- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.761
Kac erkek kardesin oldu peki bu dr hangi ilde cnmEvet doktoru ile yapmışlar. Yumurta çatlaması olduğunu düşündüğü gün birliktelik olmuş.
Oylemi cnm demekki 10 gün var aramızda benimde 36.gunum 4 gözle bekliyorum ıkinci adetin gelmesiniCanim bana sorarsan rahmin tam olarak kendini temizlediği için normal. 40 gün lekelenme normal demisti doktorum. Ben şuan kurtajin46.gunundeyim inan 6 gundür tertemizim benimde ara ara hafif kahve lekelenmelerim olmustu. Stresyapma ikinci adeti bekle bence
Ilk gebeliginizmi kaç haftalık bebekCinsiyet ne sizce
2 gebeliğim 1 tane kızım var 11 aylık. Ultrasonda 10haftalık bebeğim cinsiyet tahmininiz varmıIlk gebeliginizmi kaç haftalık bebek
Maalesef anlamıyorum ben ama burdaki arkadaşlar dan anlayn var sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah kiziniza AllAh uzun ömürler versin2 gebeliğim 1 tane kızım var 11 aylık. Ultrasonda 10haftalık bebeğim cinsiyet tahmininiz varmı
Aminn inşallah canım teşekkür ederimMaalesef anlamıyorum ben ama burdaki arkadaşlar dan anlayn var sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah kiziniza AllAh uzun ömürler versin
Canım benim 1 erkek kardeşim var zaten tek o planlı. İstanbulda tabi ama yıllar geçti. Sanırım artık yoktur :) kardeşim 22 yaşında :)Kac erkek kardesin oldu peki bu dr hangi ilde cnm
Eğer yara var ise tedavisi basit cnm oradaki yarayı ya donduruyorlar ya da yakma işlemi uyguluyorlar ikisi de acısız merak etme ama eğer var ise bu şikayetler sen de doktora hemen git çünkü ilerleyince tedavisi de uzun oluyor. Eğer bir tercihin olursa yarayı dondurma işlemini tercih et o daha kesin çözüm.Olabilir cnm ışte artık yaramyarami var rahimde acaba diye dusunmeye başladım adet dongusununde bozulmasi normal cnm ben kürtaj dan sonra ki 20.gunde adet oldum bana çok erken gıbı geldi ama adet kanaması vardı doktir adet olmuşsun dedi bide kaç defaddefadır dikkat ediyorum ilişki den 1 gün sonra kahverengi lekelenmem oluyur dediğin gıbı özellikle ilişki den sonra oluyor nasıl geçiyor bu durum ilaclarlami yoksa kendi kendine mi
Rahimimde yanma ve batma var onun belirtisimiEğer yara var ise tedavisi basit cnm oradaki yarayı ya donduruyorlar ya da yakma işlemi uyguluyorlar ikisi de acısız merak etme ama eğer var ise bu şikayetler sen de doktora hemen git çünkü ilerleyince tedavisi de uzun oluyor. Eğer bir tercihin olursa yarayı dondurma işlemini tercih et o daha kesin çözüm.
Gönlünce olsun canım.ovu testi alıp kullanabilirsin + doktor takibi de olursa iyi olur tabi..süt ve süt ürünleri kız bebek de öneriliyor.karbonatlı su öneriliyor vajina için.Günaydın arkadaşlar bende aranızda yeniyim. Allah bağışlarsa bir kızım var. Bugün doktora gittim ve ikinci çocuğu istediğimi söyledim. Devlet hastanesi olmasına rağmen o kadar ilgili bir doktordu. Hormon testi yaptırdım gerek yok ama yine de yapalım dedi. Adet bitimi gelip yumurtaliklarina bakalım dedi. Folik asit başla dedi. Zaten iki aydır kullanıyorum dedim tamam dedi. Birde biokadin fitil verdi iltihap varsa gider dedi.
