Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah hem hormonlarina baktir hemde kan pihtilasma faktorlerine baktir dr una soyle dusuk hikayeni anlatt

Insallah rabbim sanada nasip edecektir arkadasim..

Insallah hem hormonlarina baktir hemde kan pihtilasma faktorlerine baktir dr una soyle dusuk hikayeni anlatt
Allahın izniyle hepsini anlatacam Cnm inşallah bi sorun çıkmadan gebe kalırım dayımın kızı 28 ocakta evlendi ve evlendiği gece adet oldu ve dün hamile olduğunu öğrendi henüz 36 günlük evli ve ablasının hamile olduğunu görüyordum rüyamda demekki kısmet onsymis

Ne diyorsunuz kızlar fitil kullaniyimmi fena kaşıntim var
Fitili zaten bilincli kullananlar var. Alkali yapiyormuş vajinayi. Kullanmanda bir sakinca yokki. Ben hiç şikayetim olmamasina ragmen kullanmistim. Testlerine etki etmez sadece gece yatarken yerlestiriyosun fitili sonrasında ilişki yasak

Test icin demedim canim belki sabah falan catlarsa iliski olmasi gerek ozaman napicam anlamında dedim risk aliyimmi yani ama mantarda gebelige engeldir degilmi

Test icin demedim canim belki sabah falan catlarsa iliski olmasi gerek ozaman napicam anlamında dedim risk aliyimmi yani ama mantarda gebelige engeldir degilmi
Canim testine göre çatlama yakin gibi değil. Pik yapmasi icin c den koyu yada ayni renk olmali. Bence fitili kullan bu gece yarinki testin insallah pik yapar

Cnm her ay yum cat olmas farkli gunlerde olabilir illaki takvime aldanma takvime inanipta iliski olmasin yaniltabilir

Cnm her ay yum cat olmas farkli gunlerde olabilir illaki takvime aldanma takvime inanipta iliski olmasin yaniltabilir
Takvimi kaale almadim alsaydım cumartesi diyordu canim test üzerinden gidiyorum 3 . Ay bu ay eşim bu ay son dedi yaşı 38 40 oldum diyo bekleyemem diyo atis serbest olacakmis bi au son şansım yani bidaha test mest isteme almam dedi

Canm catlamaya cok yakin saat 3 tw testi tekrarla bence baktin hala pik degil sabah eşin gitmeden tekrar testi yap baya koyulasmis sakim erken davranma bence piki yakala erkenden davranirsan bu sefer belki pik gec olur ama baya koyu sabaha kadar pik olur bence tabi bilen arkadaslar yazarsa daha iyi olur ben cok bilgili dwgilim
Arkadaşlar bunu simdi yaptim ne diyorsunuz herkes yattimi bu gece tekrarlayimmiEki Görüntüle 2119288

Demek ki bizim birden koyu oluto baksana mesele biraz koyu olunca bekliyoz ertesi gune kadar belki o gece pik yapiyo ama biz sabaha kadar testi yapmadigimiz icim kaciriyoruz bence cok yaklastin sen hakkinda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…