- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.641
Canım nerelisin biraz sohbet edelim kimse yazmıyorHanımlar nerdesiniz ya
Canim 2 ay once bnde sogan kuru yapmistim ve tam 9 gun gecikmem olmustu..sogn kurunden olabilir.evet pik göremedim ama 14 şubatta kadin dogum karın ultrasonla yumurta yok çatlamışsa göremeyiz demişti zaten
Aynen canım hakikaten o anı yakalamak zor. Ama sabirin şey demişti su gibi bi akıntı geldikten hemen sonra çatlıyormuş. Piki gördükten sonra o akıntıyı takip edebilirizO anı yakalamakta biraz zor gibi kendimizi baya takip yapmak gerek
Hamile kalmayı kolaylaştırıcı bi sıvı. PH değeri 7.5 alkali bir şey yani. İlişkiden 15 dk önce cinsel organ içine enjekte ediliyor.Canım preesed ne oluyor
Eşine bol tuzlu ve etli yemekler yedir demişti banaArkadaşlar sabirinin önerilerinin oldugu msj varmi sizde beslenmeyle alakali
Canım Allah kolaylık versin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Iyi geceler arkadaslar.. en son kirilmistim sizlere biraz ama hormoblar tavan zaten bnm bi aglarim bi guler.. bulantılarımda basladi.. dedim bu seferki rahat gececek galiba kizimda 5.haftada baslamisti bundada 6.haftada basladi yine.. kusmam yok ama maalesef bulantim cok. Mutfaga girmeyi hic istemiyrm.kirdiysam kusura bakmayin. Dua edin banada.. bence cok takilmayin herseyede Rabbim ne derse o oluyor hepimizinde bildigi gibi.. bn o kadar takildim 1 sene sonra ne gun ne taktik ne sperm kalitesi Rabbim ol dedi ve kendilignden oldu. Saglicala kalin.
Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende çok istiyorm olmasını bu ayki adetimi bekliyorum 15 mart gibi olurum ondan sonra korunmayı bırakacam inşallah rabbim hemen nasip ederIyi geceler arkadaslar.. en son kirilmistim sizlere biraz ama hormoblar tavan zaten bnm bi aglarim bi guler.. bulantılarımda basladi.. dedim bu seferki rahat gececek galiba kizimda 5.haftada baslamisti bundada 6.haftada basladi yine.. kusmam yok ama maalesef bulantim cok. Mutfaga girmeyi hic istemiyrm.kirdiysam kusura bakmayin. Dua edin banada.. bence cok takilmayin herseyede Rabbim ne derse o oluyor hepimizinde bildigi gibi.. bn o kadar takildim 1 sene sonra ne gun ne taktik ne sperm kalitesi Rabbim ol dedi ve kendilignden oldu. Saglicala kalin.
Aslinda eşinden ziyade kendisi diyet yapiyormuydu onu mrk etmiştim. Neyse artik. Yalniz sogan küru yapmayi planliyordum adeti geciktirmiş kizlarda kafam kariştiiiEşine bol tuzlu ve etli yemekler yedir demişti bana
15 haftalık gebeyim.Cinsiyet tahmini istiyorum lütfen hala öğrenemedik :-(isterseniz söylerim cvplarinizi belkliyom
Masallah Allah esirgesin benim pek bilgim yok ama ilk actigim anda kiz hissiyati geldi. Rabbim saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin15 haftalık gebeyim.Cinsiyet tahmini istiyorum lütfen hala öğrenemedik :-(
Evet cnm yazalı baya oldu silmişim. Ama beslenme bizim bildiğimiz gibi çok bir fark yok. Burada paylaşımlarımız gibi ama eşi de iyi beslemek lazım sadece kadına yönelik değil diyet hatırladığım kadarıyla.Black5angel canim silmediysen sabirinin sana beslenmeyle ilgili attigi msji bizlerle paylasabilirmisin. Eski sayfalarda özelden sana yazdigini soylemis 2 sene olmus
bana kiz gibi geldi15 haftalık gebeyim.Cinsiyet tahmini istiyorum lütfen hala öğrenemedik :-(
Cnm senin daha oncede dusukerin olmustu bence hamile kalmadan once dr a gorunmelisin dusuklerin tekrarlama olsiligi yuksek sanirim 2 dusuk ust iste olmustu dimi cok aceleye getirme canin yanmasi tahlillerini falan yaptir ona gore dr un bir yol izlerRabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende çok istiyorm olmasını bu ayki adetimi bekliyorum 15 mart gibi olurum ondan sonra korunmayı bırakacam inşallah rabbim hemen nasip eder
Cnm dedigin gibi benim ilk once yum aki gibi oluyor ilerleyen saatlerde su gibi camasirim baya islanir demekki su gibi geldiginde cat oluyorAynen canım hakikaten o anı yakalamak zor. Ama sabirin şey demişti su gibi bi akıntı geldikten hemen sonra çatlıyormuş. Piki gördükten sonra o akıntıyı takip edebiliriz
Evet cnm ıki düşük oldu aynen dediğin gıbı doktora gidecem oda bu ayki adetimi bekliyorum 3.günü gidecem hormonlarimia falan baktiracam muayene olacam inşallah bi sorun çıkmaz çok istiyorum küçük bi bebisimin olmasını rabbim BEN ve bnm gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıylaCnm senin daha oncede dusukerin olmustu bence hamile kalmadan once dr a gorunmelisin dusuklerin tekrarlama olsiligi yuksek sanirim 2 dusuk ust iste olmustu dimi cok aceleye getirme canin yanmasi tahlillerini falan yaptir ona gore dr un bir yol izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?