- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.741
Yok canım değilim. Eğer erkek bebek istiyorsan 12 saat sonra ortam asidikleşiyomuş diyorlar sen bilirsin34 canim sen hamilemisin öyleyse bu akşama gec kalirmiyim
Bildiğim şu erkek kromozomları taşıyan spermler 12 saat vajinada kalıyor sonrasında sayıları azalıyor kız kromozomları daha çok olduğu için kız olma olasılığı artıyor. Yani bugün çatladığını düşünüyorsan 24 saat olmadan yapmalısın (yumurtanın döllenmek için ayırdığı sürede az çünkü) anladığım kadarıyla test kullanıyorsun bugün ilişkiye girdin yarın daha koyu çıkarsa yarında ilişkiye gir. Hadi gönlüne göre olur inşallahSanki daha köyü geldi bana
Teşekkür ederim Allah razi olsun ilişki oldu bidaha test yaptim 1 tik daha açık cıktı bildiğimi gördüğümü uyguladim takdir AllahinBildiğim şu erkek kromozomları taşıyan spermler 12 saat vajinada kalıyor sonrasında sayıları azalıyor kız kromozomları daha çok olduğu için kız olma olasılığı artıyor. Yani bugün çatladığını düşünüyorsan 24 saat olmadan yapmalısın (yumurtanın döllenmek için ayırdığı sürede az çünkü) anladığım kadarıyla test kullanıyorsun bugün ilişkiye girdin yarın daha koyu çıkarsa yarında ilişkiye gir. Hadi gönlüne göre olur inşallah
Sağlıklı huzurlu olsun gönlüne göre olsun...Teşekkür ederim Allah razi olsun ilişki oldu bidaha test yaptim 1 tik daha açık cıktı bildiğimi gördüğümü uyguladim takdir Allahin
Canım merhaba tekrar..ben gerçekten elimde olmayan sebeplerden ötürü okuyamadım haftasonu 40 derece ateşle acildeydim inan 404 tane olarak paylaşmıştık onu bitirdim ben ama sayı değişmiş sanırım öok da giremedim taziyemiz vardı son durum nedir bilemiyorum ayfınlatırsanız sevinirimBu arada salavati tefriciye yı okumayan kaldimi kizlar kac gun oldu biraz ozerenek okuyup bitirsek okuyan arkadaslara da haksizlik oluyo teslim edelim artik kimler okumadi niye sessiz kalinmis anlamis degilim yogun olan arkasalr okumayacagini biliyorsa bari söylesin kizlarla bölüşüp bitirip teslim ederiz en azindan
Canim bu bilgileri nerden duydunuz asli varmi kiBildiğim şu erkek kromozomları taşıyan spermler 12 saat vajinada kalıyor sonrasında sayıları azalıyor kız kromozomları daha çok olduğu için kız olma olasılığı artıyor. Yani bugün çatladığını düşünüyorsan 24 saat olmadan yapmalısın (yumurtanın döllenmek için ayırdığı sürede az çünkü) anladığım kadarıyla test kullanıyorsun bugün ilişkiye girdin yarın daha koyu çıkarsa yarında ilişkiye gir. Hadi gönlüne göre olur inşallah
Herhangi bir yontem denedinizmi kiz veya erkek hamilesiniz cinsiyetiniz bellimiBildiğim şu erkek kromozomları taşıyan spermler 12 saat vajinada kalıyor sonrasında sayıları azalıyor kız kromozomları daha çok olduğu için kız olma olasılığı artıyor. Yani bugün çatladığını düşünüyorsan 24 saat olmadan yapmalısın (yumurtanın döllenmek için ayırdığı sürede az çünkü) anladığım kadarıyla test kullanıyorsun bugün ilişkiye girdin yarın daha koyu çıkarsa yarında ilişkiye gir. Hadi gönlüne göre olur inşallah
Slm canım doktor hiç birşey yok diyorsa takma bu kadar. Düşük yapmakta bir nevi doğum gibi 40 gün lohusa gibi olursun. Vücut anca kendini toplar.Bende düşük yaptığımda 6 hafta sonra düzene girdim tamam kişiden kişiye değişede bilir ama normali bu diye biliyorum.Gecemavisim cnm nasılsın ben bişey soracam adetim 18 subatta başladı 27de bitti temizlendim ve o günden beridir korunmalı ilişki oluyodu eşim prezervatif yöntemiyle korunuyordu sorum su ki 3 mart gece ilişki oldu korunmali ve dün ikindiden beri kahverengi lekelenmem oluyur rahimim hala iyilesmedi ya da artık yara falan olduğunu düşünmeye başlıyorum kürtaj olalı 36 gün oldu bu ara ara olan lekelenmellekelenmeler heleki ilişkiden 1gun veya 2gun sonra gelen lekeler öldürecek beni bıktım artık sinir oluyorum leke gördüğümde valla bu ay adet olacam diye bekliyorum ıki gündür kahverengi lekeden eser yok çok sinir ediyor beni bu durum doktor ultrasonda rahim ıyi diyir temiz diyor ben bu işten bişey anlamadım gitti tek dileğim bi an önce adet olmak ve korunmayı bıraktıktan sonra gebe kalmak ve bu lekelerden kurtulmak
