- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.021
Merhaba ben anlamadigim icin kendim hesaplamadim burdan bi arkadas hesapladi tutmuyo dedi.ben 04/11/1984 dogumluyum esim10/03/1980 buyuk kizim 19/02/2010 kucuk kızım 29/10/2015 ve sımdı kasım ayında hamıle kaldım kızım allahın ıznıyle augustos da dogum yapcam.7 ayın sonu olur ama kesın.buyuk kızımın dogum gunu bugun.ha ve esımın senesı dogru 1980 ama tam gunu dogru degıl.benımkı dogru bıde sen hesapla tutuyomu.İstersen bende bakabilirim sen tarihleri yaz hem kızlarına da bakmış oluruz ama tüm tarihleri ayrıntılı yazman gerek çünkü erkek 4 buçuk yılı buluyormus kan yenilenmesi sen hesaplardan da hangisi doğru bize de söyle olur mu bende bu yöntemi denemek istiyorum ama hangisi daha çok tutuyor merak ediyorum
falan buda 2 seçenek zaten kadinin 4 yıl ilanında hesap tutmayınca 3 yılı hesaplaşan bile otomatik diğeri çıkması gayet normal çünkü 2 seçenek var 3 yıl da tutmadı bu sefer 4 yılı denesen karından +1yil erkekten -1 yil çıkarıp tersi zaten otomatik çıkar hani atiyorum kiz erkek ikiz üçüz gibi seçenekler olup bu 3 yılı hesaplayıp tutmazsa 4 yıllık tan denemeyi hesaplayıp ücüzlar seçeneği olsaydi inanmak mümkün olurdu bilmiyorum kizlar ben mi yanlış düşünüyorumPeki erkek 3 yılda kadın 4 yılda olanı mı yoksa erkek kadın 3 yılda olanı mı denedin çünkü herkeste farklı oluyor birde diğerini dene bakalım ne çıkıyor
Eki Görüntüle 2113046
Slm kızlar bir bakarmısınız.Ben Şubat'ın 9 unda adet oldum . genelde 24 veya 25 günde bir adet olurum geçen ay yumurtlama günümü bulamadım kaçırdım belkide bu ayda cumadan beri overlasyon testi yapıyorum bu sabah böyle oldu normal şartlarda bugün yumurtlama olması lazımdı ama yine silik çizgiler. Cuma günü korunmalı ilişki oldu eşimle.bugün yumurtlarım diye 3 gün perhiz iyi diye düşündüm ama benim yumurtlama yok galiba birde siz yorumlasanız.yoksa bu aydamı kaçırdım offf ben bu işi beceremiycem galiba
Evet en koyuCanim cumadan beri yaptigin testlerin en koyusu bu mu
Evet en koyu
Aynı şeyleri paylaşıyoruz yaşamiszBenim buyuk kizimda 8 yasinda 2010 dogumu.kucuk kizim 2 yasinda hic bi yontem denemedim onda sık ılıskı ıle oldu aynı ılk kizim gibi.ama hic aklimda yoktu oglan olsun diye onun icin hic takmadim kafama kizima arkadas geliyo diye sevindim kizim cok yanlizdi.cokda sever ablasi kardesini.oynatir hep.inan sendede ogle olur kizina arkadas geliyo ne guzel. saun 15 haftalik hamileyim yontemi bende denedim burdan okudugumu uyguladum ama tutmadi.inan cok agladim uzuldum bi ara istemedim.dogru ya dogru erkek istedim ama suan cok pismanim.allah bogle nasip gormus.kucama alinci yavrumu manyak gibi neler dusundum dicem.seninde allah gonlune gore verir insallah.
