- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.661
Insallah hem hormonlarina baktir hemde kan pihtilasma faktorlerine baktir dr una soyle dusuk hikayeni anlattEvet cnm ıki düşük oldu aynen dediğin gıbı doktora gidecem oda bu ayki adetimi bekliyorum 3.günü gidecem hormonlarimia falan baktiracam muayene olacam inşallah bi sorun çıkmaz çok istiyorum küçük bi bebisimin olmasını rabbim BEN ve bnm gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Insallah rabbim sanada nasip edecektir arkadasim..Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende çok istiyorm olmasını bu ayki adetimi bekliyorum 15 mart gibi olurum ondan sonra korunmayı bırakacam inşallah rabbim hemen nasip eder
Allahın izniyle hepsini anlatacam Cnm inşallah bi sorun çıkmadan gebe kalırım dayımın kızı 28 ocakta evlendi ve evlendiği gece adet oldu ve dün hamile olduğunu öğrendi henüz 36 günlük evli ve ablasının hamile olduğunu görüyordum rüyamda demekki kısmet onsymisInsallah hem hormonlarina baktir hemde kan pihtilasma faktorlerine baktir dr una soyle dusuk hikayeni anlatt
Inşallah Cnm çok sağolInsallah rabbim sanada nasip edecektir arkadasim..
Benimde testim böyle çikti bugun yaa. Bende 13teyim kacirdikmi acaba??? Aslinda senin yumurtan 11.gun catlamis olmali. Duzenliyse adetinArkadaşlar tahmini ne zaman pik yapar bugun 12.günüm 25 günde bir oluyorum kaşındım var ona gore fitil kullanicamEki Görüntüle 2119108
Agri ve akinti var mi cnmArkadaşlar tahmini ne zaman pik yapar bugun 12.günüm 25 günde bir oluyorum kaşındım var ona gore fitil kullanicamEki Görüntüle 2119108
Yok canim test bigun once daha acıktı agrin var sağlı sollu akıntı var kaşıntıda var erken yumurtlama diye dikkat ettim yani cunkubbenim dongum takvimde cumartesiydi ama testler silik koyulaşmaya bigun basladi gece birdaha yapicamAgri ve akinti var mi cnm
Fitili zaten bilincli kullananlar var. Alkali yapiyormuş vajinayi. Kullanmanda bir sakinca yokki. Ben hiç şikayetim olmamasina ragmen kullanmistim. Testlerine etki etmez sadece gece yatarken yerlestiriyosun fitili sonrasında ilişki yasakNe diyorsunuz kızlar fitil kullaniyimmi fena kaşıntim var
Canim testine göre çatlama yakin gibi değil. Pik yapmasi icin c den koyu yada ayni renk olmali. Bence fitili kullan bu gece yarinki testin insallah pik yaparTest icin demedim canim belki sabah falan catlarsa iliski olmasi gerek ozaman napicam anlamında dedim risk aliyimmi yani ama mantarda gebelige engeldir degilmi
Buyuk ihtimal mantar olmusun cnm mantar akintisi sut kesigi gibidir bence fitil kullan cunku erkek bebek icin mantar enfeksiyon olmamali diye duydum ozellikle kullaniyorlar ismide biokadin diye duymustum cnmNe diyorsunuz kızlar fitil kullaniyimmi fena kaşıntim var
Cnm her ay yum cat olmas farkli gunlerde olabilir illaki takvime aldanma takvime inanipta iliski olmasin yaniltabilirYok canim test bigun once daha acıktı agrin var sağlı sollu akıntı var kaşıntıda var erken yumurtlama diye dikkat ettim yani cunkubbenim dongum takvimde cumartesiydi ama testler silik koyulaşmaya bigun basladi gece birdaha yapicam
Evet canimBu test loboquickminurecrin
Takvimi kaale almadim alsaydım cumartesi diyordu canim test üzerinden gidiyorum 3 . Ay bu ay eşim bu ay son dedi yaşı 38 40 oldum diyo bekleyemem diyo atis serbest olacakmis bi au son şansım yani bidaha test mest isteme almam dediCnm her ay yum cat olmas farkli gunlerde olabilir illaki takvime aldanma takvime inanipta iliski olmasin yaniltabilir
Arkadaşlar bunu simdi yaptim ne diyorsunuz herkes yattimi bu gece tekrarlayimmiEki Görüntüle 2119288
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?