Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim de regl 1. Guni bugun daha var bana hatta bu ay sogan kurunden dolayı 5 gun gecikme oldu

Arkadaslar merak ettigim birsey var bilen yazabilir mi gecikme olunca yum da mi gec çatlar mesela benim bu ay 5 gün gecikti o hesapla bugun adet oldum bugunu mi baz alarak mi yumu hesaplamaliyim yoksa dongum 35 günde bir carsamba olmam lazimdi çarşambadan mi saymaliyim bugünden hesaplasam erkem çatlama ihtimali olurmi gecikmeden dolayi acaba

Bu arada salavati tefriciye yı okumayan kaldimi kizlar kac gun oldu biraz ozerenek okuyup bitirsek okuyan arkadaslara da haksizlik oluyo teslim edelim artik kimler okumadi niye sessiz kalinmis anlamis degilim yogun olan arkasalr okumayacagini biliyorsa bari söylesin kizlarla bölüşüp bitirip teslim ederiz en azindan

Saol canım eşimle ugrasiyorum gece catlarsa uyandırırım falan onunla cebellesiyorum ay bunalttı beni tekrarlicam canim belki benim pik olmadan çatlar çünkü yumurtlamamda sorun yok hatta uyumam bile en azindan stres biter ilk defa boyleköyü yakaladim iki ay beceremedim bide sansa sag sol kasigim agriyor incir kuru ve bogurtlen koku ictim

Hadi bakalim insalllah bol dua et insallah oglun tutunur cnm dr a gorunmusmuydun

Neyi demiycem canim catladiktan 12 saat önemli ya onun stresi var ustumde ne zor işmiş yahu
Ben cok yasadim bu anlariiiii.
Ama testin pik değil şuanda bana sorarsan yarini bulur cat. Ama akintim krem gibi diyorsun o biraz kafami karistirdi. Normalde çatlamadan sonra krem yani sarimtrak beyaz oluyor. Renksizse yumurtlama akintisi oluyor. Allah yardimcin olsun kolaylaştirsin işini. Birde şimdi sen testlerini kisa araliklarla yapman icin saat 4e kadar uyumaman idrarini tutman gerekiyor. Dayanabilecekmisin.

Evet canim gecikme olunca yumurtanda gec catlamistir. Diger ay supriz olabilir ama duzensizlik varsa

Ben alışığım canim gec yatmalara kontrol ettim krem gibi geldi elime 4 ye yaparim tekrar testi temennim yarin aksam çatlaması kasik ağrısida cok degil ara ara sizi şeklinde bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…