- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.621
YA kızlar okadar yoğun bir hafta geçirdim ki taZiye vardı izinliydim sonra okula başladım ve öğlenciyim normalde sabahları da seminer koymuşlar bu hafta..zaten çok yorulmuştum taziyeden dolayı üstüne bir de bu seminer çıkınca darma duman oldum akşamları sozop kalıyodum artık. Üstüne de dün regl oldum..ama okuyabiliyorum sıkıntı yok sanırım ama işte böyle olcağını tahmin etmiyordum.kusura bakmayın nolur..bir arkadaş ben okurum biraz denişti ama kaç tane okuyabildi onu da bilmiyom çünkü giremedim de siteye..haftasonuna elimden geldiğünce bitirmeye çalışcamCanim mirnaz85 bitirmemisti 2 gu ne bitiririm demisti ama yazmadi sanirim hala ben sık sık girip bakiyorum ama goremedim
Yani sık ilişki ama çatladığı günler doğrumu ankadımTürk canım. Açıkça sordum ben erkek bebek için yöntem denemek istiyorum ne dersiniz diye. Önce yöntemi yok falan dedi. Ama sonra ben biraz anlattım yumurtlama günü muhabbetini. İnternette okudum Y’ler hızlı ama kısa ömürlü, X’ler yavaş ama uzun ömürlü diye dedim. Evet bu doğru dedi. Sonra kızıma ovulasyondan 3 gün önceki ilişkiyle hamile kaldığımı falan anlatınca kendisi artık benim ısrarlarıma dayanamadı. Fakat bildiğimizden farklı birşey söylemedi. Sabirinin dediklerine benzer şeyler söyledi. Ovulasyon testiyle takip yapıp yumurta çatlar çatlamaz ilişkiye gir dedi. Pik yaptıktan sonra hafif silindiği an dedi. İstersen hemen ertesi gün bi kere daha gir dedi. Sabah yumurtan çatlarsa hemen sabahına ilişkiye gir akşamı bekleme, istersen bi kerede akşamına gir dedi. Diğerleri hep korunmalı.
Allaha sukur 2 tane saglikli kizim var zaten canim Rabbim.onlara uzun omur versinçok geçiş olsun inşallah nice sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur benim yakınım kaç düşük yaptı sonra oldu çocuğu ümidinizi kesmeyin
Çok ilginç. Benimde yumurta geçen hafta çatladı ben kendim meraktan takip ettim bu ay. Doktor muayene yumurtan yok çünkü çatlamış çoktan dedi. Anlayabiliyorlar demek kievet pik göremedim ama 14 şubatta kadin dogum karın ultrasonla yumurta yok çatlamışsa göremeyiz demişti zaten
Yok sık ilişki değil. Önden yine perhiz yapıyorsun. Çatladığı an ve 12 saat sonra bi kere daha deniyorsun ama sonra yine korunmalı devam ediyorsun. Ama ben sanırım çatladığı an ve tek ilişki deneyeceğimYani sık ilişki ama çatladığı günler doğrumu ankadım
ooo maşallah çok iyi o zaman ben ilk sanmıştım benim de 7 yaşına girecek bir kızım var 2.de düşük tehlikesi var işte hayırlısı bakalımAllaha sukur 2 tane saglikli kizim var zaten canim Rabbim.onlara uzun omur versin
O anı yakalamakta biraz zor gibi kendimizi baya takip yapmak gerekCanım dün doktor bunu da dedi. Çatlamadan önce sakın deneme. Çatlamasını bekle dedi.
Sabirinin geçmiş msj ları var bence okumakta fayda var bende cok az okudum ama takip edicem neler yapmışArkadaşlar sabirinin önerilerinin oldugu msj varmi sizde beslenmeyle alakali
Canım preesed ne oluyorValla canım bunları bile zor konuşturdum eskiden beri tanıştığımız için çok sabırlı davrandı adamcağızsabirinin dediklerini anlattım üç defa bu şekilde oğlu oldu falan dedim. Bence o arkadaşını dinle dedi. O yüzden bende sabirinin dediklerini yapacağım inşaAllah cinsel perhiz ve diyet konusunda. Fitil kullanmıyorum ama preseed almıştım onu kullanırım nasipse. Martta deneyeceğim inşAllah dualarınıza talibim
Ben okudum canim ayrintili yazmamis ozelden gondermis beslenmeyle ilgili msji yok ovulasyonla ilgili var.Sabirinin geçmiş msj ları var bence okumakta fayda var bende cok az okudum ama takip edicem neler yapmış
Inşallah cevap yazarBen okudum canim ayrintili yazmamis ozelden gondermis beslenmeyle ilgili msji yok ovulasyonla ilgili var.
Bende yazdim :) atarsa paylasirizAz önce özelde msj attım
Inşallah cevap yazar
Canım sayfa 70 den sonra okuyun herşeyi yazmıştım diyor arkadaşBende yazdim :) atarsa paylasiriz
Yok bacim ben tek tek okudum sadece eşine tahinli pekmez findik ceviz verdigini yazmisti. Kendi diyetiyle ilgili bilgi yok ama testle ilgili baya bi aciklama yapmis saolsunCanım sayfa 70 den sonra okuyun herşeyi yazmıştım diyor arkadaş
O arkadaşın kaç kızı var oglumu olduAz önce özelde msj attım
Inşallah cevap yazar
Canım o arkadaşın iki oğlu bir kızı var sanırımO arkadaşın kaç kızı var oglumu oldu
Valla kimsecikler yok burda korkmaya başladımHanımlar nerdesiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?