- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.001
doktor cabuk toparlandigini soylediOlabilir Cnm senin durumun nasıl oldu
canim ben iyiyim cok sukur 1 adet bekle demisti doktorum ama e iyi diyince sansimi denwdim ama lekelenmelerim falan yok bugun sadece kasiklarimda siddetli agri vardi ama sebebini anlamadimOlabilir Cnm senin durumun nasıl oldu
benim 38 canim benim annemle ablamda 38 de hamile kaldilar bizde ırsi:)Arkadaslar sizin yaşlar kac ben 34 acaba 3.cu cocuk icin geçmi kaldım bugun hep bunu dusundum
sistiler mi canim bide iliski yumurtlama gunu mu olduGoguslerim hem ağrıyor hem sızlıyor kızlar sizce neden olabilir
Canım doktorun bilmemesine şaşrdım.Peki cinsiyet erkek olunca bu yömtem için yorum yaptımı?Bende bi doktorla görüştüm yum günü tek ilişki mi olsın dedim erkek bebek için oda hayır dedi tek ilişki çok ilişki önemli değil önemli olan vajen ph artırıp sperm seçimi etkilemek buda diyetle olacak erkeğin yapmasına gerek yok sadece kadın yapacakmış bu diyeti.Yum günü önemli değil dedi.Burdasblkal arkadaşımda yum günü yapmıştı fakat kız o yüzden diyette önemli bence.
Ayrıca yüzde 80 şans veriyorum dedi
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah ben yarın hastaneye gidecemdoktor cabuk toparlandigini soyledi
canim ben iyiyim cok sukur 1 adet bekle demisti doktorum ama e iyi diyince sansimi denwdim ama lekelenmelerim falan yok bugun sadece kasiklarimda siddetli agri vardi ama sebebini anlamadim
Kız kürtaj olalı 20 gunum oldu 11.gune kadar da kanamam vardı sonrasında temizlenip yikandim ışte bi haftadır ilişkiden sonra hep ya bır yada ıki gün sonrasında kahverengi lekelenmem oluyur goguslerimde hafif şişkinlik var ama çok agriyolarsistiler mi canim bide iliski yumurtlama gunu mu oldu
Canim genel olarak unutkansan b12 düşük olabilir bir baktir derim ama sadece bu konularda unutkanlik varsa fazla düşünüp takıyor olabilirsin acaba unuturmuyum eksik mi yaptim fazlami yaptim gibisinden stres yapıyorsundurElimden geldiğince tam okumaya calisacam canm benim bu konularda hep unutkanligil var namazda bile hep unutuyorum kaçıncı rekatdi acaba die ne biliyim ya niye böyle oluyo ki
amin canim cumlemizin seninde Rabbim yardimcin olsunHakkında hayırlısı olsun cnm inşallah ben yarın hastaneye gidecem
Ewet hanimlaarrr ben yumurtlamadiktan 12 saat icinde denedim ve bu tezi curuttum hic diyete dikkat etmemistik esimle fakat kadin L Lilarengim1 ime katiliyorum kadinnada sart erkegede
Hadi ben asidiktim kocacagizimdada hic mi y yoktu
Saka bi yana herkesin hakkina hayirlisiama cabalamak kuldan gonlumuzdeki ogluslara kavusmak dileklerimle
Amin cnm inşallahamin canim cumlemizin seninde Rabbim yardimcin olsun
Merhaba ben hem diyet yaptim hem ph degeri yuksek su ictim.diyet baya abarttim hata hic yemedim peynir felan.muz yedim hergun.testlerle catladiktan sonra iliski oldu esime kahve icirdim once bolgesel soguk dush yapti esim.ve bend karbonat taharet.ve derin iliski oldu.4 ay testlerle ne zaman catliyo felan diye takip yaptim.ah ve cinsel pehriz.bolca dua ettim.ama iste nasip degilmis.bu yontemi uyguladiktan sonra kesin erkek olcak sanettim.ve kenimi kiza hic alistirmadim ve cok baska bi hamilelikti kizlarima gore.ilk ogrendimde cok agladim hatta bi ara keske hic yapmasaydim iki kiz yeterdi dedim.ama simdi alistim 3 kiz fikrine.bende tutmadi yani yontem.doktoruma dedim bogle bogle.dedi nasil inaniyosun bogle seylere.ogle bisey yok dedi.okadar stres yaptim hep bosa.suan okadar laf duyorum ki anlatamam.gelen giden laf vuruyo.nasil bi millet olduk biz anlamiyom.guya muslumaniz.beni deli ediyolar.4 istiyo esim ama ben kararsizim.burda okuyorum ama bi kac kisi var 4 isteyen.allah gonlundekini verir insallah.ama nolur kizlar gene diyorum ama kendinizi kiza da alistirin.benim gibi yapmayin.sonra daha cok uzulursunuz.yontem herkezde tutmuyo yani.Kızlarının yaş aralığı aynı benim gibi
3.çocuk da neler denedin canım diyet uyguladınmı yoksa sadece yum günümü biraz anlatırmısın?
