Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hiç fırsat bulup soramadım sana canım uzayan akıntıyı görüptemi oldu yoksa şeffaf akıntıyı görüpmü
Ben anlamam akintidan hic dikkat etmedim .test guvendim yaptim testleri de 4 ay yaptim ve hep ayni zamanlarda pik yapip catladi.pik yapiyo ama gec siliniyodu bende yani gec catliyodu.ama sonuc kiz genede testlere cookk para verdim

Bende okudum öyle white tan bahsediyorsun dimi.kız için çok uğraştı 3.oğlu geliyor.o yüzden artık inanmıyorum yöntem filan tamamen nasip rabbim diledigine kız veriyor diledigine erkek hepimizin bir yerden imtahanı bunlar o yüzden çok takmamak oluruna bırakmak lazım.bazı erkeklerde Y spermi bazılarında X spermi fazla sanırım tamamen böyle düşünüyorum artık çevremde hep gördüğüm oğlu olanın peşine oğlan kızı olanın kızı oluyor.Allah im sen gonullerdekini nasip et.amin

Bende okudum öyle white tan bahsediyorsun dimi.kız için çok uğraştı 3.oğlu geliyor.o yüzden artık inanmıyorum yöntem filan tamamen nasip rabbim diledigine kız veriyor diledigine erkek hepimizin bir yerden imtahanı bunlar o yüzden çok takmamak oluruna bırakmak lazım.bazı erkeklerde Y spermi bazılarında X spermi fazla sanırım tamamen böyle düşünüyorum artık çevremde hep gördüğüm oğlu olanın peşine oğlan kızı olanın kızı oluyor.Allah im sen gonullerdekini nasip et.amin

Mrb arkadaslar .. benim hic bekleemedigim bir suprizim varrr.. tam 1 sene olmustu .bu bir senenin 2 3 ayi gun asiri iliski denedim olmayinca gittim prolaktin yuksekmis ilac kullandim.4 5 ay sizi takip ettim yumurtlama zamani denedim. Baktim olmuyor bu ay dr um ilac tedavisi baslayacakti ki reglm 1 hafta gecikince yaptim vee ve sonuc .. Allahim isteyenlerin kucaklarini doldur yarabbimm..

Hayırlı olsun cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah

Allah gönlüne göre versin canımkızınmı vardı yöntem denedinmi

Reglimin 13. Gunu ve 21. Gunleri olmus iliskilerim o da artik olmuyor nasilsa diye birakmistik korunmayi. Yani hem iliski aralari cok uzun hem seperm kalotesi yok ama veren Allahm her turlu veriyor. Siiznde dualariniz cok uzerimde herkesten Allah razi olsun herkes diledigini kucagina alsin insallah

Maşallah canım ne güzel net çıkmış öyle.hayırlı olsun ❤❤

Normalde o şeffaf akıntı olunca çatlamıyormu ben öyle biliyordum
Çatlama çok yaklaşınca bol geliyor catladiktan sonra yoğunluğu ve miktarı azalmaya başlıyor yaklaşık 12 saat sonra şeffaf renk beyaza dönmeye basliyor

Bende uzayan akıntıyı gördükten sonraki gün denemiştim
Ne renkti akintin hatirliyormusun.birde sen soldan yumurtlayip sağa yatmistin demi.neden sola yatmadin yada düz sırt üstü yatsaydin keşke spermler sol yumurtaliga yüzmek için hemde yer çekimine karşı zaten enerjilerini tüketmiş oluyor.ama ışte rabbimden biseyler aksaklıklar sebep oluyor.

Beyaza dönüncemi olması lazım birliktelik
Hayır beyaza dönünce asidiklesiyor ortam kesinlikle denememek lazım.akıntının bol olduğu çamaşırı islattigi zaman sıkı takiple catlamaya en yakın ani yakalamak lazım.bol akintida bile birliktelikte şans yüksek oluyor bence

Bu sefer anladım galiba yada agrı olunca denesem daha iyi olmazmı ben testlerle ugraşmak istemiyorum sıkılırım

Psikolojim şuan yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…