Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle hepinize sağlıklı evlatları olsun
Hamişlere de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ankara da yumurta takibi yapan kadın doğumcu (bayan doktor) arıyorum

Oylemi cnm demekki 10 gün var aramızda benimde 36.gunum 4 gözle bekliyorum ıkinci adetin gelmesini

Cinsiyet ne sizce

Eklentiler

• 6BB64ED5-0406-467E-9E17-A0277069C4A4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 184
Eğer yara var ise tedavisi basit cnm oradaki yarayı ya donduruyorlar ya da yakma işlemi uyguluyorlar ikisi de acısız merak etme ama eğer var ise bu şikayetler sen de doktora hemen git çünkü ilerleyince tedavisi de uzun oluyor. Eğer bir tercihin olursa yarayı dondurma işlemini tercih et o daha kesin çözüm.

Rahimimde yanma ve batma var onun belirtisimi

Günaydın arkadaşlar bende aranızda yeniyim. Allah bağışlarsa bir kızım var. Bugün doktora gittim ve ikinci çocuğu istediğimi söyledim. Devlet hastanesi olmasına rağmen o kadar ilgili bir doktordu. Hormon testi yaptırdım gerek yok ama yine de yapalım dedi. Adet bitimi gelip yumurtaliklarina bakalım dedi. Folik asit başla dedi. Zaten iki aydır kullanıyorum dedim tamam dedi. Birde biokadin fitil verdi iltihap varsa gider dedi.
Bizde eşime iki haftadır keçiboynuzu suyunu veriyorum. Tahin yiyor etli yemekler yapmaya çalışıyorum genelde. Muz yiyoruz günlük. Süt ve süt ürünlerinde açıkçası diyet yapamıyoruz bizde ayransız peynirsiz yogurtsuz masa kurulamaz. Ona bir şey yapamadım artık. Geçen ay soğan suyu içtim. Adetim 8 gün geçti. Ama kendimi daha iyi hissediyorum bu ay tekrar içeceğim inşallah. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba. Sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim. Inşallah Allah hepimiz gönlüne göre versin

Gönlünce olsun canım.ovu testi alıp kullanabilirsin + doktor takibi de olursa iyi olur tabi..süt ve süt ürünleri kız bebek de öneriliyor.karbonatlı su öneriliyor vajina için.

Slm kızlar normal şartlarda pazartesi adet olmam lazımdı ama halen olmadım pazartesi belim Karnım çok ağrıdı olucam sandım ama yok dün test yaptım negatif.
Şuanda hiçbir belirti yok.
Geçen ay doktora hamile kalmak için gittiğimde herşey normal yaştan ileri artık biraz zor kalırım demişti ilaç vermişti.ben ilaca başlamadım.
13 gün önce 2 gün arayla korunmasız ilişki oldu yumurtlama zamanı.
Şimdi sorun acaba erken diyemi dün test negatif gösterdi böyle olması normalmi sizce.

Gönlünce olsun canım.ovu testi alıp kullanabilirsin + doktor takibi de olursa iyi olur tabi..süt ve süt ürünleri kız bebek de öneriliyor.karbonatlı su öneriliyor vajina için.
Doktor kontrole gitmemi istedi gel takip edelim dedi inşallah gideceğim gelecek hafta cuma yada daha sonra ovu testini de burada bulamadım bir türlü internetten sipariş vereceğim tekrar hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Hosgeldin canim allah gonlune gore versin insallah yum takibini iyi yap dr a gorun bide tek yumurta olmasina dikkat et esini iyi besle et turu protein agirlikli findik ceviz besle sut urunlerini tuketme ph yuksek su ic bide elifem arkadasimiz ingiliz karbonati suyu icti sende icebilirsin en onemlisi dua et

Aslinda teste cikmasi gerek bekle bakalim 2 gun daha bekle

İnşallalh canım gittigidiyordan benim aldığım innovıata markaydı 50 li paket.epey gider gönlünce olsun

Hoşgeldin cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Allah bağışlasın kızınızı. Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…