Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben de 1.70 boyunda ve 65 kiloyum 38 bedenim. Aslında normalim ama biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu. İlk kızımı doğurduğumda tam 50 kiloya kadar düşmüştüm 34 beden idim ne güzel. Ama şimdi 38 hiç memnun değilim.

Yapmaa gözünü seviimmm arkadasim manken gibisin maşallahh. 38beden candir. Ben 40 bedenim ilk kizima hamileyken 36 bedendim (( simdi hayal gibi. Zaten tum kıyafetleri dagittim kiyamadiklarimi kizlarima ayirdim

Kizlar ben okadar zayif sevmiyom ya yeni evlendiğinde 68 kiloydum cok çirkindim 70 baya iyiydi yani bilmiyom benim yuzden cok gidio basenlerd3 kaliyo ondan belki fazla verince çirkin oluyorum ama 38 beden cok zayif kadin dediğim azcik etli butlu olacak ahahah

Nasil yapıyorsun canm belki bizede fayda olur
Canım sabahları yarım elma, bi salatalık, bir limonun suyunu, ıspanak/maydanoz/dereotu evde hangi yeşillik varsa ondan ekleyip bir de su ekleyip blendırdan geçirip içiyorum. Bazen taze zencefil, keten tohumu, kenevir tohumu, kereviz sapı vb. de ekliyorum. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne yersem yiyeyim porsiyona dikkat etmeye çalışıyorum. Ama çok şükür iyi geliyor enerji veriyor bayağı.

Kizlar ben sogan suyu içmeye başladım 10 gündür içiyorum kasiklarim.ve belik şubat ayında cok ağrıyordu onun icin başladım zaten ı ağrılar icin kadin doğuma gittim alttan muane ile rahim ve yumurtalıklarda sıkıntı yok kist yok dedi.

Simdi size soruyorum sogan suyuna devam edeyim mi 15 yoksa sikint8 yokmuş 10 gun yeterli li mi bazılarında gecikme yapıyomuş korktum bugun 34 günüm yarin mutlaka regl olmam lazım ama belirti falan yok yani
Elifemm- sen bu konuda bilgilisin sogan suyu denemişmiydin

Evet canım 3 kızım var yaşları 11 3 en küçüğü 14 aylık canım 4.düşünüyorum bi tanede oğlum olursa inşallah istiyoruz allahım inşallah isteyen herkese nasip der

Evet canım 3 kızım var yaşları 11 3 en küçüğü 14 aylık canım 4.düşünüyorum bi tanede oğlum olursa inşallah istiyoruz allahım inşallah isteyen herkese nasip der
Amin insallah.herkez her iki duyguyu da tatar insallah.evet tamam hatirladim.masallah kizlarina.sen daha denemelerde degildin kizin kucuk diye.ne zamana dusunuyosun canim.fazlada bekleme bence.zaten hamile kalman bi kac ay 9 ay da hamilelik kizin iki yasina girmis olur.tabi cocuguna da bagli.benim kucuk kizim buyugune gore cok akilli uslu.uykusu felan duzenli.onun icin fazla beklemedim.3 kizim da bogle olursa bitane daha dusunebilirim.ama bilemiyorum.insallah birde oglusun olur.sende mavi mavi ciciler alirsin.kizim olcak ama aklim hala o mavilerde.allah herkeze her ikisini de tatirir insallah.

Yapmaa gözünü seviimmm arkadasim manken gibisin maşallahh. 38beden candir. Ben 40 bedenim ilk kizima hamileyken 36 bedendim (( simdi hayal gibi. Zaten tum kıyafetleri dagittim kiyamadiklarimi kizlarima ayirdim
Ben de 34 beden pantolonlarımı falan saklıyorum. Belki bir gün içine girerim diye. Ama olmayacak gibi sanki. Ben de dağıtırım yakındır yani. Çok yiyorum yemesem belki veririm ama gel gör ki tutabilsem kendimi. Bence senin de boyuna göre kilon iyi cnm. Sağlığımız yerinde olsun da tek derdimiz kilo olsun veririz onu da inşallah.

