- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.821
Bahsettigin akıntı normal canımYok canm sadeve kokusuz kasintisiz ama yum zamani baya var sonra adet olana kadar rengi beyaza hafif bazen sarimsi olup adet zamanina kadar suren bir akinti
Benimde hep akıntım olur aynı senin anlatığın gibi bio kadın fitil kullansana belkide enfeksiyon vardır.Bazen küçük yaralarda olabiliyor vajende hamile kalmadan önce muane şart.Bi doktora gözük istersen
Bahsettigin akıntı normal canım
Olabilir canım ordaki organlar soğuktan etkileniyorlar kadınlarin kendini dağa sıcak tutması lazım zaten.idrar yolu enfeksiyonuda ağrı yapar kasiklarda birde yumurta catladigi zaman karın boşluğuna sıvı dökülüyor oda ağrı yapabilir bir kaç gün daha sonrasında vücut tarafından ekiliyor tabi bu sıvı.Yum dan sonra devam eden bir akıntı bu özele gidecem mecbur şansa bu ay karin altım feci ağrıyo kizlar ya hatta sanki arada içerde şişirilmiş balon var gibi bir ağrı ve bele atiyo aklima namaz icin hep abdest icin taharet aldığım icin olmus olabileceği geliyo namaza yeni başladım 2 aydır falan önceden de yikanirdim ama namaz icin bu akintilar yuzunden cok su kullanıyorum o geliyo aklima bilmiyorum ya burafa ki özeller de cok pahali ne bilim ya
Olabilir canım ordaki organlar soğuktan etkileniyorlar kadınlarin kendini dağa sıcak tutması lazım zaten.idrar yolu enfeksiyonuda ağrı yapar kasiklarda birde yumurta catladigi zaman karın boşluğuna sıvı dökülüyor oda ağrı yapabilir bir kaç gün daha sonrasında vücut tarafından ekiliyor tabi bu sıvı.
Testleri yapmıyosun dimiIlk defa bukadar uzun siren bir agrim oldi normalde de yum zamanı 4.5 gun kaşık agrilarim cok okur zaten bakalim insallah altından kotu seyler cikmaz
Testleri yapmıyosun dimi
Ben adetten 15 gün once diye duydum seni yanlış yonlendirmeyim canim tipiklere bi bak istersenErkenden basliyim ki bir sıkıntı varsa fayda etsin adetten sonra çabuk etki etmez die düşünüyorum kizlar siz sogan kürüne nezaman uygun buluyorsunuz sizce
Canım kesinlikle ayaklarını soğuk tuttuysan gerçekten beline bile ağrı çok vıruyor hatta beniö dizlerimde bile var ağrım düşün yani kasıklarımdan belime dizlerime ızanan ağrıIlk defa bukadar uzun siren bir agrim oldi normalde de yum zamanı 4.5 gun kaşık agrilarim cok okur zaten bakalim insallah altından kotu seyler cikmaz
Acaba söyle mi düşünülüyor uyduruyorum bir sene erkek diper sene kız..2016 da kız olmuş ya 2017 erkek oluyo ona göre..ben 2012 de kız doğurdum ozaman soralamaya göre 2018 yine kız mı oluyo ?İşte benim hesapladığım yöntemde bu Rus ların kullandığı yöntem miş hep 1 kızı 1 oğlu varmış onların bu yöntemle belirliyor larmis ne kadar doğrudur bilemem Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
herkes gerçek ismini yazsın duacılar başlayalım artık yaCanim isimlerini yazsin herkes yapalim insallahMiraa35 arkadas da ilgileniyor oda yapabilir listeyi isimler yazilinca
Canim bu cevap banamiydi ilk bebegim erkek bunada erkek dio doktorum canimCanm hesapladim 1.cocuk ta en son senin kanın yenilenmiş 2.cocuk ta kız görünüyor bu yönteme göre çünkü 2017 de kanın yenilenmiş fakat son adet tarihin doğum gününe denk geldiği için emin de olamadım erkek te olabilir eğer kanın yenilenmememiş ise tabi .. cinsiyet belli mi ikinci bebişinin..
Canımm nası mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim inşallah benim de 2 kızdan sonra bide oğluşum olur dua et bizlerede hayırlı olsunnBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Busra ismim canimherkes gerçek ismini yazsın duacılar başlayalım artık ya
Evet canm senin için yazmıştımCanim bu cevap banamiydi ilk bebegim erkek bunada erkek dio doktorum canim[/inQUOTE
İnanın bende tam bilemiyorum çünkü kişiden kişiye değişiyor galiba kimisinde erkek 3 yılda kadın 4 yılda yanda tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda kanı yenilenmiş oluyor şunu da belirtmek lazım doğum tarifleri doğru olması gerek bir de erkekler 4 buçuk yılıda buluyormus kanının yenilenmesi bende. Çok araştırıyorum ama bı türlü çözemedimAcaba söyle mi düşünülüyor uyduruyorum bir sene erkek diper sene kız..2016 da kız olmuş ya 2017 erkek oluyo ona göre..ben 2012 de kız doğurdum ozaman soralamaya göre 2018 yine kız mı oluyo ?
okuyacagimiz salavati atar misim canim adim EYLEMherkes gerçek ismini yazsın duacılar başlayalım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?