Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@Cikoo canim sen bi test yapsana belkide yumurtan geç çatladı belkide çatlamadi kiste dönüştü bende kist varken adet olamıyordum bende testlere basladim bakalim helm böğürtlen koku hem incir kürü yapiyorum sağ tarafında ufaktan ağrılar basladi 9 günüm hayirlisi

Canim mirnaz85 bitirmemisti 2 gu ne bitiririm demisti ama yazmadi sanirim hala ben sık sık girip bakiyorum ama goremedim
YA kızlar okadar yoğun bir hafta geçirdim ki taZiye vardı izinliydim sonra okula başladım ve öğlenciyim normalde sabahları da seminer koymuşlar bu hafta..zaten çok yorulmuştum taziyeden dolayı üstüne bir de bu seminer çıkınca darma duman oldum akşamları sozop kalıyodum artık. Üstüne de dün regl oldum..ama okuyabiliyorum sıkıntı yok sanırım ama işte böyle olcağını tahmin etmiyordum.kusura bakmayın nolur..bir arkadaş ben okurum biraz denişti ama kaç tane okuyabildi onu da bilmiyom çünkü giremedim de siteye..haftasonuna elimden geldiğünce bitirmeye çalışcam

Yani sık ilişki ama çatladığı günler doğrumu ankadım

evet pik göremedim ama 14 şubatta kadin dogum karın ultrasonla yumurta yok çatlamışsa göremeyiz demişti zaten
Çok ilginç. Benimde yumurta geçen hafta çatladı ben kendim meraktan takip ettim bu ay. Doktor muayene yumurtan yok çünkü çatlamış çoktan dedi. Anlayabiliyorlar demek ki

Yani sık ilişki ama çatladığı günler doğrumu ankadım
Yok sık ilişki değil. Önden yine perhiz yapıyorsun. Çatladığı an ve 12 saat sonra bi kere daha deniyorsun ama sonra yine korunmalı devam ediyorsun. Ama ben sanırım çatladığı an ve tek ilişki deneyeceğim

Arkadaşlar sabirinin önerilerinin oldugu msj varmi sizde beslenmeyle alakali

Canım preesed ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…