- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.841
Cnm ewet haftaya denemem olcak insAllah dua edin Allahim insAlalh sağlıcakla ogluma hamile kalirimCanım sen yaptın deneme varmı
Cnm insAlalh dua edin haftaya denemem var i nsAlalh bu sefer ogluma hamile kalirim 4.de insAllah bizde hep o maviş takımları aliriz cok karışık duygulardayım hem çok yakin hem çok uzak sankim bilmiyomCanım sen yaptın deneme varmı
Ewet canim bende buna bakmistim bende tutmuo ikinci denedigin tutuo kiz icin ne zaman hamile kalmam gerekio acaba hangi yıllarEvet canm senin için yazmıştım
İşte bu yüzden çocuklarına hamile kaldığın ayı yılı sordum çünkü yöntem tutuyor tutmasına da tek anlamadığım konu kimisinde erkek 3 yıl kadın 4 yılda yenileniyor kimisinde de tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda kanı yenilenmiş oluyor
Hesaplarımı sana da yazayım hemen
Sen 3 yılda olmuş olursa 2011_2014_2017
Esin 4 yılda olmuş olursa 2012_2016_2020 de kan yenilenmiş oluyor buna göre de ilk çocuk kız ikinci erkek oluyor
Fakat sende tutan yöntem ise
Sen 4 yılda 2010_2014_2018 de
Esin 3 yılda 2012_2015_2018 de yenilenmiş oluyor senin bebisler bu yönteme göre tutuyor.. inşallah gönlünce olur sağlıcakla kucağına alırsın hayırlısıyla
Öncesini sonrasını bilmem ama kadının orgazm olmasının faydası var.Kızlar şimdi hep okuduklarımda önce kadın ç rahatlamalı ve vajinayı bazik yapmalı diyorlardı? Sizce de bunun etkisi var mı
Salavat-ı Tecriye canımokuyacagimiz salavati atar misim canim adim EYLEM
Sağıl canımÖncesini sonrasını bilmem ama kadının orgazm olmasının faydası var.
Bitiş günü bellimi@Durutertemiz veMiraa35 toplam 11 kişiyiz arkadaşlar..duamıza başlayalım ne kadar çabuk biterse o kadar iyi..Rabbim kabul etsin..isimlerinizi de özelden atın dua trsliminde herkez birbirinin adını okur ve teslim ederiz allahın izniyle..cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun
Ben adetten 15 gün once diye duydum seni yanlış yonlendirmeyim canim tipiklere bi bak istersen
@Durutertemiz veMiraa35 toplam 11 kişiyiz arkadaşlar..duamıza başlayalım ne kadar çabuk biterse o kadar iyi..Rabbim kabul etsin..isimlerinizi de özelden atın dua trsliminde herkez birbirinin adını okur ve teslim ederiz allahın izniyle..cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun
Cnm ewet haftaya denemem olcak insAllah dua edin Allahim insAlalh sağlıcakla ogluma hamile kalirim
Cnm insAlalh dua edin haftaya denemem var i nsAlalh bu sefer ogluma hamile kalirim 4.de insAllah bizde hep o maviş takımları aliriz cok karışık duygulardayım hem çok yakin hem çok uzak sankim bilmiyom
Yanlış yazmış olabilirim :)Kızlar özelden bana isimlerinizi atın bugün hayırlı günde salavat_ı tecriyeye başlıyoruz
Niyet ederken de lazim yanliz isim@Durutertemiz veMiraa35 toplam 11 kişiyiz arkadaşlar..duamıza başlayalım ne kadar çabuk biterse o kadar iyi..Rabbim kabul etsin..isimlerinizi de özelden atın dua trsliminde herkez birbirinin adını okur ve teslim ederiz allahın izniyle..cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun
Salati tefriciyeYanlış yazmış olabilirim :)
amin canım cümleten K Khvekokusu20Cumamiz mübarek olsun kızlar. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah. Hayırlısıyla gönlümüzdekini kucağımiza nasip etsin. Evlerimizden mutluluk ,huzur eksik olmasın. Evlatlarımızin güzel günlerini görelim insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?