Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy hadi inşallah o güzel haberi alırız inşallah senden.

Arkadaslar ovulasyon testi bozuk yada orjinal olmayan urün olabilirmi n11 den aldim. C cizgisi önceki yaptigim testlere göre açik renk. Pik olmasi gereken saatte t cizgisi kopkoyu degil sonkullnma tarihide gecmemis önumuzdeki aya dusunuyorum ama bu test hic guven vermedi. Resim aticam anlayan arkadaslarim yorumlarmisiniz. 4saat sivi almadan idrar tutarak yaptim hep

Sizce bunu pik olarakmi algilamaliyimbundan daha koyu olmadi bugun acildi renk

Dun yumurtlama gunumdu ve ben yine kupkuruydum bunun bi çözümü yokmu kizlar yaa

Arkadaslar idrar tahlilinde ph 7.5 olmasi neyi ifade ediyo bilgisii olan varmi

Kizlar hamilelik konusunda kararsizim kizim 22 aylik cok hareketli altif yerinde duramayan bir kiz ee bende ailemden uzak ta yalnoz yasiyorum malum yazda geldi

hamile kalip yazin kizimla zorlanırım rahat rahat disari cikamam düşüncesi sardu beni birde esim cok yogun calisiyo kizimin herşeyiyle ben ilgileniyorum hast olsun ihtiyac olsun bir yandan 2. Cocuk olsa esim yapabilirmiyum dusuncesindeyim yaş 27 erkek cocugum olsun cok istoyorim ama nasip olmayadabilir

bir yanim regl bitiminden sonra mart ayında dene bir kere belki hemen hamile kalmazsin dio kizim doğduğundan beri korunmasiz hic iliski olmadi bir yanim belki hemen kalırsın dio bir yanim yazi geçir sonbahara doğru dusun dio ne yapsam bilemedim sizler ne düşünüyorsunuz bana biraz akil verirmisiniz

Hadi ya idrar tahlilinde mi belli oluyo bir arkadas vardo dio du vucutta ki ph ile vajina içindeki ph farkli demisti yanlis mi hatırlıyorum acaba
Tabiki idrar ph si ve vajina ici ph si ayni olmuyor ama idrar phsıda vucudun asidikmi bazikmi oldugunu gösterir. Yediklerinin ictiklerinin sonucudur. Zaten vajinanin iç kismindaki yani rahmin icindeki ph yi degistirmek pek mumkun degil vajinal duş harici....

Her iki ihtimalide goze almak lazim. Ilk denemede hamile kalan bircok arkadas var yasinda dogurgan bir yaş. Tamamen senin kararin biz nedersek diyelim cok takilma ama hamilelik zor sonrasi zor. Ben biraz rahatliği seviyorum galiba ilk kizim 4 yasina geldiginde ancak cesaret etmistim ikinci kizim 5 yaşinda şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…