Akıntı var , ama kasık ağrım geçen ay çok fazlaydı ama bu sefer arada bir ağrı gelip gidiyo belli belirsiz.kaçırdımmı diyorsun bu ayKeske aksamda testi tekrarlasaysin canm ya aksam pik yapti sabaha pikden sonraki siliklesme oldu (ama bence boyle degil ama bir ihtimal olabilir) yada aksama yada yarina pik yapar aksam saat 8 gibi 3 saat sıvı almadan testi tekrarla bu arada akintim kasik agrim varmi
Amin inşallahAllah hepinizin gönlüne göre versin umarım tüm isteyenlerin erkek bebeği olur
Akıntı var , ama kasık ağrım geçen ay çok fazlaydı ama bu sefer arada bir ağrı gelip gidiyo belli belirsiz.kaçırdımmı diyorsun bu ay
Aynen benım ıcın d ogle oglum olsaydıda kızlarımım yerı hep baska olcaktı.bız hep ayrımcılık gorduk evde abım hep daha cok sevıldı.hala da ogle onun ıcın ben hep dedım kızlarımı daha cok sevcem dıye.ama ıste bana nasıp degılmıs.ınsallah allah herkezın gonlune gore verır.nasıp kısmet meselesı.ınsallah bıde oglusun olur.Aynı şeyleri paylaşıyoruz yaşamisz
İşte üçüncüsünü erkek olucagim garantisi yok ben birde şundan şüpheleniyor un
Benim rahim ters acaba hızlı sperm ilerlemiştir mı yani hep kız olma ihtimali yüksek geliyor bana.ayni şekilde uzun süre ara verince ne yöntem ne bişe hiç denemedim yurdunda deşik kaldıktan sonra kafa dank etti keşke olsa erkek geleli bizede m maddi sıkıntılar var çok zor olur uç ncuyu yapma Allah'ım Herkül gönlüne göre versin.ben harkeze hak veriyorum bu ayrımcılıktan değil erkek istemek
Ben kendimi mesela erkek çocuğu büyütmeye uzak biliyorum kız annesi olmalıyım gibi.ama eşim bir erkek bebek çok istiyor.ama herşey hayatta istediğimiz gibi olmuyor.benim erkek çocuğum olsada ben kızlarını bağrıma basarım sahada onları ön planda tutarım yeminim var.onlari okutmak güzel hayat sunmak benim boynumun borcu.kizlarimi prenses gibi büyütücü Allah'ın izniyle kızıma o kadar duskunummi kızım benim tek servetin bir gün biz onu uzmadik benim kıymetlim yavrum onun göz yaşı için dağları delerim.ben sadece eşimin gonlud olsun .ama kız çocuğun bende yeri ayrı.ben çocukluk genç kızlık yaşayamadığı içinde uhde kaldı hepsini onlara yaptıracağım bir arkadaş gibi kızlarıma olacagim
Bu konudadq aynı şeyleri yaşamisz annem ve babam erkek diye abimgil benim iki abim avar o abim o bilir o eder bizi köle yaptılar halada aynı.ben bu yüzden feminist bir bayan oldum kadın haklarına karşı hep bir ılgım var.kizlariminin hakkı yenirse ve herhangi bir çocuğum haksızlık görürse parçalarım o insanları onlar benim en önemli varlığım.simdi kızım okulda ara beslenme saati var yanına gidip onu öpmek için n kendimi zor tutuyorum.cok duskunum.babamizda öyle kızıma canını verir.benim dünyada tek servetin evladım ve ben çok kolay hamile kaldım zorda olmadı çok şükür fakat benim için kızın okuması büyütülmesi dahi mühim.ama işte sim bir erkek evlat istiyor gönlü kalmasın ilerde yaşımız geçerse olmazsa pişman olurmuyum diye bakalım nasipAynen benım ıcın d ogle oglum olsaydıda kızlarımım yerı hep baska olcaktı.bız hep ayrımcılık gorduk evde abım hep daha cok sevıldı.hala da ogle onun ıcın ben hep dedım kızlarımı daha cok sevcem dıye.ama ıste bana nasıp degılmıs.ınsallah allah herkezın gonlune gore verır.nasıp kısmet meselesı.ınsallah bıde oglusun olur.