Bende bu konuyu arastiriyorum günlerdir. Senin adetlerin duzenlimidir normalde. Deneyenlerde bahsettiğin agrilari yasamışlar canim. Akintinda bi degisiklik oldumu?

Adet lerim 35 günde bir genelde bu ağrılar önceden vardi o yuzden sogan suyu içtim bugun 11. Gun ama içmedim artik 10 gun günde iki kere yaptim doktorda kist falan yok deyince ne olur ne olmaz 5 gun daha devam etmedin aslinda benim akintilarim hep yoğundur kuru degilim o yuzden bir fark yoktu bu akıntı yoğunluğu iyi birdey mi onu da anlamış degilim ya
Bende bu konuyu arastiriyorum günlerdir. Senin adetlerin duzenlimidir normalde. Deneyenlerde bahsettiğin agrilari yasamışlar canim. Akintinda bi degisiklik oldumu?

Yok canım bu yıl düşünmüyorum 2019 olabilir kızlarım akıllı maşallah 4.de bakabilirim o cesaret var canım cok şükür de biraz zor oldu son numara bakımı falan ormancılık kızım 1 yaşındaydı sonuncu hamile kaldığında bide hamileliğim zor geciyor Ayy inşallah Cansın ağzın bal yesin o Maviş Maviş ciciler canım allahım isteyen herkese versin inşallah bir oğlum olurda burda sizlerle paylaşırım

Insallah olur.ben yapmasamda burayi okumayi birakmicam sizleri merak ederim insallah buraya guzel haberini yazarsin.ay ne guzel.4 bakabilirim cesarertim var diyon bende yok o cesaret iste.ben geceleri cok zorlaniyom esimin dedigi gibi uykuyu seviyorum ben herhalde.ateslenir panik olurum.sanki bakamam gibi geliyo.ben 3 bebegi de esim istiyo diye yaptim.belki oglan olur dedim.bi kizim bi oglum olsa belki hic yapmazdim.nasip iste.burda herkeze nasip olur insallah o mavis mavis cicileri almak.allah herkezin gonlune gore verir insallah.

Kızlar eşim dün arkadaşının eşinin hamile olduğunu ve oglu olacağını söyledi iki kızları varmış ALlahım bize de isteyen herkese nasip eder inşallah bir yanım çok istiyor bir yanım yok kızların sana yeter diyor ben ne yapacam Kızlar bu kararsızlık insanı bitiriyor bazı arkadaşlarımıza bakıyorum istiyor ve deneme yapıyor ve bende böyle bön bön bakıyorum

Üçüncü kızında yöntem denedinmi canım
Hayir canim kazayla olan bi iliskiydi adetimin bittigi gun korunmasiz iliskim olmustu. O zamanlar 21 gune bir regl olurdum 4.gun regl bitmisti sanirim benim yumurta 2 veya 3 gun sonra catladi cok iyi hatirliyorum catlama sivisini 2 veya 3.gun olmustu kismet canim

Gecemavisim nasılsın cnm kanaman varmı hala bnm 9. Günüm ve hala leke geliyor yarın doktor randevum var gidip durumu anlatcm
8.gündeyim canim hala leke geliyor. Sabirla bitmesini bekliyorum. Burda yazilanlardan kurtajdan sonraki ikinci adetin gec oldugunu okudum biraz canim skldı insallah bizde öyle olmaz herseyide cok takmak istemiyorum aslında bu ay beslenmemize cok dikkat ediyorum nisanda denicez insallah.
tutmazsa o zaman hüsran olur benim için
Insallah tutar 1 yıldır bebek düşuncesi beynimi cok yordu. Rabbim bekletmesin bekleyenlerinde yardimcisi olsun aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…