- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.801
Canım Dr kim internetten mi yoksa dışardan mı ya bence diyet yeterli degil yum günü de aslında cok önemli peki vajen ph nasıl artırılacak bilgi verdim dr
amin.insallah.Rabbim dileyen herkese versin.resim verdi mi ?Amin Allah razı olsun canım burdaki arkadaslarimizada nasip olur ınş.tez zamanda
İşte benim hesapladığım yöntemde bu Rus ların kullandığı yöntem miş hep 1 kızı 1 oğlu varmış onların bu yöntemle belirliyor larmis ne kadar doğrudur bilemem Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarKızlar bir arkadaşımın 2 kıza vardı üçüncü bebeği 8 aylıkken karnında öldü.oda kızdı bebeği aldılar. Ogün orda rus bir doktor vardı bu olay 2016 ocak ayında oldu. doktor arkadaşıma 2017 de hamile kal.erkek olucak dedi neyse bizim arkadaş 2017 de hamile kaldı ve sonuç oğlu olacak.
..Canım doktor özel bi diyet veriyor.Buda vajen ph artırıyor ve sperm seçiminde etkili oluyor dedi.Şuanda bebek yapamayacağım için diyeti vermedi.Bu diyet doktor kontrolünde yapılacakmış.Yani adam tahlil felan yapacak.Gerekirse vitamin takviyesi yapacakmış.Diyet hamile kalmadan 3 4 ay önce başlamıyormuş.Diyeti yaparken de kontrole gidiliyormuş.Doktorun ismini yazmam doğru olmaz.Bütün detayları yazacağım
Yok canım devlete gitmiştim 4 lu test için bizim burda vermiyorlar ama gösterdi açmıştı bacakları :)amin.insallah.Rabbim dileyen herkese versin.resim verdi mi ?
Canım ikiside olur belli bir büyüklüğe erisince karından da gözükür ama en net alttan gözükür.radyologta görür canım farketmez.Elifemm- canım yumurta takibi karindan mi yoksa alttan ultrasonla mi oluyor? Benim bu yakinim radyolog illa kadın dogumcu mu gerek
Canım bekliyoruz inşallah benim 3 kızım var bende düşünüyorum ama kızım küçük ama canım detayları yaz olur muCanım doktor özel bi diyet veriyor.Buda vajen ph artırıyor ve sperm seçiminde etkili oluyor dedi.Şuanda bebek yapamayacağım için diyeti vermedi.Bu diyet doktor kontrolünde yapılacakmış.Yani adam tahlil felan yapacak.Gerekirse vitamin takviyesi yapacakmış.Diyet hamile kalmadan 3 4 ay önce başlamıyormuş.Diyeti yaparken de kontrole gidiliyormuş.Doktorun ismini yazmam doğru olmaz.Bütün detayları yazacağım
Canım sen yaptın deneme varmı
Canım merak etme yazacağım bütün detayları doktor çok tecrübeli söyledikleri çok mantıklı geldi bana yum gününe takıl lıp kaldık tek ilişki çok ilişki önemli değil diyor.Burda çok ilişkiyle erkek bebeğe hamile kalanı çok gördük.Tek ikişkiylede yum günü kıza hamile kalan da çok o yüzden bence önemli olan vajen ph artırı y lere ortam hazırlamak.Bu diyet ph artırıp ylere ortam hazırlıyor.Diyet her gün kaçamaksız uygulanacakmış.Israr edip diyeti alacağım.Benim bebişde 2 aylık biraz büyüsün hem diyet hemde yum gününü deneyeceğim.Oda yum içimde kalmasın keşke deneseydim dememek içinCanım bekliyoruz inşallah benim 3 kızım var bende düşünüyorum ama kızım küçük ama canım detayları yaz olur mu
Canm öğrenince bizimle de paylaş lütfen ne zaman öğrenirsin peki bu diyeti doktordanCanım merak etme yazacağım bütün detayları doktor çok tecrübeli söyledikleri çok mantıklı geldi bana yum gününe takıl lıp kaldık tek ilişki çok ilişki önemli değil diyor.Burda çok ilişkiyle erkek bebeğe hamile kalanı çok gördük.Tek ikişkiylede yum günü kıza hamile kalan da çok o yüzden bence önemli olan vajen ph artırı y lere ortam hazırlamak.Bu diyet ph artırıp ylere ortam hazırlıyor.Diyet her gün kaçamaksız uygulanacakmış.Israr edip diyeti alacağım.Benim bebişde 2 aylık biraz büyüsün hem diyet hemde yum gününü deneyeceğim.Oda yum içimde kalmasın keşke deneseydim dememek için
Senin kızlar kaç yaşında bide adam yüzde 80 diyor bu çok güzel umut verici
En kısa zamanda inşallahCanm öğrenince bizimle de paylaş lütfen ne zaman öğrenirsin peki bu diyeti doktordan
Kokulu sarımtrak yoğun akıntılar enfeksiyon iltihap habercisi oluyorKizlar vajinal akıntı vajenin ph dengesinin bozulduğu anlamına mi gelir
Kokulu sarımtrak yoğun akıntılar enfeksiyon iltihap habercisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?