Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amın cumlemız ınsallah.benım sadece buna degıl butun yontemlere ınancım kalmadı ama bakmakta fayda var tabı.sagol hesapladigin icin baya zamanini almistir .ben hıc anlamam bogle seylerden hatta gene anlamadım hangısı tutuyo sımdı

Ben demiyorum ki 1.cocuk bayan 3 erkek 4 senede kan yenilerse 2.cocuk bayan 4 erkek 3 senede diye iki çocuklu kişilerde yöntem daha belirgin ve kesinlikle kazanmış oluyor saçma filan da değil bayanın hesapladim 3 çocuğu da tuttu

Bayan 3 yılda erkek 4 yılda kan yenilenirse yöntemi tutuyor sizde eğer bu yönteme göre doğum gününüzden 1_2 ay önce hamile kalsaymışsınız erkek olma olasılığı varmış tabi bu yönteme göre Allahım da bunu hayırlı kılmış sizin için sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Tamam anladım kac kere okudum ama haha.sımdı ben 4 yaparsam ne zaman yapsam erkek olur hangı sene.sagol amın ınsallah.cok sevınclıydı bugun kızım ne zamandır gun sayordu.
aslında cok merak ettım anlamadım cunku.kadının kanı yenılerse kız erkegın kanı yenılerse erkek mı oluyo.sımdı bende kadın 3 senede erkek 4 senede tutuyo dedın.ama sımdı ben 4 yaparsam hangı yıl olsa erkek olur.nolur bıraz acıkla.kafam karman corman oldu.haha

Sen soylediN die sana saçma demedim bu teziyi çıkaran düşünceye saçma dedim üzerine alınma ayrıca bu bayanda baska ablada yada d8ger bir kardeşte tutmuş olma ihtimali kesinat getirmez birde soyle birsey var bir tanidigim kadin 7 tane oğlan doğurmuş bu kadının hicmi bir oğlunda kan yenilenmesi olmamış yada annemi örnek vereyim annem hicmi babamin kan yenilenmesinde hamileliğini tutturmammis

Herşeyi bilen Allahtır düşüncemin arkasindayim bu yöntemler bana saçma geliyo bu yuzden cunku bu yöntemlere gore herkez cinsiyet secimi yaparsa doğanın kuralı nerde kalıyor yumurtlama zamanı ihtimalleri artırır ama sonuç yine Rabbimizin bize nasip ettiği olur sizin düşünceleriniz saçma geliyor demedim yanlis anlaşılmak istemem saygılar

Ja ben bundan once bı dusuk yaptım tam 4 ay once ozaman belkıde o erkektı.cunku kasım ayında hamıle kaldım ben bunda.nasıp degılmıs onun dunyalıgı yokmus.hıc dıkkat etmedım onda ben keske dıkkat etseydım.

Bende hep söylüyorum hiç bir yöntemin kesinliği yok elbette ama insan bi umut diyor merak edip araştırıyoruz nasip kısmet bize de nasip olur inşallah sağlıklısindan hayırlısından erkek evlat..

Şimdi 2020 de ikinizdede kan yenilenmesi oluyor fakat eşinizin tam olarak doğum tarihini bilmeniz gerekiyor çünkü ikinizde aynı senede olduğu için bu sefer ay olarak hesaplanıyor bi de erkeklerin 4 buçuk yılı da buluyor mesala 1.1 1980 doğumlu diyelim haziran da yenilenmiş oluyor yani 4 buçuk yılı buluyormus kanın yenilenmesi o yüzden tam olarak doğduğu ayı bilmek gerek

Hmm ama bılmıyoruz ya caktırmadan kaynanama sorım.gercı bı sorduydum oglesıne bılmıyodu tam ramazan ayı dı dıyo bılmem ne.ay olarak bılmıyo.yada hesaplıcam ramazan ayı ozaman ne zamana gelıyo.cokda anlarımya hesaptan haha.sagol.ınsallah allah herkezın gonlune gore verır.

Erınmedem arastırdım kaynanam kesın ramazandı dedı ondan emınım.baktım yaz aylara gelıyo ozaman ramazan yanı 7 ayın ortası 8 artasına kadar.ya sımdı dahada kafam karıstı cunku erken yazılmıs olamaz ya esım hep gec yazdırılıyo yanı.esım asında 1979 dogumlu olmus oluyo.ve 7 ay yada 8 ayda dogmus oluyo.bence.sımdı hesapladıgın da karısmıs oldu sene yanlıs olunca.tutuyomu yınede.

Bayan Mayıs 1980
Erkek nisan 1978
İlk çocuk Şubat 2006
İkinci çocuk Mart 2008
Üçüncü temmuz 2017
Bunada bakabilirmisin hamile başlangıç tarihlerini yazdım

Evet şuan çalışmalardayımdoktora geldim şimdi bekliyorum kontrol olucam bakalım ne diycek.birtürlü yumurtlama gününü tutturamıyorum baksın bakalım doktor
Allah gonlundekını verır ınsallah.kac tane var senın.Arkadasın damı ıstıyo bıtane daha.4 yanı.ben 3 hamıleyım esım bıtane daha ıstıyo ama ben korkuyom.allah herkezın gonlundekını versın.doktora sor yumurtlama gunu erkek olma ıhtımalı yuksek mı dıye dogru mu dıye.

kizlar namazla basladim salavati tefriciyeye niyetimi de ettim ama cok agir okuyorum 100 tanesini bir arkadasima versem okusa olur mu kendisi bayagi bilgili bu konularda o olur dedi ama sizede soyleyeyim dedim

Arkadaşlar kazaya kalan baya bi oruç borcum var oruclarimi tutmayı düşünüyorum yanlız ovulasyon testiyle nasil yaparim etkilermi testleri yardimci olurmusunuz

Canm hesapladim daha öncede bahsettiğim gibi iki türlü hesaplama yapıyorum 1.hesaplama da bayan 3 yılda , erkek 4 yılda kan yenilenirse sonuç = 1.cocuk erkek 2.cocuk kız 3.cocuk yine kız çıkıyor
2. Yöntem le de hesaplama yaptım 1.2.3. çocuk da erkek çıkıyor bu da erkek oluyor yani..
hangisi size uydu acaba çocukların cinsiyetinide yazabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…