- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.041
Amın cumlemız ınsallah.benım sadece buna degıl butun yontemlere ınancım kalmadı ama bakmakta fayda var tabı.sagol hesapladigin icin baya zamanini almistir .ben hıc anlamam bogle seylerden hatta gene anlamadım hangısı tutuyo sımdıÖncelikle herzaman söylediğim gibi bunların kesinlikle garantisi elbette yok bazı arkadaşlar saçma buluyorum demiş bende kesinlikle doğru deneyin bunu demiyorum yanlış anlaşılmak asla istemem kalp kırmaya da gerek yok o yüzden anlatmak istediğim bu iki yöntemi de belirlemek için iki çocuk olmadı gerekiyor ki hesaplama doğru olsun çünkü herkeste farklı olabiliyor kimsenin hayatını ayrıntılı bilemeyiz kimi düzenli kan verir kimi büyük rahatsızlık geçirmiştir bunlar bu yöntemi çürütüyor tabiki de gelelim iki yöntemi de ayrıntılı yazayım anlatmak isteğim konu da açıklığa kavuşur..kusura bakmayın sizide beklettim hesapladim
Bayan 4 yılda kan yenilenirse= 88_92_2000_2004_2008_2012_2016_2020
Erkek 3 yılda olursa 83_86_89_92_95_98_2001_2004_2007_2010_2013_2016_2019_2022..
Tam tersi yani bayan 3 yılda = 84_87_93_96_2002_2005_2008_2011_2014_2017_2020..
Erkek 4 yılda kan yenilenirse= 80_84_88_92_96_2000_2004_2008_2012_2016_2020.. şimdi 1.kiziniz 19.02.2010 yani 2009 da hamile kalmışsınız
2.kızınız 29.10.2015 yani 2015 te hamile kalmışsınız
3.bebekte 2017 de hamile kalmışsınız
Hepsini hesaplayinca da bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor...size hesapladiniz mı diye sormamın sebebi de buydu çünkü 2008 de ikinizde yenilenmişsiniz iki yöntem de de bakın aynı o yüzden iki çocuklu olan kişilerde de bu yöntem garanti oluyor benim tek çocuğum var fakat bilemiyorum çünkü aynı seneye denk geliyor ikinci çocuk 3.cocugu garantiliyor gibi duruyor Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ayrıca kızınızın doğum günü de Kutlu Olsun güzel mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah hayırlı doğumlar bu arada da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar konu sahibi arkadaşımızın oğlumu oldu bilen varmı
Ben demiyorum ki 1.cocuk bayan 3 erkek 4 senede kan yenilerse 2.cocuk bayan 4 erkek 3 senede diye iki çocuklu kişilerde yöntem daha belirgin ve kesinlikle kazanmış oluyor saçma filan da değil bayanın hesapladim 3 çocuğu da tuttuBana bunlar cok saçma geliyo niye dersen soyle söyleyeyim diyorsun ya boyle denedin tutmadı bari diger türlü dene die simdi zaten 2 seçenek var ya kiz ya erkek birde yine iki seçenek var ya kadin 4 yıl da kan yenilenme ya erkek 3 yılda yenilenme
falan buda 2 seçenek zaten kadinin 4 yıl ilanında hesap tutmayınca 3 yılı hesaplaşan bile otomatik diğeri çıkması gayet normal çünkü 2 seçenek var 3 yıl da tutmadı bu sefer 4 yılı denesen karından +1yil erkekten -1 yil çıkarıp tersi zaten otomatik çıkar hani atiyorum kiz erkek ikiz üçüz gibi seçenekler olup bu 3 yılı hesaplayıp tutmazsa 4 yıllık tan denemeyi hesaplayıp ücüzlar seçeneği olsaydi inanmak mümkün olurdu bilmiyorum kizlar ben mi yanlış düşünüyorum
Amın cumlemız ınsallah.benım sadece buna degıl butun yontemlere ınancım kalmadı ama bakmakta fayda var tabı.sagol hesapladigin icin baya zamanini almistir .ben hıc anlamam bogle seylerden hatta gene anlamadım hangısı tutuyo sımdı
Bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor sizde eğer bu yönteme göre doğum gününüzden 1_2 ay önce hamile kalsaymışsınız erkek olma olasılığı varmış tabi bu yönteme göre Allahım da bunu hayırlı kılmış sizin için sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Amın cumlemız ınsallah.benım sadece buna degıl butun yontemlere ınancım kalmadı ama bakmakta fayda var tabı.sagol hesapladigin icin baya zamanini almistir .ben hıc anlamam bogle seylerden hatta gene anlamadım hangısı tutuyo sımdı
Tamam anladım kac kere okudum ama haha.sımdı ben 4 yaparsam ne zaman yapsam erkek olur hangı sene.sagol amın ınsallah.cok sevınclıydı bugun kızım ne zamandır gun sayordu.Öncelikle herzaman söylediğim gibi bunların kesinlikle garantisi elbette yok bazı arkadaşlar saçma buluyorum demiş bende kesinlikle doğru deneyin bunu demiyorum yanlış anlaşılmak asla istemem kalp kırmaya da gerek yok o yüzden anlatmak istediğim bu iki yöntemi de belirlemek için iki çocuk olmadı gerekiyor ki hesaplama doğru olsun çünkü herkeste farklı olabiliyor kimsenin hayatını ayrıntılı bilemeyiz kimi düzenli kan verir kimi büyük rahatsızlık geçirmiştir bunlar bu yöntemi çürütüyor tabiki de gelelim iki yöntemi de ayrıntılı yazayım anlatmak isteğim konu da açıklığa kavuşur..kusura bakmayın sizide beklettim hesapladim
Erkek 3 yılda olursa 83_86_89_92_95_98_2001_2004_2007_2010_2013_2016_2019_2022..