Merhaba bende testlerle hamile kaldim yumurtlama gununde yani ve kac ay diyet yaptim esim yapmadi bisey.ph degiri yuksek su ictim.ama benimkide kiz canim 3 kizima hamileyim.sen kac cocuk var.hayirlisi bogleymis.Ewet hanimlaarrr ben yumurtlamadiktan 12 saat icinde denedim ve bu tezi curuttum hic diyete dikkat etmemistik esimle fakat kadin L Lilarengim1 ime katiliyorum kadinnada sart erkegede
Hadi ben asidiktim kocacagizimdada hic mi y yoktu
Saka bi yana herkesin hakkina hayirlisiama cabalamak kuldan gonlumuzdeki ogluslara kavusmak dileklerimle
Peki kan yenilenmesi yöntemini denediniz mi baktınız mıMerhaba ben hem diyet yaptim hem ph degeri yuksek su ictim.diyet baya abarttim hata hic yemedim peynir felan.muz yedim hergun.testlerle catladiktan sonra iliski oldu esime kahve icirdim once bolgesel soguk dush yapti esim.ve bend karbonat taharet.ve derin iliski oldu.4 ay testlerle ne zaman catliyo felan diye takip yaptim.ah ve cinsel pehriz.bolca dua ettim.ama iste nasip degilmis.bu yontemi uyguladiktan sonra kesin erkek olcak sanettim.ve kenimi kiza hic alistirmadim ve cok baska bi hamilelikti kizlarima gore.ilk ogrendimde cok agladim hatta bi ara keske hic yapmasaydim iki kiz yeterdi dedim.ama simdi alistim 3 kiz fikrine.bende tutmadi yani yontem.doktoruma dedim bogle bogle.dedi nasil inaniyosun bogle seylere.ogle bisey yok dedi.okadar stres yaptim hep bosa.suan okadar laf duyorum ki anlatamam.gelen giden laf vuruyo.nasil bi millet olduk biz anlamiyom.guya muslumaniz.beni deli ediyolar.4 istiyo esim ama ben kararsizim.burda okuyorum ama bi kac kisi var 4 isteyen.allah gonlundekini verir insallah.ama nolur kizlar gene diyorum ama kendinizi kiza da alistirin.benim gibi yapmayin.sonra daha cok uzulursunuz.yontem herkezde tutmuyo yani.
Mrb kizlar 11. Kisi benim 1 haftadir giremiyirum kusura bakmayin. Sehir disindaydim geldim cok yogunum bu haftada.. ilk duada ben kendime de hepimiz adina niyetlendim okudim. Ne olur kusura bakmayin katilamayacagim ben bu hafta.. hakkinizi helal edin. Ara ara takipteyim Allah herpimizin dualarini kabul etsinCanim yazdığın isimleri biliyorum ama bunun disinda isim hatırlamıyorum. Kizlar iki rekat namazla isimleri niyet ederek baslarsak daha iyi olur inanarak okuyalim aksini dusunmeyelim Allah kabul etsin insallah amin
Evet canim tutmuyo bende son iki kizim erkek olmasi lagzim.Peki kan yenilenmesi yöntemini denediniz mi baktınız mı
İstersen bende bakabilirim sen tarihleri yaz hem kızlarına da bakmış oluruz ama tüm tarihleri ayrıntılı yazman gerek çünkü erkek 4 buçuk yılı buluyormus kan yenilenmesi sen hesaplardan da hangisi doğru bize de söyle olur mu bende bu yöntemi denemek istiyorum ama hangisi daha çok tutuyor merak ediyorumEvet canim tutmuyo bende son iki kizim erkek olmasi lagzim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?