Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen yaptın deneme varmı
Cnm ewet haftaya denemem olcak insAllah dua edin Allahim insAlalh sağlıcakla ogluma hamile kalirim
Canım sen yaptın deneme varmı
Cnm insAlalh dua edin haftaya denemem var i nsAlalh bu sefer ogluma hamile kalirim 4.de insAllah bizde hep o maviş takımları aliriz cok karışık duygulardayım hem çok yakin hem çok uzak sankim bilmiyom

Ewet canim bende buna bakmistim bende tutmuo ikinci denedigin tutuo kiz icin ne zaman hamile kalmam gerekio acaba hangi yıllar

Tekrar yazıyorum canm o zaman kız 4 yılda ,2010_2014_2018_2022 de
Erkek 3 yılda ,2012_2015_2018_2021 de kanı yenilenmiş oluyor bu durumda eşin 16.01 doğumlu olduğu içinde şuan onun kanı yenilenmiş oluyor fakat aynı senede yani 2018 de senin doğum gününden sonra 26.07 den sonra da senin yenileniyor 2019 ve 2020 senesine kadar kız senesi....çünkü eşin 2021 de kanı yenilenmiş olacak.umarim açıklayıcı olmuştur....

@Durutertemiz ve Miraa35 toplam 11 kişiyiz arkadaşlar..duamıza başlayalım ne kadar çabuk biterse o kadar iyi..Rabbim kabul etsin..isimlerinizi de özelden atın dua trsliminde herkez birbirinin adını okur ve teslim ederiz allahın izniyle..cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun

Eklentiler

• F9A7021F-571D-4751-AE6E-ED663596FC22.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 92
Bitiş günü bellimi

Canm kişi başına kaçar düşüyo benim adım aygül biliyorsunuz sanirim
Ben adetten 15 gün once diye duydum seni yanlış yonlendirmeyim canim tipiklere bi bak istersen

Hadi canım benim Allah rast getirsin inşallah. Senin de mutlu haberini almak nasip olsun inşallah valla hepiniz için dua ediyorum Allah hepinize sağlıklı hayırlı oğullar nasip etsin inşallah

Niyet ederken de lazim yanliz isim

Kizlar arkadaşların ismini liste halinde yapin ya boyle anlaşılır degil ayrıca ilk başladığımız zaman herkesin ismini söyleyecekmiyiz namaz kılınacak mi bir fikri olan aydınlatsın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…