- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.261
Bende varım adım büşra canimTamam canim.herkes hemen gormuyor mesajlari herkes gorsun yazsin 1 2 gun icinde liste yapayim ben baslayalim
Aa adasmisiz senle canim benimdde ismm BusraBende varım adım büşra canim
:) memnun oldum canım yaygın bi isimAa adasmisiz senle canim benimdde ismm Busra
Akıntı yoksa yumurtlamaya var daha genelde akıntı başladıktan 2yada en geç 3 gün içinde catliyor.o zaman birliktelik olsun derim ben bugün için perhizini çok tutma taze sperm olsun bence hemde senin esinde erken boşalma sorunu vardı demiştin sanki yoksa karistiriyormuyum perhizi uzun tutar san eşin hemen bosalabilir.
Bilmiyorum cnm ya kafam çok karışık o yüzden vazgeçtim çocuk olayından şimdilikTamam canim silerim de neden düşünmüyorsun cocuk
Yok cnm valla hiç bişeye uzulmedim bilmiyorm icime bır isteksizlik düştüBirşeyemi üzüldün canım öyle anladım ben
AllAh korusun ama dış gebelik olma ihtimali olabilir m acaba bnm 5. 6 haftada 9444du kese gözüküyordu dış gebelik ve boş gebeliktede değer yükseliyorArkadaşlar düşük yapan ve bos gebelik geçirilen arkadaşlara bir sorum olacak teyzem en son 10 aralıkta adet gormus adeti geçdikçe doktora gitmis hamileisn demişler neyse dün 9 haftalık gitmis 6 haftalık görünüyor demis ne kese gözüküyor ne bebek demişler bos gebelik olabilirmiş beta değeri 54026 bu değer bos gebelikte bu kadar yükselir mi
AllAh korusun ama dış gebelik olma ihtimali olabilir m acaba bnm 5. 6 haftada 9444du kese gözüküyordu dış gebelik ve boş gebeliktede değer yükseliyor
Aynen canim:) memnun oldum canım yaygın bi isim
Amin inşallah. Allah gönlündekini versin204 salat-ı tefriciye yı de okudum tekrar hatmini okudum okuyan bütün arkadaşlarımdan da allah razı olsun umarim gönlümüzden gecen nasip olur bu mübarek cuma gunu
Bilmiyorum cnm rabbim yardımcısı olsun inşallah öyle değildirOyuzdeb mi deger bukadar yuksek canm
Amin cnm inşallah allah kabul etsin204 salat-ı tefriciye yı de okudum tekrar hatmini okudum okuyan bütün arkadaşlarımdan da allah razı olsun umarim gönlümüzden gecen nasip olur bu mübarek cuma gunu
Kızlar Kadın doğum doktoru var instagramda bi kaç bişey sordum cevap yazmıştı.Adamın özel kliniği var.Tabi ben gebelikle ilgili sormuştum.Erkek bebek için soru sormayı utanıyorum.Düzgün anlaşılır bi şekilde yazacak arkadaşımız varmı bi kaç soru sorsak ona burda paylaşsak.Ben sormaya çok utanıyorum yaaa instagram hesabı olan biri yazsa özelden mesaj atsın soru soracak gönüllü adını yazarım doktorun.
Var mı aranızda gönüllü canlar
B Beybipattis @sblkal @MRM01 N naznaz16
Yok cnm valla hiç bişeye uzulmedim bilmiyorm icime bır isteksizlik düştü
Kızlar benim ablam doktor biraz bu konuyu konuştuk kendisi inanmıyor.
Ama doktor arkadaşlarından deneyen olmuş kiz bebek için ugrasmislar. Erkek cocuklari varmış. Çin takvimi yumurtlama günü öncesi falan ugrasmislar ama yine çocukları erkek olmuş. Hatta bi arkadasi çok Ağlamış kızı olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?