- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.681
Hadi bakalim insalllah bol dua et insallah oglun tutunur cnm dr a gorunmusmuydunSaol canım eşimle ugrasiyorum gece catlarsa uyandırırım falan onunla cebellesiyorum ay bunalttı beni tekrarlicam canim belki benim pik olmadan çatlar çünkü yumurtlamamda sorun yok hatta uyumam bile en azindan stres biter ilk defa boyleköyü yakaladim iki ay beceremedim bide sansa sag sol kasigim agriyor incir kuru ve bogurtlen koku ictim
Yok canim gorunmedim adetlerin düzenlidir hiç şaşmaz denerim olmazsa görünürüm artikHadi bakalim insalllah bol dua et insallah oglun tutunur cnm dr a gorunmusmuydun
Catlamaya yakin yumurta aki gibi olurmus catlayinca baya sivi su gibi camasiri islatirmis bende burdan duyduklarimi soyluyorumAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin akintim krem gibi geliyor bu çatlamaya yakın isaretmi
Sen elifem in gecmis sayfalari okudunmu testinde az kalmis yarina alirsin artik anam kocaya deme sendeSaol canım gece 3 te tekrarliycam insalllah akşama doğru çatlar eşimin gelmesine yakın bu gece uyumam belki testimde 3 tane kaldi
Ben cok yasadim bu anlariiiii.Neyi demiycem canim catladiktan 12 saat önemli ya onun stresi var ustumde ne zor işmiş yahu
Evet canim gecikme olunca yumurtanda gec catlamistir. Diger ay supriz olabilir ama duzensizlik varsaArkadaslar merak ettigim birsey var bilen yazabilir mi gecikme olunca yum da mi gec çatlar mesela benim bu ay 5 gün gecikti o hesapla bugun adet oldum bugunu mi baz alarak mi yumu hesaplamaliyim yoksa dongum 35 günde bir carsamba olmam lazimdi çarşambadan mi saymaliyim bugünden hesaplasam erkem çatlama ihtimali olurmi gecikmeden dolayi acaba
Naptin cnm test yaptin miArtık 11 de yaparim uyanabilirsemEki Görüntüle 2119316
pik olmadanmi acilmis cnm anlamadim gecemavisim e sorsana o iyibiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?