Tamam çok teşekkürlerBence kaçırmadın bazen bir iki gun geç çatlayabiliyor bence 3 gun daha testleri yap hatta günde 2 ye cikar cunki yum gunlerindesin kaçırma akintiñ eger uzayan iki parmak arasında kopmadan uzuyorsa yum zamanları testlerini yapmaya devam et cnm
doktora gittin mi canimrahim
toparlayamamis olabilir canim kendini ondandir lekelenme bence
Öncelikle herzaman söylediğim gibi bunların kesinlikle garantisi elbette yok bazı arkadaşlar saçma buluyorum demiş bende kesinlikle doğru deneyin bunu demiyorum yanlış anlaşılmak asla istemem kalp kırmaya da gerek yok o yüzden anlatmak istediğim bu iki yöntemi de belirlemek için iki çocuk olmadı gerekiyor ki hesaplama doğru olsun çünkü herkeste farklı olabiliyor kimsenin hayatını ayrıntılı bilemeyiz kimi düzenli kan verir kimi büyük rahatsızlık geçirmiştir bunlar bu yöntemi çürütüyor tabiki de gelelim iki yöntemi de ayrıntılı yazayım anlatmak isteğim konu da açıklığa kavuşur..kusura bakmayın sizide beklettim hesapladimMerhaba ben anlamadigim icin kendim hesaplamadim burdan bi arkadas hesapladi tutmuyo dedi.ben 04/11/1984 dogumluyum esim10/03/1980 buyuk kizim 19/02/2010 kucuk kızım 29/10/2015 ve sımdı kasım ayında hamıle kaldım kızım allahın ıznıyle augustos da dogum yapcam.7 ayın sonu olur ama kesın.buyuk kızımın dogum gunu bugun.ha ve esımın senesı dogru 1980 ama tam gunu dogru degıl.benımkı dogru bıde sen hesapla tutuyomu.
Bu konudadq aynı şeyleri yaşamisz annem ve babam erkek diye abimgil benim iki abim avar o abim o bilir o eder bizi köle yaptılar halada aynı.ben bu yüzden feminist bir bayan oldum kadın haklarına karşı hep bir ılgım var.kizlariminin hakkı yenirse ve herhangi bir çocuğum haksızlık görürse parçalarım o insanları onlar benim en önemli varlığım.simdi kızım okulda ara beslenme saati var yanına gidip onu öpmek için n kendimi zor tutuyorum.cok duskunum.babamizda öyle kızıma canını verir.benim dünyada tek servetin evladım ve ben çok kolay hamile kaldım zorda olmadı çok şükür fakat benim için kızın okuması büyütülmesi dahi mühim.ama işte sim bir erkek evlat istiyor gönlü kalmasın ilerde yaşımız geçerse olmazsa pişman olurmuyum diye bakalım nasip[/QUOTE ne guzel bak kızlarımıza sahıp cıkalım.aynen bızde kole olduk hep abıme.varsa yoksa abım.ınan suan da aynı kızlar yapar annemın ısını.abım arada bı arar okadar.ınan annem aradında da kac gun sonra arar noldu dıye.cokda uzdu geclınde annemlerı.ama nıyese hep o sevılır.hatta bı ara annemler evı felan abımın ustune yapmayı karar verdı anlıcan kızlara bısey yok.ben hep dedım kızımı daha cok sevcem okutacam destek olcam.belkıde allah bana o yuzden erkek bebek vermedı dıyorum belkı bende annem gıbı ayrımcılık yapcaktım.belkıde anneme cekmısımdır bellı mı olur.allah kızını sana bagıslasın ınsallah.bebegını de sag salım kucana alırsın ınsallah.cok ıyı bı anne oldugun kesın.ne guzel.kızlarımız bızden sanslı orası kesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?