Erkek 4 yılda kan yenilenirse= 80_84_88_92_96_2000_2004_2008_2012_2016_2020.. şimdi 1.kiziniz 19.02.2010 yani 2009 da hamile kalmışsınız
Hepsini hesaplayinca da bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor...size hesapladiniz mı diye sormamın sebebi de buydu çünkü 2008 de ikinizde yenilenmişsiniz iki yöntem de de bakın aynı o yüzden iki çocuklu olan kişilerde de bu yöntem garanti oluyor benim tek çocuğum var fakat bilemiyorum çünkü aynı seneye denk geliyor ikinci çocuk 3.cocugu garantiliyor gibi duruyor Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ayrıca kızınızın doğum günü de Kutlu Olsun güzel mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah hayırlı doğumlar bu arada da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
aslında cok merak ettım anlamadım cunku.kadının kanı yenılerse kız erkegın kanı yenılerse erkek mı oluyo.sımdı bende kadın 3 senede erkek 4 senede tutuyo dedın.ama sımdı ben 4 yaparsam hangı yıl olsa erkek olur.nolur bıraz acıkla.kafam karman corman oldu.hahaÖncelikle herzaman söylediğim gibi bunların kesinlikle garantisi elbette yok bazı arkadaşlar saçma buluyorum demiş bende kesinlikle doğru deneyin bunu demiyorum yanlış anlaşılmak asla istemem kalp kırmaya da gerek yok o yüzden anlatmak istediğim bu iki yöntemi de belirlemek için iki çocuk olmadı gerekiyor ki hesaplama doğru olsun çünkü herkeste farklı olabiliyor kimsenin hayatını ayrıntılı bilemeyiz kimi düzenli kan verir kimi büyük rahatsızlık geçirmiştir bunlar bu yöntemi çürütüyor tabiki de gelelim iki yöntemi de ayrıntılı yazayım anlatmak isteğim konu da açıklığa kavuşur..kusura bakmayın sizide beklettim hesapladim
Ben demiyorum ki 1.cocuk bayan 3 erkek 4 senede kan yenilerse 2.cocuk bayan 4 erkek 3 senede diye iki çocuklu kişilerde yöntem daha belirgin ve kesinlikle kazanmış oluyor saçma filan da değil bayanın hesapladim 3 çocuğu da tuttu
Hayır cnm doktorum yoktu muayene olamadım yarına kaldıdoktora gittin mi canim
Ja ben bundan once bı dusuk yaptım tam 4 ay once ozaman belkıde o erkektı.cunku kasım ayında hamıle kaldım ben bunda.nasıp degılmıs onun dunyalıgı yokmus.hıc dıkkat etmedım onda ben keske dıkkat etseydım.Bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor sizde eğer bu yönteme göre doğum gününüzden 1_2 ay önce hamile kalsaymışsınız erkek olma olasılığı varmış tabi bu yönteme göre Allahım da bunu hayırlı kılmış sizin için sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Bende hep söylüyorum hiç bir yöntemin kesinliği yok elbette ama insan bi umut diyor merak edip araştırıyoruz nasip kısmet bize de nasip olur inşallah sağlıklısindan hayırlısından erkek evlat..Sen soylediN die sana saçma demedim bu teziyi çıkaran düşünceye saçma dedim üzerine alınma ayrıca bu bayanda baska ablada yada d8ger bir kardeşte tutmuş olma ihtimali kesinat getirmez birde soyle birsey var bir tanidigim kadin 7 tane oğlan doğurmuş bu kadının hicmi bir oğlunda kan yenilenmesi olmamış yada annemi örnek vereyim annem hicmi babamin kan yenilenmesinde hamileliğini tutturmammis
Herşeyi bilen Allahtır düşüncemin arkasindayim bu yöntemler bana saçma geliyo bu yuzden cunku bu yöntemlere gore herkez cinsiyet secimi yaparsa doğanın kuralı nerde kalıyor yumurtlama zamanı ihtimalleri artırır ama sonuç yine Rabbimizin bize nasip ettiği olur sizin düşünceleriniz saçma geliyor demedim yanlis anlaşılmak istemem saygılar
Şimdi 2020 de ikinizdede kan yenilenmesi oluyor fakat eşinizin tam olarak doğum tarihini bilmeniz gerekiyor çünkü ikinizde aynı senede olduğu için bu sefer ay olarak hesaplanıyor bi de erkeklerin 4 buçuk yılı da buluyor mesala 1.1 1980 doğumlu diyelim haziran da yenilenmiş oluyor yani 4 buçuk yılı buluyormus kanın yenilenmesi o yüzden tam olarak doğduğu ayı bilmek gerekTamam anladım kac kere okudum ama haha.sımdı ben 4 yaparsam ne zaman yapsam erkek olur hangı sene.sagol amın ınsallah.cok sevınclıydı bugun kızım ne zamandır gun sayordu.
