Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Dr kim internetten mi yoksa dışardan mı ya bence diyet yeterli degil yum günü de aslında cok önemli peki vajen ph nasıl artırılacak bilgi verdim dr

Canım doktor özel bi diyet veriyor.Buda vajen ph artırıyor ve sperm seçiminde etkili oluyor dedi.Şuanda bebek yapamayacağım için diyeti vermedi.Bu diyet doktor kontrolünde yapılacakmış.Yani adam tahlil felan yapacak.Gerekirse vitamin takviyesi yapacakmış.Diyet hamile kalmadan 3 4 ay önce başlamıyormuş.Diyeti yaparken de kontrole gidiliyormuş.Doktorun ismini yazmam doğru olmaz.Bütün detayları yazacağım

Canm hesapladim 1.cocuk ta en son senin kanın yenilenmiş 2.cocuk ta kız görünüyor bu yönteme göre çünkü 2017 de kanın yenilenmiş fakat son adet tarihin doğum gününe denk geldiği için emin de olamadım erkek te olabilir eğer kanın yenilenmememiş ise tabi .. cinsiyet belli mi ikinci bebişinin..

İşte benim hesapladığım yöntemde bu Rus ların kullandığı yöntem miş hep 1 kızı 1 oğlu varmış onların bu yöntemle belirliyor larmis ne kadar doğrudur bilemem Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

..

Elifemm- canım yumurta takibi karindan mi yoksa alttan ultrasonla mi oluyor? Benim bu yakinim radyolog illa kadın dogumcu mu gerek
Canım ikiside olur belli bir büyüklüğe erisince karından da gözükür ama en net alttan gözükür.radyologta görür canım farketmez.

Canım bekliyoruz inşallah benim 3 kızım var bende düşünüyorum ama kızım küçük ama canım detayları yaz olur mu

Canım bekliyoruz inşallah benim 3 kızım var bende düşünüyorum ama kızım küçük ama canım detayları yaz olur mu
Canım merak etme yazacağım bütün detayları doktor çok tecrübeli söyledikleri çok mantıklı geldi bana yum gününe takıl lıp kaldık tek ilişki çok ilişki önemli değil diyor.Burda çok ilişkiyle erkek bebeğe hamile kalanı çok gördük.Tek ikişkiylede yum günü kıza hamile kalan da çok o yüzden bence önemli olan vajen ph artırı y lere ortam hazırlamak.Bu diyet ph artırıp ylere ortam hazırlıyor.Diyet her gün kaçamaksız uygulanacakmış.Israr edip diyeti alacağım.Benim bebişde 2 aylık biraz büyüsün hem diyet hemde yum gününü deneyeceğim.Oda yum içimde kalmasın keşke deneseydim dememek için
Senin kızlar kaç yaşında bide adam yüzde 80 diyor bu çok güzel umut verici

Canm öğrenince bizimle de paylaş lütfen ne zaman öğrenirsin peki bu diyeti doktordan

Kizlar vajinal akıntı vajenin ph dengesinin bozulduğu anlamına mi gelir

Benim akintilarim hep vardi adetten sonra cok olmasada yum zamanında artikp sonra devam ediyo cok cok aşırı diyemem ama afedersiniz mesela lavaboya gittiğimde uzayıp düşen bir akıntı diyeyim bu vajenin ph dengesinin bozulduğu anlamına mi gelir kokusuz kaşıntısız

Benimde hep akıntım olur aynı senin anlatığın gibi bio kadın fitil kullansana belkide enfeksiyon vardır.Bazen küçük yaralarda olabiliyor vajende hamile kalmadan önce muane şart.Bi doktora gözük istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…