi bile emzirip annemin kucağına veriyorum ayyy çok bunaldım ya
Yarın tamamlasam olurmu çok özür dilerim

Canm nerler yaptin yumurtlama gunu tek iliski yazmissin ilişkinin ertesi günü tekrar test yaptin mo silikleşmişmiydi acaba
Yumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim sag tarafda bebegim ve 3. Kiz. Allah hepinizin gonlune gore versin ..

Valla kizlar bende bilmiyorum nasil yapilsin eksik kalmis okunmamis herkese bir kere okunup toplu dua yapilsin deniyor siz aranizda karar verin bana her turlu uyar karıştı yani iyice bende bilemedim

Yüklenen fotoğraf boyutundan dolayı yüklenemedi diyor yardımcı olurmusunız nasıl gönderecem şimdi tlfnum iPhone resim boyutu falan diyor yükleme yapamıyorum

Eki Görüntüle 2108599 Sırasına göre bugün sanki daha iyi sonuç verdi ilkkez yapıyorum o yüzden yardım istiyorum kızlar

İdrarı 2 damla damlatman yeterli canım, fazlası yanlış sonuçlara yol açabilir. İlk yaptıklarına 2 damla su damlatırsan o bulanıklık da geçer daha rahat anlayabilirsin koyulaşmayı.

Canm ben 204 okuyamamyan arkadasın kini okuyup duayı yenden yapsam yada duasını yaptığım icin sadece 204 okusam olmaz mı acaba

Kizlar ya bu internetten sipariş edilen testler insanı kanser eder yemin ediyorum bu ne ya

Aklı olan eczaneden 5li lerden alır daha kolay ve anlaşilir net hemen sonucu gösteriyor kac gundur allak bullak oldum ve bugün sanki siliklesmis bir silik cikiyo bir koyu anlamadim gitti

İdrarı 2 damla damlatman yeterli canım, fazlası yanlış sonuçlara yol açabilir. İlk yaptıklarına 2 damla su damlatırsan o bulanıklık da geçer daha rahat anlayabilirsin koyulaşmayı.
Çok sağol cnm evet ilk iki test fazla damlattım ama bugün sadece 4 damla tam net gösterdi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…