Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yum dan sonra devam eden bir akıntı bu özele gidecem mecbur şansa bu ay karin altım feci ağrıyo kizlar ya hatta sanki arada içerde şişirilmiş balon var gibi bir ağrı ve bele atiyo aklima namaz icin hep abdest icin taharet aldığım icin olmus olabileceği geliyo namaza yeni başladım 2 aydır falan önceden de yikanirdim ama namaz icin bu akintilar yuzunden cok su kullanıyorum o geliyo aklima bilmiyorum ya burafa ki özeller de cok pahali ne bilim ya
Benimde hep akıntım olur aynı senin anlatığın gibi bio kadın fitil kullansana belkide enfeksiyon vardır.Bazen küçük yaralarda olabiliyor vajende hamile kalmadan önce muane şart.Bi doktora gözük istersen

Bahsettigin akıntı normal canım

Olabilir canım ordaki organlar soğuktan etkileniyorlar kadınlarin kendini dağa sıcak tutması lazım zaten.idrar yolu enfeksiyonuda ağrı yapar kasiklarda birde yumurta catladigi zaman karın boşluğuna sıvı dökülüyor oda ağrı yapabilir bir kaç gün daha sonrasında vücut tarafından ekiliyor tabi bu sıvı.

Ilk defa bukadar uzun siren bir agrim oldi normalde de yum zamanı 4.5 gun kaşık agrilarim cok okur zaten bakalim insallah altından kotu seyler cikmaz

Erkenden basliyim ki bir sıkıntı varsa fayda etsin adetten sonra çabuk etki etmez die düşünüyorum kizlar siz sogan kürüne nezaman uygun buluyorsunuz sizce

Ilk defa bukadar uzun siren bir agrim oldi normalde de yum zamanı 4.5 gun kaşık agrilarim cok okur zaten bakalim insallah altından kotu seyler cikmaz
Canım kesinlikle ayaklarını soğuk tuttuysan gerçekten beline bile ağrı çok vıruyor hatta beniö dizlerimde bile var ağrım düşün yani kasıklarımdan belime dizlerime ızanan ağrı

Acaba söyle mi düşünülüyor uyduruyorum bir sene erkek diper sene kız..2016 da kız olmuş ya 2017 erkek oluyo ona göre..ben 2012 de kız doğurdum ozaman soralamaya göre 2018 yine kız mı oluyo ?

Kızlar şimdi hep okuduklarımda önce kadın ç rahatlamalı ve vajinayı bazik yapmalı diyorlardı? Sizce de bunun etkisi var mı

Canim bu cevap banamiydi ilk bebegim erkek bunada erkek dio doktorum canim

Canımm nası mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim inşallah benim de 2 kızdan sonra bide oğluşum olur dua et bizlerede hayırlı olsunn

Canim bu cevap banamiydi ilk bebegim erkek bunada erkek dio doktorum canim[/inQUOTE
Evet canm senin için yazmıştım
İşte bu yüzden çocuklarına hamile kaldığın ayı yılı sordum çünkü yöntem tutuyor tutmasına da tek anlamadığım konu kimisinde erkek 3 yıl kadın 4 yılda yenileniyor kimisinde de tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda kanı yenilenmiş oluyor
Hesaplarımı sana da yazayım hemen
Sen 3 yılda olmuş olursa 2011_2014_2017
Esin 4 yılda olmuş olursa 2012_2016_2020 de kan yenilenmiş oluyor buna göre de ilk çocuk kız ikinci erkek oluyor
Fakat sende tutan yöntem ise
Sen 4 yılda 2010_2014_2018 de
Esin 3 yılda 2012_2015_2018 de yenilenmiş oluyor senin bebisler bu yönteme göre tutuyor.. inşallah gönlünce olur sağlıcakla kucağına alırsın hayırlısıyla

Acaba söyle mi düşünülüyor uyduruyorum bir sene erkek diper sene kız..2016 da kız olmuş ya 2017 erkek oluyo ona göre..ben 2012 de kız doğurdum ozaman soralamaya göre 2018 yine kız mı oluyo ?
İnanın bende tam bilemiyorum çünkü kişiden kişiye değişiyor galiba kimisinde erkek 3 yılda kadın 4 yılda yanda tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda kanı yenilenmiş oluyor şunu da belirtmek lazım doğum tarifleri doğru olması gerek bir de erkekler 4 buçuk yılıda buluyormus kanının yenilenmesi bende. Çok araştırıyorum ama bı türlü çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…