Bizde eşime iki haftadır keçiboynuzu suyunu veriyorum. Tahin yiyor etli yemekler yapmaya çalışıyorum genelde. Muz yiyoruz günlük. Süt ve süt ürünlerinde açıkçası diyet yapamıyoruz bizde ayransız peynirsiz yogurtsuz masa kurulamaz. Ona bir şey yapamadım artık. Geçen ay soğan suyu içtim. Adetim 8 gün geçti. Ama kendimi daha iyi hissediyorum bu ay tekrar içeceğim inşallah. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba. Sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim. Inşallah Allah hepimiz gönlüne göre versin
Doktor kontrole gitmemi istedi gel takip edelim dedi inşallah gideceğim gelecek hafta cuma yada daha sonra ovu testini de burada bulamadım bir türlü internetten sipariş vereceğim tekrar hakkımızda hayırlısı olsun insallahGönlünce olsun canım.ovu testi alıp kullanabilirsin + doktor takibi de olursa iyi olur tabi..süt ve süt ürünleri kız bebek de öneriliyor.karbonatlı su öneriliyor vajina için.
Hosgeldin canim allah gonlune gore versin insallah yum takibini iyi yap dr a gorun bide tek yumurta olmasina dikkat et esini iyi besle et turu protein agirlikli findik ceviz besle sut urunlerini tuketme ph yuksek su ic bide elifem arkadasimiz ingiliz karbonati suyu icti sende icebilirsin en onemlisi dua etGünaydın arkadaşlar bende aranızda yeniyim. Allah bağışlarsa bir kızım var. Bugün doktora gittim ve ikinci çocuğu istediğimi söyledim. Devlet hastanesi olmasına rağmen o kadar ilgili bir doktordu. Hormon testi yaptırdım gerek yok ama yine de yapalım dedi. Adet bitimi gelip yumurtaliklarina bakalım dedi. Folik asit başla dedi. Zaten iki aydır kullanıyorum dedim tamam dedi. Birde biokadin fitil verdi iltihap varsa gider dedi.
Bizde eşime iki haftadır keçiboynuzu suyunu veriyorum. Tahin yiyor etli yemekler yapmaya çalışıyorum genelde. Muz yiyoruz günlük. Süt ve süt ürünlerinde açıkçası diyet yapamıyoruz bizde ayransız peynirsiz yogurtsuz masa kurulamaz. Ona bir şey yapamadım artık. Geçen ay soğan suyu içtim. Adetim 8 gün geçti. Ama kendimi daha iyi hissediyorum bu ay tekrar içeceğim inşallah. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba. Sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim. Inşallah Allah hepimiz gönlüne göre versin
Aslinda teste cikmasi gerek bekle bakalim 2 gun daha bekleSlm kızlar normal şartlarda pazartesi adet olmam lazımdı ama halen olmadım pazartesi belim Karnım çok ağrıdı olucam sandım ama yok dün test yaptım negatif.
Şuanda hiçbir belirti yok.
Geçen ay doktora hamile kalmak için gittiğimde herşey normal yaştan ileri artık biraz zor kalırım demişti ilaç vermişti.ben ilaca başlamadım.
13 gün önce 2 gün arayla korunmasız ilişki oldu yumurtlama zamanı.
Şimdi sorun acaba erken diyemi dün test negatif gösterdi böyle olması normalmi sizce.
İnşallalh canım gittigidiyordan benim aldığım innovıata markaydı 50 li paket.epey gider gönlünce olsunDoktor kontrole gitmemi istedi gel takip edelim dedi inşallah gideceğim gelecek hafta cuma yada daha sonra ovu testini de burada bulamadım bir türlü internetten sipariş vereceğim tekrar hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Benim de vardı aynı sorunlar ve şikayetler ama senin belki öyle değildir cnm en yakın zamanda doktora git ihmal etme.Rahimimde yanma ve batma var onun belirtisimi
Hoşgeldin cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Allah bağışlasın kızınızı. Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin inşallah.Günaydın arkadaşlar bende aranızda yeniyim. Allah bağışlarsa bir kızım var. Bugün doktora gittim ve ikinci çocuğu istediğimi söyledim. Devlet hastanesi olmasına rağmen o kadar ilgili bir doktordu. Hormon testi yaptırdım gerek yok ama yine de yapalım dedi. Adet bitimi gelip yumurtaliklarina bakalım dedi. Folik asit başla dedi. Zaten iki aydır kullanıyorum dedim tamam dedi. Birde biokadin fitil verdi iltihap varsa gider dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?