aslında cok merak ettım anlamadım cunku.kadının kanı yenılerse kız erkegın kanı yenılerse erkek mı oluyo.sımdı bende kadın 3 senede erkek 4 senede tutuyo dedın.ama sımdı ben 4 yaparsam hangı yıl olsa erkek olur.nolur bıraz acıkla.kafam karman corman oldu.haha
Hmm ama bılmıyoruz ya caktırmadan kaynanama sorım.gercı bı sorduydum oglesıne bılmıyodu tam ramazan ayı dı dıyo bılmem ne.ay olarak bılmıyo.yada hesaplıcam ramazan ayı ozaman ne zamana gelıyo.cokda anlarımya hesaptan haha.sagol.ınsallah allah herkezın gonlune gore verır.Şimdi 2020 de ikinizdede kan yenilenmesi oluyor fakat eşinizin tam olarak doğum tarihini bilmeniz gerekiyor çünkü ikinizde aynı senede olduğu için bu sefer ay olarak hesaplanıyor bi de erkeklerin 4 buçuk yılı da buluyor mesala 1.1 1980 doğumlu diyelim haziran da yenilenmiş oluyor yani 4 buçuk yılı buluyormus kanın yenilenmesi o yüzden tam olarak doğduğu ayı bilmek gerek
Erınmedem arastırdım kaynanam kesın ramazandı dedı ondan emınım.baktım yaz aylara gelıyo ozaman ramazan yanı 7 ayın ortası 8 artasına kadar.ya sımdı dahada kafam karıstı cunku erken yazılmıs olamaz ya esım hep gec yazdırılıyo yanı.esım asında 1979 dogumlu olmus oluyo.ve 7 ay yada 8 ayda dogmus oluyo.bence.sımdı hesapladıgın da karısmıs oldu sene yanlıs olunca.tutuyomu yınede.Şimdi 2020 de ikinizdede kan yenilenmesi oluyor fakat eşinizin tam olarak doğum tarihini bilmeniz gerekiyor çünkü ikinizde aynı senede olduğu için bu sefer ay olarak hesaplanıyor bi de erkeklerin 4 buçuk yılı da buluyor mesala 1.1 1980 doğumlu diyelim haziran da yenilenmiş oluyor yani 4 buçuk yılı buluyormus kanın yenilenmesi o yüzden tam olarak doğduğu ayı bilmek gerek
Bayan Mayıs 1980Bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor sizde eğer bu yönteme göre doğum gününüzden 1_2 ay önce hamile kalsaymışsınız erkek olma olasılığı varmış tabi bu yönteme göre Allahım da bunu hayırlı kılmış sizin için sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Merhaba 3 kız mı senın.dusunuyomusum bı tane daha.Bayan Mayıs 1980
Erkek nisan 1978
İlk çocuk Şubat 2006
İkinci çocuk Mart 2008
Üçüncü temmuz 2017
Bunada bakabilirmisin hamile başlangıç tarihlerini yazdım
Bu benim değil bir arkadaşın ona deniyoruz şuan hamile 3.cüyeMerhaba 3 kız mı senın.dusunuyomusum bı tane daha.
Evet şuan çalışmalardayımMerhaba 3 kız mı senın.dusunuyomusum bı tane daha.
Allah gonlundekını verır ınsallah.kac tane var senın.Arkadasın damı ıstıyo bıtane daha.4 yanı.ben 3 hamıleyım esım bıtane daha ıstıyo ama ben korkuyom.allah herkezın gonlundekını versın.doktora sor yumurtlama gunu erkek olma ıhtımalı yuksek mı dıye dogru mu dıye.Evet şuan çalışmalardayımdoktora geldim şimdi bekliyorum kontrol olucam bakalım ne diycek.birtürlü yumurtlama gününü tutturamıyorum baksın bakalım doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?