Rahim ağzında yara olabilir belki cnm adetten sonra doktora git istersen benim de bugün kürtaj olalı 35 gün oldu ve daha yeni adet oldum baya bozuldu döngüm.Gecemavisim cnm nasılsın ben bişey soracam adetim 18 subatta başladı 27de bitti temizlendim ve o günden beridir korunmalı ilişki oluyodu eşim prezervatif yöntemiyle korunuyordu sorum su ki 3 mart gece ilişki oldu korunmali ve dün ikindiden beri kahverengi lekelenmem oluyur rahimim hala iyilesmedi ya da artık yara falan olduğunu düşünmeye başlıyorum kürtaj olalı 36 gün oldu bu ara ara olan lekelenmellekelenmeler heleki ilişkiden 1gun veya 2gun sonra gelen lekeler öldürecek beni bıktım artık sinir oluyorum leke gördüğümde valla bu ay adet olacam diye bekliyorum ıki gündür kahverengi lekeden eser yok çok sinir ediyor beni bu durum doktor ultrasonda rahim ıyi diyir temiz diyor ben bu işten bişey anlamadım gitti tek dileğim bi an önce adet olmak ve korunmayı bıraktıktan sonra gebe kalmak ve bu lekelerden kurtulmak
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin. En son 555 oldu sayı bitirdik hepimiz adetliyim olmasam okurdum ben.Canım merhaba tekrar..ben gerçekten elimde olmayan sebeplerden ötürü okuyamadım haftasonu 40 derece ateşle acildeydim inan 404 tane olarak paylaşmıştık onu bitirdim ben ama sayı değişmiş sanırım öok da giremedim taziyemiz vardı son durum nedir bilemiyorum ayfınlatırsanız sevinirim
As cnm evet bunyeden bünyeye değişebiliyor bu süreçSlm canım doktor hiç birşey yok diyorsa takma bu kadar. Düşük yapmakta bir nevi doğum gibi 40 gün lohusa gibi olursun. Vücut anca kendini toplar.Bende düşük yaptığımda 6 hafta sonra düzene girdim tamam kişiden kişiye değişede bilir ama normali bu diye biliyorum.
Olabilir cnm ışte artık yaramyarami var rahimde acaba diye dusunmeye başladım adet dongusununde bozulmasi normal cnm ben kürtaj dan sonra ki 20.gunde adet oldum bana çok erken gıbı geldi ama adet kanaması vardı doktir adet olmuşsun dedi bide kaç defaddefadır dikkat ediyorum ilişki den 1 gün sonra kahverengi lekelenmem oluyur dediğin gıbı özellikle ilişki den sonra oluyor nasıl geçiyor bu durum ilaclarlami yoksa kendi kendine miRahim ağzında yara olabilir belki cnm adetten sonra doktora git istersen benim de bugün kürtaj olalı 35 gün oldu ve daha yeni adet oldum baya bozuldu döngüm.
Özellikle ilişki sonrası kanama oluyor ise yara olabilir. Bir zamanlar bende de vardı dediğin gibi ilişkiden sonra lekelenmem oluyordu geçti çok şükür.
Annem böyle hamile kaldı doktoru söylemişti ve formülü kime verdiyse oldu. Tabi nasip kısmet o ayrı allah bilir. Ama bilimsel gerçek bu canım erkek kromozomları taşıyan spermlerin ömrü yumurta çatlaması ile aynı süre o yüzden o günlerde olmakta fayda var..Canim bu bilgileri nerden duydunuz asli varmi ki
Ben denemedim ilk hamileliğim süpriz oldu ama cinsiyetini öğrendiğim zaman formülün tutup tutmadığını burdan yazarım. Yumurtlama tarihimi tam bilmiyorum ama birlikte olduğumuz zamanları uygulamaya kaydetmiştim ordan anlayabilirim bunun doğru olup olmadığınıHerhangi bir yontem denedinizmi kiz veya erkek hamilesiniz cinsiyetiniz bellimi
Yani iliski yumurta catladigi anda mi olmasi gerek anneniz takibi nasil yapmis doktoru muAnnem böyle hamile kaldı doktoru söylemişti ve formülü kime verdiyse oldu. Tabi nasip kısmet o ayrı allah bilir. Ama bilimsel gerçek bu canım erkek kromozomları taşıyan spermlerin ömrü yumurta çatlaması ile aynı süre o yüzden o günlerde olmakta fayda var..
Canim bana sorarsan rahmin tam olarak kendini temizlediği için normal. 40 gün lekelenme normal demisti doktorum. Ben şuan kurtajin46.gunundeyim inan 6 gundür tertemizim benimde ara ara hafif kahve lekelenmelerim olmustu. Stresyapma ikinci adeti bekle benceOlabilir cnm ışte artık yaramyarami var rahimde acaba diye dusunmeye başladım adet dongusununde bozulmasi normal cnm ben kürtaj dan sonra ki 20.gunde adet oldum bana çok erken gıbı geldi ama adet kanaması vardı doktir adet olmuşsun dedi bide kaç defaddefadır dikkat ediyorum ilişki den 1 gün sonra kahverengi lekelenmem oluyur dediğin gıbı özellikle ilişki den sonra oluyor nasıl geçiyor bu durum ilaclarlami yoksa kendi kendine mi
Evet doktoru ile yapmışlar. Yumurta çatlaması olduğunu düşündüğü gün birliktelik olmuş.Yani iliski yumurta catladigi anda mi olmasi gerek anneniz takibi nasil yapmis doktoru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?